eşim

Yani suphelerim var ama yasak oldugu icin acamadm konuyu baska ne yapabilirim acaba zaten baglantimi kestim ama esim kardesi ile gorusuyo ama esim onu aramiyo o ariyo surekli
Eşinin kardeşi ile görüşmesi normal birşey siz istemiyorsanız görüşmeyin ama eşinize bu konuda baskı yapmayın.

O değil de otoparkta arkasında prenses duru yazan bir araba var. Sizn mi acaba?
Problemi eşnizde arayın eltinizde değil...
Bence sizin fikriniz sizde kalsin otoparktaki arabayla benim ismimin alakasini anlayamadim sizin gibiler yuzunden insan derdini yazamaz pes artik diyorum sizin caniniz sikiliyo galiba

Bence sizin fikriniz sizde kalsin otoparktaki arabayla benim ismimin alakasini anlayamadim sizin gibiler yuzunden insan derdini yazamaz pes artik diyorum sizin caniniz sikiliyo galiba
Yahu izmirdesiniz aynı muhitte miyiz, komşu muyuz diye merak ettim.
Sorunu eşinizde arayın diye de yorumumu yaptım. Gerçi siz ona da bu kadar agresifseniz yorum yapmaya gerek yok..

Eşinin kardeşi ile görüşmesi normal birşey siz istemiyorsanız görüşmeyin ama eşinize bu konuda baskı yapmayın.
Haklisiniz sanirim ben cok baski yaptigim icin boyle oluyo gercekten kayin pederim ve kayinvalidem bile beni uyariyolar gidip gorusmeyin onunla diye sizin dediginizi yapicam hic biseye karismicam tesekkur ederim ilginiz icin

Sorunu eşinizde arayın diye de yorumumu yaptım. Gerçi siz ona da bu kadar agresifseniz yorum yapmaya gerek yok..
Sanane benim kocama nasil davrandigim gercekten gereksiz yorum yapiosunuz

Haklisiniz sanirim ben cok baski yaptigim icin boyle oluyo gercekten kayin pederim ve kayinvalidem bile beni uyariyolar gidip gorusmeyin onunla diye sizin dediginizi yapicam hic biseye karismicam tesekkur ederim ilginiz icin
2 gün sonra birşey olur eşin ile kardeşinin arası düzelir sonra sizi suçlar zamanında senin yüzünden kardeşimle küstüm diye,o yüzden sen hiç karışma bırak onlar görüşsün ama sen görüşmek zorunda değilsin .

Allah allaaahhh yorumumun gereksiz olup olmadğına siz karar veremezsiniz. İstediğim gibi yorum yapabilirim. İşinize gelmedi ama kusura bakmayın, sizi pohpohlayacak yorumlar yapamayacağım.

Arkada
Tamam canim cok tesekkur ederim bilgilerin icin dedigin cok dogru

O değil de otoparkta arkasında prenses duru yazan bir araba var. Sizn mi acaba?
Problemi eşnizde arayın eltinizde değil...

yani karışmayayım dedim ama
ne var ki in vino veritas 'nın yorumunda?
aynı yerde oturuyorsunuz sanmış, şaka yapmış
sorunu da eşinizle aranızda arayın yazmış

hem kibar bir dille, hem de sizi rencide etmeyen bir yoruma neden bu kadar agresifçe cevap veriyorsunuz?
kırmızı ile işaretlediğim cümle de haliyle size tepki olarak yazılmış

ayrıca
şu bir gerçek:
2 kişiden biri izin vermediği sürece aralarına 3. bir kişi giremez

Allah allaaahhh yorumumun gereksiz olup olmadğına siz karar veremezsiniz. İstediğim gibi yorum yapabilirim. İşinize gelmedi ama kusura bakmayın, sizi pohpohlayacak yorumlar yapamayacağım.
Ben isime gelenleri yorumluyorum sen merak etme senin yazdiklarini kaale alip yorum bile yapmam ok....

Konuyu iyice sapittiniz ya ben ne soyluyorum siz ne yaziosunuz durumu anlatip nasil yaklasayim diyorum pes yaaa valla

Prenses duru hanım.. basından beri konuyu takıp ediyorum kesinlikle öyle.. insanlar bi tuhaf.. boşverin...

Konuyu iyice sapittiniz ya ben ne soyluyorum siz ne yaziosunuz durumu anlatip nasil yaklasayim diyorum pes yaaa valla

bu da moda oldu
yeni üye konu açar
işine gelmeyen yorumlarda azarlamaya başlar
ardından da sapıttınız v.b. hakaretler gelir
son haftanın modası

mesafeni koru kesinlikle bi şekilde ne yap ne et . yoksa sonuçları kötü olacaktır erken davrann.

konu sahibi,sephoraa ve muzurtilki nickli iki arkadaşı da yanlış anlamışsnız yorumları gayet açık ve kibar ayrıca başka üye arkadaşların gazına gelip ban'lık cevaplar vermeyin bence.konunuza yazık olmasın çözüm bulmadan kapanmasın.

konuya gelirsek gece 2-3 gibi eşinizi aramaları çok saçma ama bence siz asıl sorunu eşinizle halledin.tamam o taraf kardeşi ama bu tarafta da siz varsınız.dengeyi kurması lazım.

Bu eltiler de görümcenin yandan yemisi sanki. Gereksiz yarışa giriyorlar cok ayıp yaptıgı. Esinizi mahkemeye verdirtecek kadar gözü dönmüşse büyü de yapar ama neyse o konuya gırmeyelım konu kapanmasın. Örnek olarak yanı.. Onu bıle yaparlar valla.. Bence eşinize baskı yapmayın ama gorusunce de eltiyi tenhada sıkıstırıp pis bakıs falan atın çekinsin sizden korksun. Bir de aynı ortama girince kv ve kp niz icin övgü dolu sözler soyleyın buyuklerın gozune girdikten sonra zaten eltinin pabucu dama atılır. Cok ilerlerse de durum bence yakınsanız eger kv nıze anlatabılirsiniz belkı o oğluyla konusur bılemedım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…