Eşim

Araba ile kandırılma diye bişey yok. Kadın gelmiş ve o onu arabasıyla almış. 100 km falan gitmişler sonra dönmüşler. Yaaa offf anlatınca bile inanmıyorum. İçim içimi yiyor.

Kadının tehdit ettiği falan olduğunu sanmıyorum.

E biz ne desek o yok , bu yok diyorsun .. o zaman bunun “kabul edilir bir yanı” da Yok !

Ondan o kadar nefret ediyorum ki aynı zmanda inanmak istiyorum önemli bişey olmadığına

İlk işim edevletten girip nüfusuna kayıtlı başka bir çocuk var mı diye bakmak olurdu. Böyle yıllar sonra gelen yersiz itiraflardan hoşlanmam.

Bunu yaşamadan okadar kolay ki şöyle kabul edilmez ben asla dayanmam çeker atarım demek. Ben de öyle diyordum. Şimdi nasıl dayanabilirim diyorum. Belki de güç arıyorum.

Kac senelik evlısınız?

Yok artık o kadar da değil

Kimseye güvenmiyorum artık, olabilir de. Ne hikayeler dinliyoruz.
Ama birşey yoksa da zamanla unutursunuz. Yeter ki sğrekli ısıtıp ısıtıp açılmasın konu. Bir kere konuşun, çözün ve aklınızdaki tğm soru işaretlerinin giderildiğinden emin olup kapatın konuyu.

Sürekli kadının instagram fotograflarına bakarken buluyorum kendimi gözlerim yaşlı. Oğlum da hastayım yatıyorum sanıyo

Kadin musallat olduysa esinizin o kadinin arabasinda ne isi var?

Bari senaryoyu duzgun yazsaymis ,inandirici gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…