Eşim

Böyle fırsatlarım oldu ama yapmadım erkek nefsi bindim arabaya yapmadım dedi. Çok samimi bir ortamdı. Atkadaş gibi paylaşalım dedim ve anlattı. Kendini aldatmış saymıyor zaten

Fırsat derken? Fırsat olarak görmesi bile yanlış. Ne güzel ya kendini aldatmış olarak görmüyor. Kendi aldatma tanımını yazıyor.
Sizde belliki kabulleneceksiniz bu durumu normalleştirmeye çalışıyorsunuz. Bari sorgulayıp sürekli huzursuzluk çıkarmayın aranızda.

Böyle fırsatlarım oldu ama yapmadım erkek nefsi bindim arabaya yapmadım dedi. Çok samimi bir ortamdı. Atkadaş gibi paylaşalım dedim ve anlattı. Kendini aldatmış saymıyor zaten
Saymaz canım erkek milleti..Sen bin bakalım alemin arabasına,zengin bi erkekle öpüs,bak bakalım seni aldattı sayacak mı.

Ben de bana asılan bir erkekle öpüşeyim, bakalım o zaman ne sayılıyor deyin sivri zekalı kocanıza.

Kisacasi gecmiste sizi aldattigini mi itiraf etti?
Anlayisli olucam demekle hata etmissiniz. Ben ilk okurken zannettim ki sizden oncesini anlatiyor. Oyle olsaydi bosverin diyecektim. Ama siz evli, nisanli veya sevgiliyken boyle birsey yaptiysa, orasi ayri

Konu sahibi yazmamış 5 yıl önce ne olduklarını ama 12 yaşında oğlu varmış. Evlilermiş sanırım.

kaç yıllık evlisiniz yazmamışsınız kk hatunları bulmuş zaten
kendimi sizin yerinize koyuyorum da çok üzülürdüm ama bende devamını anlat derdim
kendimi aldatılmış sayardım

ya aynı şeyleri siz yapsaydınız ona sordunuz mu bunu eşinize?

İcin icini yer tabi. Parcalamadigina sukretsin gercekten sabirlisin!!!!

Adam aldatmış bi de pişkin pişkin anlatmış

Adam, 5 yıl önce 3 yıl sonra farketmez sizi bal gibi aldatmış. Muhtemelen bir sorun var ortada ki durup dururken size olayı basit bir şeymiş gibi anlatmış. Aldatan erkek aradan geçen bunca yıl sonra sohbet sırasında ben şöyle böyle yaptım diye anlatmaz.
Ben öpücükle kaldıklarını sanmıyorum. Bunun devamı mutlaka vardır ve iç sesim olayın daha da derin olduğunu eşinizin minareyi çalıp kılıfını uydurmak için size böyle bir girizgah yaptığını söylüyor.
Hoş ben olsam daha detayı var mı diye sorgulamam. Yapmış olduğu şey aldatmadır ve bence de boşanma nedenidir.
Ama sizin yazdıklarınızdan böyle bir niyetiniz olduğunu sanmıyorum.

Eşiniz bunu size bosyere anlatmamistir mutlaka bir plan bir cikari birseyler var anlatma niyeti olan kadindan kurtulur kutulmaz olan biteni anlatirdi bunca yil beklemezdi. Ayrica bir erkek ve kadin arabada öpüsuyorsa o iş bir öpusmeyle kalmamistir eşiniz okdr masum degil bence ama sakin kadini aramayin onla muhattap olmayin derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…