- 29 Haziran 2017
- 194
- 221
- 103
- 39
- Konu Sahibi Mystory-06
-
İyi de eşiniz pazarlamasını yapmıyorsa neden çekindi ?
Böyle birşey benim başıma gelse peşini bırakmam mesela
Komik bir bahane olmuş
Yalnız mı gitti poliseDoğumdan sonra çok üstüne gittim ben ne diyeceğim gidip polise diye ayak diredi.sonra bi şekilde ikna ettim polise gitti ama siber suçlar bunun pazarlamasını yapanlar ile ilgileniyormuş malesefbaşka ne yapacağımı da bilmiyorum
Boşan gitsin.Ben de aynı şeyi düşündüm acaba bu yüzden mi beraberlik olmuyor olabilir mi ben 30 yaşındayım öyleyse eğer boşanma sebebi olacak
Evet yalnız gitti çünkü o zaman bebeğim yeni doğmuştu ben gidemedim ama adresi aldım gideceğim bende teyit ettireceğim dedimYalnız mı gitti polise
İlginç.34 yaşında 16 yaşlarında küçük liseli kız fotoğrafları buldum.gerçi virüs ise savcılığa gidelim nerden nasıl geldiği çıksın ortaya dedim polise gitti ama siber suçlar bunun pazalamasını yapanları takip ediyor demişler.öyle kaldı
O zaman polise gitmemiş, gittim demiştir . Nasıl inanabildin? Bu konunun peşini bırakma sakın .altından Kim bilir ne pislikler çıkacak ..Evet yalnız gitti çünkü o zaman bebeğim yeni doğmuştu ben gidemedim ama adresi aldım gideceğim bende teyit ettireceğim dedim
Direkt yazamadım açıkçası konu sahibine üzüldümYahu adam hiç polise gitmemiş işte için kadını kandırmak için virüs bulaştı demiş. Polis deyince de gittim ilgilenmediler demiş kendini aklamak için. yoksa polise gidene kadar direk cimere de ihbar edebilirsin.
Yok liseli genç kız ve ayrıca açık saçık
Şikayet gibi.Ne kastettiniz anlamadım?
Hepsini kontrol ettim ya silindi ya da birEşiniz muhtemelen polise falan gitmedi.
Virüs bulasmis olsa dahi ilgili sitelere girmesi sebebiyle bulasmistir.
Bence esinizde ciddi bir problem var.
Google gecmisine bakin,whatsappini kontrol edin,pedofili ile ilgisi varsa ayni cati altinda nefes bile almamalısınız
Polise gittiğini nerede hangi polis olduğunu adına kadar söyledi gir sen de konuş diye.ben de inandım açıkcası ama bebeğim küçük bırakıp bunların peşine gidemedimDirekt yazamadım açıkçası konu sahibine üzüldüm
Polise bile gitmemiş
Konu sahibi biraz sessizmisiniz mizaç olarak ?
Yanlış anlamayın lütfen kandırılmaya müsait bir yapınız mı var ?
Direkt yazamadım açıkçası konu sahibine üzüldüm
Polise bile gitmemiş
Konu sahibi biraz sessizmisiniz mizaç olarak ?
Yanlış anlamayın lütfen kandırılmaya müsait bir yapınız mı var ?
BENde denedim ama eşim kesinlikle kabul etmiyor polisse polis savcılıksa savcılık gidelim dedi gitti de konuştuğu polis merkezi nin adresini de verdi sen de git diye yani elimde ispatım yokBilgisayarı yeridirdim ona heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?