Eşim

5_6 yıl önce evliyseniz bayağı aldatmış seni yaa. Hemde hiç farketmemişsin ayakta uyumuş. Rabbim akıl fikir versin. Böyle bişey yaşayacaksamda rabbim hemen o anda bana göstersin bunu.

Bence bu kadın bunu yine rahatsız etmeye başladı ve karına anlatırım diye tehdit etti.
senin akıllıda kendince ben itiraf edip masumu oynayım demiş.
yarın öbürgün ortaya çıkarsa ben anlatmıştım diyecek. ama anlattıklarının çooook eksik olduğunu düşünüyorum.
benim fikrim bu yönde.

bence günah çıkarma falan değil
erkekler açığa çıkmadıkca vicdan falan kolay kolay yapmazlar
haaaaa açığa çıkma ihtimali varsa önlemini alırlar o ayrı
ve ben de bu konuda böyle birşey var gibi hissettim.
kadın tekrar eşinize ulaştı bi şekilde ve arayıp sormaya başladı eşiniz de açığa çıkar mı korkusuyla öncen size basit bi şekilde anlattı ki yarın öbür gün kadın size ulaşır başka şeyler anlatırsa herşey sana anlattığım kadardı o abartıyor diyebilmek için
umarım yanlış düşünüyorumdur tabii de

Basimiza zaten ne geliyosa meraktan
Aldatip aldatmadigini esinizden baskasi bilemez aldatmadigina inandiysaniz bile hep bi suphe duyarsiniz size biraz soguk davransa isten gec gelse acaba yine mi oldu diye şuphe kemirir durur zor bir durum Allah yardimciniz olsun şunu yapin diyemiyorum duygularinizi kendinizi en iyi siz bilirsiniz bunu aşip asamayacaginizi da.. ben olsam kaldigim yerden devam edemezdim

aklın yolu bir
yorumunuzu okumadım aklımdan aynı şey geçti ve yazdım
bence de aynen durum bu

Benim anlamadığım varlıklı bir kadın olduğunu neden belirtme ihtiyacı duydu? ve hikayeye göre eşiniz kadın rolünde, varlıklı hatunumuz da erkek rolünde. beyefendi namusunu zor kurtarmış verilmiş sadakası varmış ki öpmekle bırakmış adamcağızı...
Allahaşkına nedir erkeklere karşı bu kadar kör eden gözümüzü?
adam itirafta filan bulunmamış, egosunu tatmin etmiş.

Bir kadınla arabada öpüşmüş ama bu aldatma sayılmıyor öyle mi?
Hayır aldatma olması için ne kadar ilerlemiş olmaları gerekirdi?

Kadın ortaya mı çıktı acaba,durduk yere anlatması enteresan.
Vicdana geldiği için anlatıyor da olabilir.
Her halükarda aldatmadır bu.
Kaldı ki daha ilerisi olduğu da belli.

Boşanmayacaksanız kurcalamayın.

Kadini aramak mi
Aklindan bile gecirme.
Gercegini tam olarak ogrenemeyecegin bir sey icin vesvese etme ve evet kocan anlatmasa ogrenmezdin . Sadece dikkat et bundan sonra ve suphelendigin bisi olunca baskin basanindir yaparsin ya da o zaman kizarsin . Ancak kadini aramak dogru degil.. kadin yeniden musallat olabilir sonra kocan da der ki "sen sardin basima hakettin " ide beraber olur asik olur onla yasar. sonra baslariz bunlari okumaya.kadinin sana ne anlatacagi da mechul . Dogru mu yanlis mi bilemezsin.
Ha mesela eskiden yedigi halt bugun baska turlu nuksetseydi affetme falan derdim ama kurcalama. Sadece temkinli ol.

Sizi doldurmak istemiyorum ancak " iç dökme " adı altında arabada opustuklerini , el ele tutustuklarini anlatması hadizce. Aldatmayı bu denli küçümseyerek anlatması hadsizce.

Daha fazlası olmadı demesi hadsizce. Aldatmak için ne olması gerekiyor , anlayamıyorum..

Ayaklarını zorla bağlayıp arabaya mi almış kadın. Taciz edip zorla mi öpmüş , aklı , sadakati , karakteri yok muydu eşinizin .

Bunu sessizce kabul ederseniz devamı gelecek. Etmezseniz bosanmaniz gerekecek.

Bu yüzden biz ne desek boş. Hayat sartlariniz ne gerektiriyor bilmiyorum. Bildiğim bir şey var bir kadın bunu hazmedemez.

Unutmuş gibi görünür , yıllar sonra psikolojisi bozuk bir insana bürünür. Yipranir.Yıpratır. Paranoyak olur.

Kadında ya fotoğraf var ya başka bir şey. Sizin görebileceğiniz , duyabileceğiniz kadarını size anlatmış.

Diğer kadına karşı kendine zırh yapmış. Başka açıklaması yok.

Eğer hemen anlatsaydi bir nevi insan vicdan yaptı diye düşünebilirdi.. Yıllar sonra sizi bu ateşe atmaya hakkı yoktu.

Kadını aramak neden ? Ne geçecek elinize ?

Sizin için öpüşmek , arabada el ele tutuşup aşk yaşamak sorun değilse unutun gitsin.

Daha fazla öğrendiğiniz bir konu olduğunda ne yapacaksınız ki ?

O zaman hiç vicdan yapmayan adam şimdi birden vicdana mı gelmiş? Hoş yediği haltları anlatması da ne dürüstlük ne de vicdan demek.

Ya kadınla karşılaştı ya tehdit aldı ya kendini tehlikede hissetti. Hayatta inanmam, affetmem de. Şimdi bi daha aldatsın, bi kaç sene sonra bir daha anlatsın. Oh ne güzel dünya.

Kendimi aldatmış gibi hissetmiyorum cümlesi nasıl bir pişkinlik ve yüzsüzlüktür ya. Çitayı arşa taşımış eşiniz valla bravo. Ben olsam demekki hissetmiyorsun ha deyip sağlam bir tokat yapıştırıp “bunun acısını hissettin mi” derdim heralde.

Adam bosuna anlatmamistir.
Yedigi hurmalar ortaya cikacaktir kesin, size on bilgilendirme yapıyordur.

Ayrica opusmekle ve el ele tutuşmakla da kalmamistir o is.

Ulaşırsan daha da mutsuz olursun ve üzmek istemem ama Bunu hep dert edeceksin asla unutulmuyor. Eşin ne kadar kötüymüş bunu neden anlatmış. Sizi üzmekten başka ne işe yarar bu

Erkekleri bu duruma getirenlerde kadınlar aldatılınça kadın kocamı kandırdı birlikte oldu diyor yada benim kocam yapmaz diyor sanki eşek kadar adamlar salak birleri elinden tutup şeker verip kadırıyor bu da bana ilginç geliyor

Kac kisi sormus, bu olaylar yasanirken evlimiydiniz???
Degilsenizde flort doneminiz, siz aradiginizda korkmus falan filan..

Bildigin aldatmis, anlattiklari anlatmadiklarinin teminati gibi olmus.
Gecmis olsun tatli tatli dinlediniz
Aci aci omur boyu kurt gibi icinizi kemirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…