Esim..

Herseyi gectim cocugu uykuda bile sallamaya alıstırdıysa, okullar acılınca ne yapacakszınız?
Ögle arası gelip sallamaya devam mı edecek.
Basınıza yok yere is cıkarmıs,bunu sonlandırın.
Diğer konuda tabiki bahane sunuyor size.
Nedenini acık acık konusmanız lazım.

Kadin cinayetleri de malesef gercek napalim kaniksayip normallestirelim mi ? Bu nasil bir dusunce tarzi anlayamadim. Baba olmak erkege mahsus bir durum degil mi ? Bebek bakmayi da iceriyorsa erkekler pekala bunu yapabilirler. Dogalarinda yoksa da cocuk yapmayiversinler o tarz erkekler.
Kadinlar da "darlaniyor" emin olun. Yemek yapmak, camasir makinesini kullanmak, utu yapmak vb beceriler sanilanin aksine kadinlara dogustan yuklenmedigi gibi annelik de dogustan yuklenmiyor. Neymis bebek rahme dustugunde kadin anne olurmus da erkek cocugu kucagina alinca hatta cocuk konusmaya baslayinca baba olurmus. Olmasin yav zahmet olmasin cocuk 18 yasina gelince yapar babaligini.
İki yetiskin kendi hur iradeleriyle dunyaya bir cocuk getirmeye karar veriyorlarsa o cocugun maddi manevi bakimi o ikisi kisiye aittir. Ebeveyn diyoruz yani anne ve baba.

Bu kafayı gercekten anlayamıyorm
Benim etrafımda bu modelin bi değisik versiyonu var,
Calıstıgım icin vardiyasına göre yarım gün esim bakıyor ayda 15 gün.
Babanneyle birlikte esim ilgileniyor genel olark kvdem yaslı oldugu icin.
Kvdem dahil herkes kızımın esime olan düskünlüğünü,babayı daha cok görüyor diye acıklıyor.
Cıldırmalk
Esit görüyorz halbuki
Öglen 14.00 den sonra aksam 21.00 a kadar benimle ,gece beraber yatıyorz,cmrtsileri beraberiz ama babası daha cok bakıyor oluyor.
Hee önemli mi bunu demeleri değil.
7/24 de babası bakar yeri gelir.
Bu bi eziklik,bi dogası dısı olay değil
Ben anneysem o da baba.
Bakıyor diye bunu bile kadına ezici güc olarak kullanıyorsunuz ayıp.

Bir değil iki değil hafif hafif sallasa bile 1 - 2 saat sallamak nedir?

Öncelikle eşiniz minicik bebeği böyle sallamanın ne kadar zararlı olduğunu biraz araştırsın, okusun.

Sizden kaçmak uğruna cahil cahil davranarak bebeği telef etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…