- 22 Ocak 2015
- 27
- 5
- 3
- 34
- Konu Sahibi prenses duru
-
Merhabalar benim bi problemim var eltimler 1 sene olcak tasinali ve biz esimle o zamandanberi tartisiyoruz aramizi acmaya calisiolar esim anlik sinirleniyo sonra gonlumu almaya calisiyo anlayamiyorum acaba kotu bisey var mi diye ne yapabilirim sizceeltimin aileside iyi seylerle ugrasmiolar korkuyorum acikcasi evimin huzuru gtti resmen
Canım şuan siz açıyorsunuz bu b... konusunu bayan öyle bişey dememiş.. ne yapabilirim diyor eşi konusundaderken, büyü gibi mi? anlamadım
öyleyse maalesef bu konular burada yasak
Canim tasinamam cunku kendi evim onlar koy yerinde yasiyolardi bizde buraya gelmesini sagladik gelsinler onlarda sehirde hayatlarini devam ettirsinler diye ama iyilik yapayim derken kotuluk buldum
Süreklı baskı kurma o zaman kardesı tabıkı gorusecek sen gıdıp gelmezsın kardesı ile ilgili konularda karısmazsan gul gibi geçinirsinizYani suphelerim var ama yasak oldugu icin acamadm konuyu baska ne yapabilirim acaba zaten baglantimi kestim ama esim kardesi ile gorusuyo ama esim onu aramiyo o ariyo surekli
Mesafe var diyorsunuz ama 1 sene oldu taşınalı yazmışsınız yakın mı oturuyorsunuz uzak mı?Hayir mesafe var aramizda ama esimi dolduruyolar bile bazen ben sasirdim ne yapicagimi
Canım şuan siz açıyorsunuz bu b... konusunu bayan öyle bişey dememiş.. ne yapabilirim diyor eşi konusunda
Canım şuan siz açıyorsunuz bu b... konusunu bayan öyle bişey dememiş.. ne yapabilirim diyor eşi konusunda
canım benim yorum yazarken kırmızı ile çizdiğim cümleleri gördün mü?
kotu bisey var mi diye ne yapabilirim sizceeltimin aileside iyi seylerle ugrasmiolar korkuyorum acikcasi
cümlelerini anlayamadım
o yüzden sordum
konuyu o yöne çekmek için değil.
Yani suphelerim var ama yasak oldugu icin acamadm konuyu baska ne yapabilirim acaba zaten baglantimi kestim ama esim kardesi ile gorusuyo ama esim onu aramiyo o ariyo surekli
Hayir mesafe var aramizda ama esimi dolduruyolar bile bazen ben sasirdim ne yapicagimi
Mesafe derken altli ustlu oturmuyoruz araba ile 10 dk falanMesafe var diyorsunuz ama 1 sene oldu taşınalı yazmışsınız yakın mı oturuyorsunuz uzak mı?
Aynen esimdede var hata zaten ben yok demiyorum ama nasil yaklasmaliyim sizce ne yapmaliyim onu bilmiyorumeşin de dolduruşa gelmesin canım elti kim k...
eşinde suçlu
Tamam canım.. ama yasak oldugu için açamadım diyor.. yani o konuyu konusmazsak kapatılmaz konu herneyse seni kırmak için yazmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?