Bence de. Bunu fırsat olarak gören insan, bu kadarı için vicdan yapmaz, anlatma ihtiyacı bile duymazdı.
Girizgah yapmış, tepki ölçüyor.
aklın yolu birBence bu kadın bunu yine rahatsız etmeye başladı ve karına anlatırım diye tehdit etti.
senin akıllıda kendince ben itiraf edip masumu oynayım demiş.
yarın öbürgün ortaya çıkarsa ben anlatmıştım diyecek. ama anlattıklarının çooook eksik olduğunu düşünüyorum.
benim fikrim bu yönde.
Evet ya, zengin ve güzel bir kadına erkek kıtlığı var sanki. Bunun peşinde koşucak, o kadar efor sarfedip zorla bişeyler yaptıracak.Evet ve sonunda hep "kadın psikopat bana taktı" denilir, sanki kendileri bulunmas hint kumaşı
Ulaşırsan daha da mutsuz olursun ve üzmek istemem ama Bunu hep dert edeceksin asla unutulmuyor. Eşin ne kadar kötüymüş bunu neden anlatmış. Sizi üzmekten başka ne işe yarar buSize hemen konuya girerek başlamak istiyorum. Eşim bir konuşmamızda bundan 5 yada 6 yıl önce başına gelen bir olayı anlattı. Sevgiden bahsederken beni çok sevdiğini bir kaç yıl önce oldukça varlıklı bir kadının kendisine musallat olduğunu ama onun kabul etmediğini söyledi. Ben anlayışlı olucam lütfen anlat falan derken kadının adından birlikte ne yaptıklarına kadar herşeyi anlattı. Kadınla el ele tutuşmuş sarılmış kadın arabasıyla onu almış o sırada ben aramışım ürkmüş. Kadın arabada onu öpmüş. Sonra başka bişey olmadan bırakmış ve bir daha arayınca kadın,o terslemiş ve kadını uzaklaştırana kadar uğraşmış diye anlattı. Geçmiş gitmiş olay sorun etmiycem dedim ama içim içimi yiyor. Sana anlatmak zorunda değildim hepsi bu kadardı falan diyor fazlası olsa anlatırmıydım dedi ama gerçekten kötüyüm. Çıkamıyorum işin içinden. Kadına ulaşıp sorsam olayları yeniden alevlendirir miyim. Yoksa susup beklesem mi bilemedim.
Erkekleri bu duruma getirenlerde kadınlar aldatılınça kadın kocamı kandırdı birlikte oldu diyor yada benim kocam yapmaz diyor sanki eşek kadar adamlar salak birleri elinden tutup şeker verip kadırıyor bu da bana ilginç geliyorErkek eşini aldatınca neden ya kendi esini yada karsidaki kadini suclar.Kadinlar boyle birsey yaptiginda yerin dibine sokuluyor.Yok kadin pesini birakmamıs birakmaz sen kendini opturuyorsun arabasina biniyorsun bide cocuk gibi pesimi birakmadi diyorsun uff cok cirkin ya
Kadın yapsa ne o.. kalır ne şerefsizliğiSaymaz canım erkek milleti..Sen bin bakalım alemin arabasına,zengin bi erkekle öpüs,bak bakalım seni aldattı sayacak mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?