eşim..

Rahim filmi ağrılı geçiyor manevi destek için ablası yerine eşinin yanında olabilir ayrıca anestezi için test yapılırken hangimiz kardeşimizle gidiyoruz ki lüzumsuz
Yarın izin almasına gerek yok
Siz en iyisi konuşun 1gün izin kullansın

Rahim filmi ağrılı geçiyor manevi destek için ablası yerine eşinin yanında olabilir ayrıca anestezi için test yapılırken hangimiz kardeşimizle gidiyoruz ki lüzumsuz
Yarın izin almasına gerek yok
Siz en iyisi konuşun 1gün izin kullansın

evet birisi bana sormuştu senin ablan olsaydı ne yapardın diye, annem 4 defa ameliyat oldu evet o testler için birisi mutlaka yanında olmalı ama zaten görümcemin yanında ablası oluyor her zaman. bir de gerçekten kız çok zorlu şeyler de yaşadı hiç birisinde gitmedi anestezi testi için gitmek nedir ya

çoğu zaman zaten ailesi yüzünden tartıştık ve o ayları kaçırdım. ben normalde alıştım artık o beni 2. plana atıyorsa bende atarım ama konu bi taraftan da çocuğumuz değil mi? ben mi duygusal düşünüp abartıyorum? ablası ameliyat olacak olsa tamam ama kız pazartesi ameliyat olacak
Bende onu dıyorum davanızda haklısınız. Atla deve değil yani anestezi kontrolü ne gerek var maaile gitmeye. Kendısı bıle gıdebılır. Sonucta ameliyata girmeyecek. Sizde bencil olun kendınızı dusunun. Zaman gecıyo bı bakıyosunuz koşturdugunuz emel harcadıgınız ınsanlar ısmınızı bıle anmıyo.

Ben sanırım sizi anladım.Esinizin ne ablasinin yaninda olmasindan ne de sizinle gelemeyecek olmasindan sikayetcisiniz.Tek beklediginiz sey, birazcik ilgi ve özen olmasi yanilmiyorsam ve bence cok haklisiniz.Her iki tarafi da ilgilendiren bu gibi durumlarda esler birbirine destek olmalidir.Size tavsiyem yalniz gidip tedavinizi yaptirin ama esinize de tavirli olmayin.Neden soylemedin vs derse de soyledim fakat ilgilenmemeyi tercih ettin diyebilirsiniz.Diger turlu tavir alirsaniz "ablamin yaninda oldugum icin tavir yapiyor"olarak dusunebilir ve sizi haksiz cikarabilir.

Back
X