Eşim

en fazla 16 yaşında evlenmiş😔
Onların oralarda bu yaş uygun demek çocuk gelin alican cocuktan çocuk yapican kadının burnundan gelip ömrünü yiyip tüketicen yani olması gereken çünkü o diyarlar öyle yerler

Onların oralarda bu yaş uygun demek çocuk gelin alican cocuktan çocuk yapican kadının burnundan gelip ömrünü yiyip tüketicen yani olması gereken çünkü o diyarlar öyle yerler
Çoğrafya kaderdir insan nerede doğacağına karar veremiyor
Bana göre
eN çok kadın haklarına karşı kadınlar bu çoğrafyanın kadınları
Çok büyük bir çelişki

Aklın neredeydi ablacım 22 yaşında 2 cocuk?? Hem de bir hanzodan?? Boşanacaksın mecbur, öncesinde bir şeyler yapmaya çalış en iyisi kolay atanabileceğin AÖF den bir bölüm oku ( tıbbı sekreterlik olabilir 2 yıl) atan sonra da boşan, belli ki ailen de senden kurtulmaya çalışmış 2 çocuğunla kabul etmezler sen kendini garantileyeceksin sonra da boşanacaksın sakın 3. Cocuğu yapma, sana değil çocuklarına acıdım

Bilerek alacak bilincte miymis ki? 17 yasinda neyi bilip de neyi alicak. Cocuk yasta evlenip 2 cocuk yapmis kendini yakmis. Smdi gitse gidemez dursa duramaz. Adam zaten hanzonun onde gideni. Ya cat cat karsilik vericek dik durucak adam edicek ya da cekicek baska yolu yok
Emin ol kaç defa gittim terkettim sığınma evine bile gittim her defasında aile büyükleri araya girdi yine birlestirdiker bizi

Aklın neredeydi ablacım 22 yaşında 2 cocuk?? Hem de bir hanzodan?? Boşanacaksın mecbur, öncesinde bir şeyler yapmaya çalış en iyisi kolay atanabileceğin AÖF den bir bölüm oku ( tıbbı sekreterlik olabilir 2 yıl) atan sonra da boşan, belli ki ailen de senden kurtulmaya çalışmış 2 çocuğunla kabul etmezler sen kendini garantileyeceksin sonra da boşanacaksın sakın 3. Cocuğu yapma, sana değil çocuklarına acıbiber as

Şimdi sana ayrıl desek ayrilmiyacaksin
Konuş dedim konuşamıyorum diyorsun
O zaman sus kaderine razı ol ne diyeyim
Bari 3.çocuğu yapmayın

Şimdi 3.çocuğa hamileyim dermiş ben küt :ruh::eğlence::KK57::silah:
Cocuk isteyerek yapmadım ben eşimin nasıl bir insan olduğunu biliyorum asla dusunmuyodum ama eşim baskı yaoiyodu çocukta çocuk diye yapmasam aileme gondereckti beni ailemde istemedi ısrar ettim yalvardım ama ne çare en son kaderime razı olmaktı son çarem ama belki Bi umut düzelir diye tavsiye almak istedim

Sizin oralar neresi canım benim neresi
Sizin oralarda boşanmak ayıp diye kadınları sindirmişler erkeklerr tepenize çıkmış istediklerini yapıyorlar
Sizin oraların adetine tüküreyim
O zaman çekicen madem ayıp çirkin bir şeyse
Muş

Dalgamı geçiyorsun ablacım

Yaparsın cünkü ısrar eder yine eşin öyle yaptım dedin diğerlerini 3 de durdurmaz, eşin istese de baba evine gönderse de yapmayacaksın cocuk sen istemedikten sonra olmadı diğer gün aile hekimine gidip ilaç alacaksın, 2-3-4 çocukla dönersin yoksa o korktuğun baba evine

Cocuk isteyerek yapmadım ben eşimin nasıl bir insan olduğunu biliyorum asla dusunmuyodum ama eşim baskı yaoiyodu çocukta çocuk diye yapmasam aileme gondereckti beni ailemde istemedi ısrar ettim yalvardım ama ne çare en son kaderime razı olmaktı son çarem ama belki Bi umut düzelir diye tavsiye almak istedim

İlki ısrar 2. De mi ısrar ? Kurban psikolojisinden çıkın komik duruyor bu devirde

İşin var mı?
Tahsilin var mı?
Muhtemelen yok
Bu kadınlardaki benim sözüm geçsin olayını asla anlamıyorum
Hem adamın eline bakacak pozisyonda bir evlilik yapıyorsunuz hem sözümüz geçsin hemde iki çocuk oh ne ala ne ala

merhaba burda yeniyim evliyim ve size anlatmak istediğim şeyler var konu tabiki eşim nasıl anlatsam of of ne diyeceğimi bilmiyorum neresinden başlasam bu 5 yıllık evlilik sürecini eşim çok sert asla konuşulmaya gelmiyo konuşsak,salak dan tut aptala kadar demediğini birakmiyo asla lafım geçmiyor o haksızlığın hiç kabul etmediği gibi beni suçlu ve haksız cikariyo ne yapicam ben
Ömrünü yıcek sonra sen hastalanan oda yenı kadınla evlenıp gününü gün edıcek. Bır yerde isyan başlatan hep susamaz bı insan bı yerde patlar. Buna değmez bence ömür geçmez böyle

Back
X