- Konu Sahibi incenarinnazenin
Hanımlar merhaba; ne yapacağımı şaşırdım fikir almaya ihtiyacım var. Eşimle 3 yıllık evliyiz.Yeni atandım, şu an görev yerindeyim. Eşim buraya atandığım açıklandığından beri sinir stres içinde ama yerleşmeye yakın iyice şiddetlendi. Eşimin daha önceden psikolojik rahatsızlığı vardı panik bozukluğu. İyileşmişti ama bu dönemde yeniden nüksetti. Gelmemize 1 hafta kala birkaç geceyi acilde geçirdik tekrar ilaç tedavilerine başladı. Buraya geleli bir hafta oldu yani eşim nerdeyse iki haftadır ilaç tedavisi görüyor ve çok az bi iyileşme var. İyileşmediği için de henüz memlekete dönemedi. Eşime destek olmam lazım biliyorum oldum da ama fayda etmedi. İşin en kötü kısmı da sanki eşime bu günlerimi zehir ettiği için içimde kin besliyorum sanki ve artık ona destek olmak gelmiyor içimden. Ben de güçlü görünmeye çalışıyorum ama ben de zamanında bir depresyon atlattım ve yeniden nüksetmesinden korkuyorum. Burası çok küçük, sıkıcı bir yer yalnız yaşayacağım, belki de hiç arkadaşım olmayacak. Benim de morale ihtiyacım var ama eşimin böyle yapması zoruma gidiyor. Defalarca konuştum hiçbir ilerleme yok. Ne çalışmaya hevesim kaldı ne de yıllardır beklediğim atama heyecanım hepsi yok oldu bir anda. Arkamda güçlü birini istedim ama her şeyi toparlamaya çalışmak ve evimden memleketimden ayrılmak hepsini aynı anda nasıl yapacağımı bilmiyorum. Kendimi de artık iyi hissetmiyorum.