Eşim

sema134

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2022
9
-3
1
25
merhaba burda yeniyim evliyim ve size anlatmak istediğim şeyler var konu tabiki eşim nasıl anlatsam of of ne diyeceğimi bilmiyorum neresinden başlasam bu 5 yıllık evlilik sürecini eşim çok sert asla konuşulmaya gelmiyo konuşsak,salak dan tut aptala kadar demediğini birakmiyo asla lafım geçmiyor o haksızlığın hiç kabul etmediği gibi beni suçlu ve haksız cikariyo ne yapicam ben

Ne yapican sende sert konusucan ve inceldiği yerden kopacak

Ki zaten sonu belli
22 yaşındasın ömrünün sonuna kadar bunu çekebilecekmisin
Hakaret işitmek için evlenmedin herhalde
Çocuk varmı yok den ne olur :dua:
Çocuğum var 2 tane ama asla sert konuşamıyorum gerçekten

Eşinizde size karşı saygı kalmamış maalesef
Seven insan merhamet eder sohbet eder seni kırmamaya çalısır..

Ya tabiki düşünüyorum ama bizim buralarda ayrılmak boşanma çok kötü işin içinden çıkamıyorum
Sizin oralar neresi canım benim neresi
Sizin oralarda boşanmak ayıp diye kadınları sindirmişler erkeklerr tepenize çıkmış istediklerini yapıyorlar
Sizin oraların adetine tüküreyim
O zaman çekicen madem ayıp çirkin bir şeyse

5 yıllık evlilik yeni ( 2 yıla kadar yeni denebilir bence) olarak nitelendirilmemeli .
Gayet birbirinizi tanimaniza,adamın seni asagilayip yerin dibine sokmasına kâfi gelmiş bir süre.
Böyle adamla ömür geçmez,imkanın varsa boşan.
Ayrica evlendikten sonra mi bir anda değişti ? Eğer bilerek aldıysan ve hep boyleyse şimdi yakınma. 🤷

5 yıllık evlilik yeni ( 2 yıla kadar yeni denebilir bence) olarak nitelendirilmemeli .
Gayet birbirinizi tanimaniza,adamın seni asagilayip yerin dibine sokmasına kâfi gelmiş bir süre.
Böyle adamla ömür geçmez,imkanın varsa boşan.
Ayrica evlendikten sonra mi bir anda değişti ? Eğer bilerek aldıysan ve hep boyleyse şimdi yakınma. 🤷
Bilerek alacak bilincte miymis ki? 17 yasinda neyi bilip de neyi alicak. Cocuk yasta evlenip 2 cocuk yapmis kendini yakmis. Smdi gitse gidemez dursa duramaz. Adam zaten hanzonun onde gideni. Ya cat cat karsilik vericek dik durucak adam edicek ya da cekicek baska yolu yok

Bilerek alacak bilincte miymis ki? 17 yasinda neyi bilip de neyi alicak. Cocuk yasta evlenip 2 cocuk yapmis kendini yakmis. Smdi gitse gidemez dursa duramaz. Adam zaten hanzonun onde gideni. Ya cat cat karsilik vericek dik durucak adam edicek ya da cekicek baska yolu yok
17 yaşında olduğunu yazıp silmis mi ?
Ben onu görmedim..
Yani konuyu sonradan duzetmisse onu bilemiyorum.

Sizin oralar neresi bilmem ama boşanmanın ayıp görüldüğü çoğu yerde erkeklerin aldatmaları fink atar. Herkeste herşeyi bilir ama ayıplamaz. 22 yaşında 2 çocukla aileniz arkanızda değilse zaten hayata tutunamazsınız,muhtemelen meslek sahibide değilsinizdir 17 yaşında evlenip 2 çocuk olduğuna göre 5 senede ona sıra gelmemiştir. Sesinizi çıkaramıyorsanız nabza göre şerbet vermekten başka çareniz yok bari çocuklar üzülmesin.

Back
X