eşim

prenses duru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
27
5
3
34
Merhabalar benim bi problemim var eltimler 1 sene olcak tasinali ve biz esimle o zamandanberi tartisiyoruz aramizi acmaya calisiolar esim anlik sinirleniyo sonra gonlumu almaya calisiyo anlayamiyorum acaba kotu bisey var mi diye ne yapabilirim sizce eltimin aileside iyi seylerle ugrasmiolar korkuyorum acikcasi evimin huzuru gtti resmen

Bende de aynı dert 'Elti' var. Tek tavsiyem mesafeni koru ..ne kadar uzak okadar iyi!!!!

derken, büyü gibi mi? anlamadım
öyleyse maalesef bu konular burada yasak

Yani suphelerim var ama yasak oldugu icin acamadm konuyu baska ne yapabilirim acaba zaten baglantimi kestim ama esim kardesi ile gorusuyo ama esim onu aramiyo o ariyo surekli

Hayir mesafe var aramizda ama esimi dolduruyolar bile bazen ben sasirdim ne yapicagimi

Yani suphelerim var ama yasak oldugu icin acamadm konuyu baska ne yapabilirim acaba zaten baglantimi kestim ama esim kardesi ile gorusuyo ama esim onu aramiyo o ariyo surekli
Süreklı baskı kurma o zaman kardesı tabıkı gorusecek sen gıdıp gelmezsın kardesı ile ilgili konularda karısmazsan gul gibi geçinirsiniz

Canım şuan siz açıyorsunuz bu b... konusunu bayan öyle bişey dememiş.. ne yapabilirim diyor eşi konusunda

canım benim yorum yazarken kırmızı ile çizdiğim cümleleri gördün mü?
kotu bisey var mi diye ne yapabilirim sizce eltimin aileside iyi seylerle ugrasmiolar korkuyorum acikcasi
cümlelerini anlayamadım
o yüzden sordum
konuyu o yöne çekmek için değil.

Dedigin gibi yaptim zaten kardesin o dedim ben gidip gelmem ama sen gorusursen gorus dedim ama bunlar gorusmek degil her konuda esimi arar danisir tek basina hareket edemiyo gece 2 de 3 de esimi ariyo esimde kardesim diye bisey diyemiyo bazen oda sinir oluyo farkindayim. Gecenlerde kardesi yuzunden mahkemelik oldu bi para davasi vardi esimide araya katmis adamda esimi gitmis dava acmis yani bu kadarida fazla degil mi

Canım şuan siz açıyorsunuz bu b... konusunu bayan öyle bişey dememiş.. ne yapabilirim diyor eşi konusunda

A Ah minel bakın yazmış konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…