Esim..

Anne-baba olma ile karı-koca olma arasında denge kurulmadığında bu tür sorunlar yaşanabiliyor.

Şu an baba olmanın verdiği heyecanla, eşinizin tek odak noktası bebeğiniz. Oturup konuşun, sakince hissettiklerinizi anlatın. Gerekirse çift terapisine gidin.

Çözülmeyecek bir sorun değil, umarım bir an önce eski günlerinize dönersiniz

Cocugu boyle alistirirsaniz yandiniz o okula gidicek siz gece gunduz sallayacaksınız boyle olmazki ipleri elinize alin cocuk sallama bahanesiyle sizden kaciyor resmen. Hatta aklima cok baska seyler geldide size sacma gelir yazmayayim

Sürekli sallaması vs anormal tabi ama bebek Daha çok küçük. Bizim kız da kolikti. Ben de ilk 3 ay sadece çocukla ilgilendim çünkü başka seçeneğim yoktu. Sonra gaz sancıları azalınca akşamları çocugu uyutup film izlemeye başladık. Zamanla çocuklu hayata alışıp kendinize de vakit ayırmayı öğreneceksiniz.

Konuyla direkt alakasi yok ama kucucuk bebegi boyle sallamaya alistirmayin. Ona olan zararlari ayri, zamanla yerine koydugunuz anda uyanmasindan dolayi hayat size cekilmez bir hale gelecek.

Uyuduktan sonrasını hobi olarak sallıyor herhalde..
Böyle sallamak bebeğe de zarar yalnız, onu bir anlatın eşinize, açın video falan izletin.
Bebek için bırakır.

Arada size de zaman ayırması lazım.insan özler yani uykusuzluk olunca bide bebek olunca tüm ilgisini ona vermiş.zamanla geçer belki biraz sabredin . Bayanlar hep ilgi bekler ama erkekler anlamaz

Şükret bacım bir de bunun bebek doğunca hem bebeğe hem eşine ilgisiz versiyonu var ki evlerden ırak.Sen rahat et adam baksın bebişe.gündüz çocuğa bakıp gece uyuyor adam oda hakli.telsiz alin seste gidip baksın.helal olsun esinize evlat sevgisi ilgisi var demek ki.darisi benim kocanin basina.zamanla oda sizle ilgilenir.acele etmeyin zamanla oturur herşey.birbirinize zaman verin

Adam sallaya sallaya östrojen salgılamışsa demek.. Evet kuş öldü beybi

Bebek doğumda ben de loğusa depresyonu oldu eşim sürekli işle ilgileniyordu annem yardım ederdi gelirdi sürekli bebek uykusuzluk 40 gün yasağı derken eşim yasak bitmesini dört göZle bekledi ama o süte içinde ne romantik sarılması oldu ne öpmesi sevgiyi cinsellik sanıyor hala da üzülürüm

Sürekli sallaması çok tuhaf ve de hiç gerek yok. Çocuğu da öyle alıştıracaksınız

Ben katılıyorum size.
Erkekler daha acemi ve çocuk dursunda nasıl olursa olsun diye 2 saat sallamayı bile göze alıyor adam.
Öğretin, sakin sakin anlatın.
Bide bazıları doğumdan sonra çekiniyor cinselliğe, kendinizi iyi hissettiğinizi söyleyin ve siz yaklaşın.
Onunda ilk kez tecrübe ettiği durumlar.
Çok normal

Sallasın Sallasın devam etsin böyle eşiniz gün gelecek sallanmadığı için asla geceleri derin uyumayacak çünkü hep sallanmayı bekleyecek. bebeğin bunda suçu yok ama ona bunu öğreten babası. bıraktığı an kıyametleri koparacak ve bu en az 2 senenizi alacak şanslı olurda uyku eğitimini verebilirseniz o da. çok yanlış bir şey bebeğin annesi olarak acil müdahale edin buna uyuyan bebeği neden sallıyorsunuz d dertsiz başınıza dert açıyorsunuz yapmayın pişman olursun arkadaşım

Bebeği bahane ediyor gibime geldi

Ilk başta bebeğim kucakta emerek vs uyuyordu. Sonra bi ara ayakta salladik. Şimdi hamak besikte salliyoruz. Yaklaşık 1 aydır. Öncesinde de yoğunuz bebek var vs.

bebeği kesinlikle sallamayın.. mevzu onun alışmasından ziyade çok sallamanın beyin hasarlarına kadar gittiği gibi bir gerçek var..
kocanız çocuğunu çok seven bir baba olmasından ziyade onu bir meşgale gibi görüyor gibi geldi bana..
hem bebeğinizin sağlığı için bebeği sallamayın ve sallanmasına izin vermeyin, hem de kocanızı alın karşınıza içinizdekileri konuşun..
konuşmazsanız problemi çözmeye başlayamazsınız..

Bu yorumun ironi olduğunu düşünmek istiyorum..

Bu yorumun ironi olduğunu düşünmek istiyorum..
malesef gerçekler

bizler bebek doğurduğumuzda , bebek bakmak için sabır sevgi için gerekli hormonlarda salgılanır. erkekte bu hormonlar yoktur. erkek ,bebek bakımındaa tabbki yardım etmeli ama bazı durumlarda erkek çok çoçouk baktığında , darlanıyor. bazı erkekler severek yapıyor, sevmeyen erkekeğe sıkıntı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…