eşim sabah işe gider akşam gelir ben de öyle ...7 de gelip 8 gibi arkadaşlarıyla görüşüp namaz kılıp dini sohbetler yaptıkları bir yere gdiyorlar ...ben sürekli haftada 3 gün git 4 günü bize ayır diyorum ve o ısrarla her akşam gidyor.1 saatliğine diyor gece 10 buçuk 11 gibi geliyor ve ben o zman uyuymuş oluyorum.önceki gece de aradı geliyorum hmeren dedi klktım kahve yaptım başbaşa ortam hazırladım flan aradım nerde kaldın dedim dha çıkmadım bi 20 dk ver dedi sinirlendim ve kapattım tam 1 saat sonra geldi e sabah da 10 dk ver dedikten sonraki çıldırmamın nedeni burda da yatıyor ...
her akşam gidiyorsa patlama noktanızda haklısınız bence ,ben olsam daha beter tepkiler verirdim her akşa0 10 lara kadar sohbette kalacaksa neden evde bir kadın var ki...yaptığı iyi bir şey ama kararınca olmalı ki sen gayet güzel bir öneri sunmuşsun 3 gün git 4 gün bize kalsın her ün sohbet yapan densizi de merak ettim,sohbetin bile bir adabı vardır eşin rızası yoksa sıkıntı vardır ucunda..konuşma onu öyle kabul etme sakın yoksa azıtır.eşim sabah işe gider akşam gelir ben de öyle ...7 de gelip 8 gibi arkadaşlarıyla görüşüp namaz kılıp dini sohbetler yaptıkları bir yere gdiyorlar ...ben sürekli haftada 3 gün git 4 günü bize ayır diyorum ve o ısrarla her akşam gidyor.1 saatliğine diyor gece 10 buçuk 11 gibi geliyor ve ben o zman uyuymuş oluyorum.önceki gece de aradı geliyorum hmeren dedi klktım kahve yaptım başbaşa ortam hazırladım flan aradım nerde kaldın dedim dha çıkmadım bi 20 dk ver dedi sinirlendim ve kapattım tam 1 saat sonra geldi e sabah da 10 dk ver dedikten sonraki çıldırmamın nedeni burda da yatıyor ...
Bütün msele 10 dk mıçok büyük bir aşkın beraberliğin sonucunda evlendik .evlenmemize imkansız gibi bakılıyordu ve şu an herkes gıbtayla bakıyor bize.sevgiliyken memur oldum ben ve sevgilime okuması için ısrarcı oldum dersaneye gitti üniversite okudu ve uzun çabalar sonucu o da memur oldu ,hemen evlendik.ama tayinimiz olmadı ve 8-9 ay ben ailemin yanında o da istanbulda işlerimize devam ettik ve her ama her haftasonu buluştuk.sonunda eşimin tayini benim yanıma oldu ve ben hamile kaldım şu an 10 aylık bir oğlumuz var.(2 yılık evliyiz bu arada)8-9 aydan sonra tayinimiz başka şehire oldu .iyi olacağını düşünüyordum çünkü aileleren uzakta daha iyi olduğunu söyleyip duruyorlrdı.neyse geldik kızkardeşim bebeğimize bakmak çin yanımzdaydı sonra görümcemi getirtti eşim.iyi güzel herşey ama eşim sürekli kardeşi burdayken daha rahat olduğunu mutlu huzurlu olduğunu söyleyip duruyor.dün sabah berbaer birşeyle yapmaya karar verdik ben hazırlandım çıkalım diyeceğim baktım tv karşısında bana 10 dk ver dedi namaz kılacağım diye.ayy ben delirdim o kadar zman varken niye kılmadı diye.ya sürekli böyle çoook ağır ..bana diyorki kafamda çıkacağım saati ayarlıyorum ama sana söylemiyorum.(bilerek yapıp yapmadığını anlayamadım da ) kzıdık vazgeçtik oturduk sonra geldi illa da çıkalım hava güzel diye hep beraber çıktık parkta yürüyoruz sürekli laf sokmalar ...(şakayla karıışık)en son görümceme dedim ilk 5 yıl çok önemliymiş evlilikte biz 2 yılı devirdik bakalım ne kadar sabredeceğim dedim ve eşim koptu defol git kadeşim de şahittir gitmezsen vs.....bn şok oldumdondum kaldım eve gittim paramı aldım bilet alıp gidecem yapamadım yine gidip mescide namzımı kıldım dua ettim .orda uyuyaklamışım uyandırdılar eve geldim hala şoktayım....çok merak etmiş ve ilk defa özür diledi falan filan ama ................. beni böyle kabul et diyor.
eşime söyledim sohbetlerde bahsediliyor tabi ama ben de aileni ihmal ettin mi daha günah değil mi diyorum abartma diyor altı üstü 1 saatliğine gidiyorum diyor.....yani herşeye bir cevabı var .....ne desem anlamıyor ya
Canım . Arkadaşımın eşide aynen haftanın her günü sohbetteydi.eşi defalarca bizede zaman ayır derdi ama adam dinlemezdi.arkadal eşine blöf yaptı.evi terketmiş gibi gösterdi.çocukları da alsı annesine gitti.annesi ile anlaştılar.anne adamı çağırıp konıştu onunla .sonra düzeldi kocası yani haftada 2 ye filan düştü.sana evi terket filan demiyorum ama .gözünü korkut .yani kaybetme korkusu olsun.yoksa devam eder.Allah razı olsun hepinizden .... ben karşıma alıp defalarca konuştum kızlar...sorun ibadetin değil sensin dedim.ağırdan alma biraz seri olmaya çalış her işinde...sonra git ama haftada 3 olsun....haftasonları birbirimize ayırlaım.artık patladım dedim ne olur düzene girsin herşey ...ama bakın tekrrladı ve bu konuşmayı önceki gece geç geldiğinde yapmıştım.hani siz söyleyin öyle birşey yapayım ki tekrarlamasın bunları....
Hergün sohbete mi gidilir,ben gitmiyorum ama tanıdıklardan gidenler var onlarda en fazla haftanın 2 günü gidiyorlar hergün gitmiyorlar.Allah razı olsun hepinizden .... ben karşıma alıp defalarca konuştum kızlar...sorun ibadetin değil sensin dedim.ağırdan alma biraz seri olmaya çalış her işinde...sonra git ama haftada 3 olsun....haftasonları birbirimize ayırlaım.artık patladım dedim ne olur düzene girsin herşey ...ama bakın tekrrladı ve bu konuşmayı önceki gece geç geldiğinde yapmıştım.hani siz söyleyin öyle birşey yapayım ki tekrarlamasın bunları....
çok büyük bir aşkın beraberliğin sonucunda evlendik .evlenmemize imkansız gibi bakılıyordu ve şu an herkes gıbtayla bakıyor bize.sevgiliyken memur oldum ben ve sevgilime okuması için ısrarcı oldum dersaneye gitti üniversite okudu ve uzun çabalar sonucu o da memur oldu ,hemen evlendik.ama tayinimiz olmadı ve 8-9 ay ben ailemin yanında o da istanbulda işlerimize devam ettik ve her ama her haftasonu buluştuk.sonunda eşimin tayini benim yanıma oldu ve ben hamile kaldım şu an 10 aylık bir oğlumuz var.(2 yılık evliyiz bu arada)8-9 aydan sonra tayinimiz başka şehire oldu .iyi olacağını düşünüyordum çünkü aileleren uzakta daha iyi olduğunu söyleyip duruyorlrdı.neyse geldik kızkardeşim bebeğimize bakmak çin yanımzdaydı sonra görümcemi getirtti eşim.iyi güzel herşey ama eşim sürekli kardeşi burdayken daha rahat olduğunu mutlu huzurlu olduğunu söyleyip duruyor.dün sabah berbaer birşeyle yapmaya karar verdik ben hazırlandım çıkalım diyeceğim baktım tv karşısında bana 10 dk ver dedi namaz kılacağım diye.ayy ben delirdim o kadar zman varken niye kılmadı diye.ya sürekli böyle çoook ağır ..bana diyorki kafamda çıkacağım saati ayarlıyorum ama sana söylemiyorum.(bilerek yapıp yapmadığını anlayamadım da ) kzıdık vazgeçtik oturduk sonra geldi illa da çıkalım hava güzel diye hep beraber çıktık parkta yürüyoruz sürekli laf sokmalar ...(şakayla karıışık)en son görümceme dedim ilk 5 yıl çok önemliymiş evlilikte biz 2 yılı devirdik bakalım ne kadar sabredeceğim dedim ve eşim koptu defol git kadeşim de şahittir gitmezsen vs.....bn şok oldumdondum kaldım eve gittim paramı aldım bilet alıp gidecem yapamadım yine gidip mescide namzımı kıldım dua ettim .orda uyuyaklamışım uyandırdılar eve geldim hala şoktayım....çok merak etmiş ve ilk defa özür diledi falan filan ama ................. beni böyle kabul et diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?