- 29 Haziran 2017
- 194
- 221
- 103
- 39
- Konu Sahibi Mystory-06
-
Liseli küçük kız dediği 18 yaş altıdırEşin kaç yaşında?
Liseli küçük kız pedofiliye giriyor mu bilmiyorum arkadaşlar bilgilendirir.
"Liseli küçük kız" dediği için bende öyle düşündüm.Liseli küçük kız dediği 18 yaş altıdır
Evet bu pedofilidir.
Liseli küçük kız dediği 18 yaş altıdır
Evet bu pedofilidir.
34 yaşında 16 yaşlarında küçük liseli kız fotoğrafları buldum.gerçi virüs ise savcılığa gidelim nerden nasıl geldiği çıksın ortaya dedim polise gitti ama siber suçlar bunun pazalamasını yapanları takip ediyor demişler.öyle kaldıEşin kaç yaşında?
Liseli küçük kız pedofiliye giriyor mu bilmiyorum arkadaşlar bilgilendirir.
Ben de aynı şeyi düşündüm acaba bu yüzden mi beraberlik olmuyor olabilir mi ben 30 yaşındayım öyleyse eğer boşanma sebebi olacak"Liseli küçük kız" dediği için bende öyle düşündüm.
Ayrıca o kadar bilgisayar kullandım bir sürü virüs girmiştir bilgisayarıma hiç böyle fotoğraflarla karşılaşmadım.
Sadece Boşanma değil başka şeylerinde sebebi olsun.Ben de aynı şeyi düşündüm acaba bu yüzden mi beraberlik olmuyor olabilir mi ben 30 yaşındayım öyleyse eğer boşanma sebebi olacak
Yok liseli genç kız ve ayrıca açık saçıkküçük kız derken, pedofili gibi mi? yani liseli kostümü giymiş yetişkin kadın mı yoksa bildiğimiz çocuk mu?
Ne kastettiniz anlamadım?Sadece Boşanma değil başka şeylerinde sebebi olsun.
Yok liseli genç kız ve ayrıca açık saçık
İyi de eşiniz pazarlamasını yapmıyorsa neden çekindi ?34 yaşında 16 yaşlarında küçük liseli kız fotoğrafları buldum.gerçi virüs ise savcılığa gidelim nerden nasıl geldiği çıksın ortaya dedim polise gitti ama siber suçlar bunun pazalamasını yapanları takip ediyor demişler.öyle kaldı
Yemez öyle savcılığa gitmek falan ..basbayağı pedofili bir manyak var karşında .savcıya gidip ne diyecek ?bilgisayarıma virüst şey etti de ,bi bakıverin mi ?biraz üstüne git savcılık ,polis falan bakalım ne diyebilecek.. seninle olmak istemediğinin kanıtı bu ve berzer şeyler .34 yaşında 16 yaşlarında küçük liseli kız fotoğrafları buldum.gerçi virüs ise savcılığa gidelim nerden nasıl geldiği çıksın ortaya dedim polise gitti ama siber suçlar bunun pazalamasını yapanları takip ediyor demişler.öyle kaldı
Açıkcası ne yapacağımı da bilmiyorum.bilgisayarcılar kesin bir şey söyleyemiyor siber suçlar pzarlamasını yapanların peşinde nasıl açığa çıkartabilirim inanın ki bilmiyorumİyi de eşiniz pazarlamasını yapmıyorsa neden çekindi ?
Böyle birşey benim başıma gelse peşini bırakmam mesela
Komik bir bahane olmuş
Yemez öyle savcılığa gitmek falan ..basbayağı pedofili bir manyak var karşında .savcıya gidip ne diyecek ?bilgisayarıma virüst şey etti de ,bi bakıverin mi ?biraz üstüne git savcılık ,polis falan bakalım ne diyebilecek.. seninle olmak istemediğinin kanıtı bu ve berzer şeyler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?