Yalnız bu bildiğiniz sıvamak.Sana anlatmak zorunda değildim hepsi bu kadardı falan diyor fazlası olsa anlatırmıydım dedi
Saymaz canım erkek milleti..Sen bin bakalım alemin arabasına,zengin bi erkekle öpüs,bak bakalım seni aldattı sayacak mı.Böyle fırsatlarım oldu ama yapmadım erkek nefsi bindim arabaya yapmadım dedi. Çok samimi bir ortamdı. Atkadaş gibi paylaşalım dedim ve anlattı. Kendini aldatmış saymıyor zaten
Ben de bana asılan bir erkekle öpüşeyim, bakalım o zaman ne sayılıyor deyin sivri zekalı kocanıza.Böyle fırsatlarım oldu ama yapmadım erkek nefsi bindim arabaya yapmadım dedi. Çok samimi bir ortamdı. Atkadaş gibi paylaşalım dedim ve anlattı. Kendini aldatmış saymıyor zaten
Çok mantıklı.Ortaya çıkacak gibi yani kadın birşeyler planlıyor olabilir eşinizde durumu size bu şekilde anlatıyor ki onu suçlamayın..ne diye 5 yıl önceki durumu size boşu boşuna anlatsın ki?
Bence de. Bunu fırsat olarak gören insan, bu kadarı için vicdan yapmaz, anlatma ihtiyacı bile duymazdı.Bence bir erkek bu kadarini anlatıyorsa altında fazlası var.
Konu sahibi yazmamış 5 yıl önce ne olduklarını ama 12 yaşında oğlu varmış. Evlilermiş sanırım.Kisacasi gecmiste sizi aldattigini mi itiraf etti?
Anlayisli olucam demekle hata etmissiniz. Ben ilk okurken zannettim ki sizden oncesini anlatiyor. Oyle olsaydi bosverin diyecektim. Ama siz evli, nisanli veya sevgiliyken boyle birsey yaptiysa, orasi ayri
Evet soruluyor cevap yokKonu sahibi yazmamış 5 yıl önce ne olduklarını ama 12 yaşında oğlu varmış. Evlilermiş sanırım.
Sanırım kadın tarafından tehdit ediliyor, eşiniz bu yüzden anlatmış olabilir. Ya da vicdan yaptı .
Adam aldatmış bi de pişkin pişkin anlatmışSize hemen konuya girerek başlamak istiyorum. Eşim bir konuşmamızda bundan 5 yada 6 yıl önce başına gelen bir olayı anlattı. Sevgiden bahsederken beni çok sevdiğini bir kaç yıl önce oldukça varlıklı bir kadının kendisine musallat olduğunu ama onun kabul etmediğini söyledi. Ben anlayışlı olucam lütfen anlat falan derken kadının adından birlikte ne yaptıklarına kadar herşeyi anlattı. Kadınla el ele tutuşmuş sarılmış kadın arabasıyla onu almış o sırada ben aramışım ürkmüş. Kadın arabada onu öpmüş. Sonra başka bişey olmadan bırakmış ve bir daha arayınca kadın,o terslemiş ve kadını uzaklaştırana kadar uğraşmış diye anlattı. Geçmiş gitmiş olay sorun etmiycem dedim ama içim içimi yiyor. Sana anlatmak zorunda değildim hepsi bu kadardı falan diyor fazlası olsa anlatırmıydım dedi ama gerçekten kötüyüm. Çıkamıyorum işin içinden. Kadına ulaşıp sorsam olayları yeniden alevlendirir miyim. Yoksa susup beklesem mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?