- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
Saymaz canım erkek milleti..Sen bin bakalım alemin arabasına,zengin bi erkekle öpüs,bak bakalım seni aldattı sayacak mı.
Katılıyorum halbuki kadınları tavlamak icin ne dolaplar ceviriyorlar bekar oldugunu bile soyleyenler oluyor belki cogu kadin evli oldugunu bilmeden konusuyorErkekleri bu duruma getirenlerde kadınlar aldatılınça kadın kocamı kandırdı birlikte oldu diyor yada benim kocam yapmaz diyor sanki eşek kadar adamlar salak birleri elinden tutup şeker verip kadırıyor bu da bana ilginç geliyor
Size hemen konuya girerek başlamak istiyorum. Eşim bir konuşmamızda bundan 5 yada 6 yıl önce başına gelen bir olayı anlattı. Sevgiden bahsederken beni çok sevdiğini bir kaç yıl önce oldukça varlıklı bir kadının kendisine musallat olduğunu ama onun kabul etmediğini söyledi. Ben anlayışlı olucam lütfen anlat falan derken kadının adından birlikte ne yaptıklarına kadar herşeyi anlattı. Kadınla el ele tutuşmuş sarılmış kadın arabasıyla onu almış o sırada ben aramışım ürkmüş. Kadın arabada onu öpmüş. Sonra başka bişey olmadan bırakmış ve bir daha arayınca kadın,o terslemiş ve kadını uzaklaştırana kadar uğraşmış diye anlattı. Geçmiş gitmiş olay sorun etmiycem dedim ama içim içimi yiyor. Sana anlatmak zorunda değildim hepsi bu kadardı falan diyor fazlası olsa anlatırmıydım dedi ama gerçekten kötüyüm. Çıkamıyorum işin içinden. Kadına ulaşıp sorsam olayları yeniden alevlendirir miyim. Yoksa susup beklesem mi bilemedim.
benm de yaniyor ne yapalim allah bunlari islah etain evligimizi zedeledi gene esin konusmus anlatmis ben hareketlerinden supelenitordum ama konduramiyordum yok. ya yapmaz ama yapmis hemde. ben hamileyken sanci cekerken baslamis ama ona asla guvenmiyorm onun umrunda olsada olmsada. af etmiyorum gozumde sadece cocuklarimin babasiAma canım çok acıyo. Kadının musallat olduğunu sanmıyorum. Öyle olsaydı adını verir miydi.
Okadar iyi anlıyorum ki senibenm de yaniyor ne yapalim allah bunlari islah etain evligimizi zedeledi gene esin konusmus anlatmis ben hareketlerinden supelenitordum ama konduramiyordum yok. ya yapmaz ama yapmis hemde. ben hamileyken sanci cekerken baslamis ama ona asla guvenmiyorm onun umrunda olsada olmsada. af etmiyorum gozumde sadece cocuklarimin babasi
Araba ile kandırılma diye bişey yok. Kadın gelmiş ve o onu arabasıyla almış. 100 km falan gitmişler sonra dönmüşler. Yaaa offf anlatınca bile inanmıyorum. İçim içimi yiyor.Bir erkeğin araba ile kandırılması da çok ilginç ..
Neyse .. ne yaparsın bilemiyorum bu durumda ama ne yapmaman gerekire cevap vermek isterim .. kadını arayıp yüz göz olma , bu kadarını bilmek istemene rağmen üzüldün , kadın belki yalan yanlış bin türlü şey anlatacak ..
Kadının tehdit ettiği falan olduğunu sanmıyorum.Kadin tehdit ediyordur o da cok yillar once diye uyduruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?