Eşim

Saymaz canım erkek milleti..Sen bin bakalım alemin arabasına,zengin bi erkekle öpüs,bak bakalım seni aldattı sayacak mı.

Direkt o.... damgası yer net. Kendilerine gelince "fırsat". Anlatım tarzı bile kendini över ve üstün görür tarzda yarabbim..

Muhtemelen kadın yeniden sardı yada bir şeyler var ortada eşiniz de benden duy kadının dediklerine inanma gibisinden size şimdi anlattı yoksa anlatmazdı dahası da olabilir tabi

Katılıyorum halbuki kadınları tavlamak icin ne dolaplar ceviriyorlar bekar oldugunu bile soyleyenler oluyor belki cogu kadin evli oldugunu bilmeden konusuyor

Cvp yazamadım dışardaydım. Hepiniz hakklısınız ama benim zorlamamla anlatılmış bişey. Öpme olayıda kadın zorla öpmüş. Yapmak isteyen adam devam etmezmiydi.

bacim ayni sey benm basima geldi ben kendim bizzat yakaldim sakin bu erkeklere guvenme benm 3 cocugum var onlar olmazsa coktan ayrilmistim ve kadinla konustum ilk tepki olrak kocana sahip ciksaydin sonra dan tekrar konustum o seni ve cocuklarini seviyor o benm arkadasim gorusmemi istemiyoesan gorusmem dedi saka gibi benden izin istedi yosma en azindan senin ki itiraf etmis benmki vicadanli degil allah buyuk ki ben yakaldim keske yakalamsaydimda ona guvenm olsaydi suan ona hic guvenmiyorm bana dokununc bile midem bulaniyor

Kadından haber gelmiş de, tutuşup koştur koştur sana anlatmış gibi olmuş.

Neden anlatası gelmiş birden, sordunuz mu ?

Önce hava atma babında başladı . Benim peşimden kimler koştu falan diye. Varlıklı olduğunu da sıradan biri değil anlamında meslrk sahibi varlıklı falan dedi. Sonra ben deşiştirdikçe söyledi bunları. Söz arkadaş gibi konuşıcaz söz şimdiden affettim falan diye gaza getirince anlattı. Adını da verdi daha fazlası olmadı yemin ederim desi. İsherseyi açık açık söylüyorum adını bile veriyorum dedi.

Siz belli ki anlatıldığı haline inanmak istiyorsunuz. Yüzleşmeye hazır değilsiniz gerçeklerle. En iyisi konunuzu kapattırın burada yazılan yorumlarla kafanız bulanmasın. Kendi gerçeğinizi kabul etmek istiyorsunuz. Yoksa eşinizin anlattıklarının hiçbirinin elle tutulabilecek bir yanı yok.

Bilmiyorum diyorum ki acaba kendine böyle gelen birkadına kaç erkek hayır derki. Belki benim ki sap olmuştur kadına bilmiyorum ki. Keşke hiç anlattırmasaydım. Hava olarak kalsaydı.

Ama canım çok acıyo. Kadının musallat olduğunu sanmıyorum. Öyle olsaydı adını verir miydi.
benm de yaniyor ne yapalim allah bunlari islah etain evligimizi zedeledi gene esin konusmus anlatmis ben hareketlerinden supelenitordum ama konduramiyordum yok. ya yapmaz ama yapmis hemde. ben hamileyken sanci cekerken baslamis ama ona asla guvenmiyorm onun umrunda olsada olmsada. af etmiyorum gozumde sadece cocuklarimin babasi

Bir erkeğin araba ile kandırılması da çok ilginç ..

Neyse .. ne yaparsın bilemiyorum bu durumda ama ne yapmaman gerekire cevap vermek isterim .. kadını arayıp yüz göz olma , bu kadarını bilmek istemene rağmen üzüldün , kadın belki yalan yanlış bin türlü şey anlatacak ..

Okadar iyi anlıyorum ki seni

Araba ile kandırılma diye bişey yok. Kadın gelmiş ve o onu arabasıyla almış. 100 km falan gitmişler sonra dönmüşler. Yaaa offf anlatınca bile inanmıyorum. İçim içimi yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…