- 27 Mart 2019
- 30.463
- 112.715
- 598
Onların oralarda bu yaş uygun demek çocuk gelin alican cocuktan çocuk yapican kadının burnundan gelip ömrünü yiyip tüketicen yani olması gereken çünkü o diyarlar öyle yerleren fazla 16 yaşında evlenmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onların oralarda bu yaş uygun demek çocuk gelin alican cocuktan çocuk yapican kadının burnundan gelip ömrünü yiyip tüketicen yani olması gereken çünkü o diyarlar öyle yerleren fazla 16 yaşında evlenmiş![]()
Çoğrafya kaderdir insan nerede doğacağına karar veremiyorOnların oralarda bu yaş uygun demek çocuk gelin alican cocuktan çocuk yapican kadının burnundan gelip ömrünü yiyip tüketicen yani olması gereken çünkü o diyarlar öyle yerler
Emin ol kaç defa gittim terkettim sığınma evine bile gittim her defasında aile büyükleri araya girdi yine birlestirdiker biziBilerek alacak bilincte miymis ki? 17 yasinda neyi bilip de neyi alicak. Cocuk yasta evlenip 2 cocuk yapmis kendini yakmis. Smdi gitse gidemez dursa duramaz. Adam zaten hanzonun onde gideni. Ya cat cat karsilik vericek dik durucak adam edicek ya da cekicek baska yolu yok
Aklın neredeydi ablacım 22 yaşında 2 cocuk?? Hem de bir hanzodan?? Boşanacaksın mecbur, öncesinde bir şeyler yapmaya çalış en iyisi kolay atanabileceğin AÖF den bir bölüm oku ( tıbbı sekreterlik olabilir 2 yıl) atan sonra da boşan, belli ki ailen de senden kurtulmaya çalışmış 2 çocuğunla kabul etmezler sen kendini garantileyeceksin sonra da boşanacaksın sakın 3. Cocuğu yapma, sana değil çocuklarına acıbiber as
Cocuk isteyerek yapmadım ben eşimin nasıl bir insan olduğunu biliyorum asla dusunmuyodum ama eşim baskı yaoiyodu çocukta çocuk diye yapmasam aileme gondereckti beni ailemde istemedi ısrar ettim yalvardım ama ne çare en son kaderime razı olmaktı son çarem ama belki Bi umut düzelir diye tavsiye almak istedimŞimdi sana ayrıl desek ayrilmiyacaksin
Konuş dedim konuşamıyorum diyorsun
O zaman sus kaderine razı ol ne diyeyim
Bari 3.çocuğu yapmayın
Şimdi 3.çocuğa hamileyim dermiş ben küt![]()
MuşSizin oralar neresi canım benim neresi
Sizin oralarda boşanmak ayıp diye kadınları sindirmişler erkeklerr tepenize çıkmış istediklerini yapıyorlar
Sizin oraların adetine tüküreyim
O zaman çekicen madem ayıp çirkin bir şeyse
Dalgamı geçiyorsun ablacımBir tane daha çocuk yap bu sefer kesin yumuşar!
Dalgamı geçiyorsun ablacım
Cocuk isteyerek yapmadım ben eşimin nasıl bir insan olduğunu biliyorum asla dusunmuyodum ama eşim baskı yaoiyodu çocukta çocuk diye yapmasam aileme gondereckti beni ailemde istemedi ısrar ettim yalvardım ama ne çare en son kaderime razı olmaktı son çarem ama belki Bi umut düzelir diye tavsiye almak istedim
Kendin istemesen hasa gokten allah inse barismazdin.Emin ol kaç defa gittim terkettim sığınma evine bile gittim her defasında aile büyükleri araya girdi yine birlestirdiker bizi
Ömrünü yıcek sonra sen hastalanan oda yenı kadınla evlenıp gününü gün edıcek. Bır yerde isyan başlatan hep susamaz bı insan bı yerde patlar. Buna değmez bence ömür geçmez böylemerhaba burda yeniyim evliyim ve size anlatmak istediğim şeyler var konu tabiki eşim nasıl anlatsam of of ne diyeceğimi bilmiyorum neresinden başlasam bu 5 yıllık evlilik sürecini eşim çok sert asla konuşulmaya gelmiyo konuşsak,salak dan tut aptala kadar demediğini birakmiyo asla lafım geçmiyor o haksızlığın hiç kabul etmediği gibi beni suçlu ve haksız cikariyo ne yapicam ben