- 28 Ocak 2009
- 34.575
- 58.350
- 1.123
- Konu Sahibi prenses duru
-
Eşinin kardeşi ile görüşmesi normal birşey siz istemiyorsanız görüşmeyin ama eşinize bu konuda baskı yapmayın.Yani suphelerim var ama yasak oldugu icin acamadm konuyu baska ne yapabilirim acaba zaten baglantimi kestim ama esim kardesi ile gorusuyo ama esim onu aramiyo o ariyo surekli
Aynen esimdede var hata zaten ben yok demiyorum ama nasil yaklasmaliyim sizce ne yapmaliyim onu bilmiyorum
Bence sizin fikriniz sizde kalsin otoparktaki arabayla benim ismimin alakasini anlayamadim sizin gibiler yuzunden insan derdini yazamaz pes artik diyorum sizin caniniz sikiliyo galibaO değil de otoparkta arkasında prenses duru yazan bir araba var. Sizn mi acaba?
Problemi eşnizde arayın eltinizde değil...
Malesef haklısın valla !Bence sizin fikriniz sizde kalsin otoparktaki arabayla benim ismimin alakasini anlayamadim sizin gibiler yuzunden insan derdini yazamaz pes artik diyorum sizin caniniz sikiliyo galiba
Yahu izmirdesiniz aynı muhitte miyiz, komşu muyuz diye merak ettim.Bence sizin fikriniz sizde kalsin otoparktaki arabayla benim ismimin alakasini anlayamadim sizin gibiler yuzunden insan derdini yazamaz pes artik diyorum sizin caniniz sikiliyo galiba
Haklisiniz sanirim ben cok baski yaptigim icin boyle oluyo gercekten kayin pederim ve kayinvalidem bile beni uyariyolar gidip gorusmeyin onunla diye sizin dediginizi yapicam hic biseye karismicam tesekkur ederim ilginiz icinEşinin kardeşi ile görüşmesi normal birşey siz istemiyorsanız görüşmeyin ama eşinize bu konuda baskı yapmayın.
Sanane benim kocama nasil davrandigim gercekten gereksiz yorum yapiosunuzYahu izmirdesiniz aynı muhitte miyiz, komşu muyuz diye merak ettim.
Sorunu eşinizde arayın diye de yorumumu yaptım. Gerçi siz ona da bu kadar agresifseniz yorum yapmaya gerek yok..
2 gün sonra birşey olur eşin ile kardeşinin arası düzelir sonra sizi suçlar zamanında senin yüzünden kardeşimle küstüm diye,o yüzden sen hiç karışma bırak onlar görüşsün ama sen görüşmek zorunda değilsin .Haklisiniz sanirim ben cok baski yaptigim icin boyle oluyo gercekten kayin pederim ve kayinvalidem bile beni uyariyolar gidip gorusmeyin onunla diye sizin dediginizi yapicam hic biseye karismicam tesekkur ederim ilginiz icin
Allah allaaahhh yorumumun gereksiz olup olmadğına siz karar veremezsiniz. İstediğim gibi yorum yapabilirim. İşinize gelmedi ama kusura bakmayın, sizi pohpohlayacak yorumlar yapamayacağım.Sanane benim kocama nasil davrandigim gercekten gereksiz yorum yapiosunuz
Tamam canim cok tesekkur ederim bilgilerin icin dedigin cok dogru2 gün sonra birşey olur eşin ile kardeşinin arası düzelir sonra sizi suçlar zamanında senin yüzünden kardeşimle küstüm diye,o yüzden sen hiç karışma bırak onlar görüşsün ama sen görüşmek zorunda değilsin .
O değil de otoparkta arkasında prenses duru yazan bir araba var. Sizn mi acaba?
Problemi eşnizde arayın eltinizde değil...
Bence sizin fikriniz sizde kalsin otoparktaki arabayla benim ismimin alakasini anlayamadim sizin gibiler yuzunden insan derdini yazamaz pes artik diyorum sizin caniniz sikiliyo galiba
Yahu izmirdesiniz aynı muhitte miyiz, komşu muyuz diye merak ettim.
Sorunu eşinizde arayın diye de yorumumu yaptım. Gerçi siz ona da bu kadar agresifseniz yorum yapmaya gerek yok..
Sanane benim kocama nasil davrandigim gercekten gereksiz yorum yapiosunuz
Ben isime gelenleri yorumluyorum sen merak etme senin yazdiklarini kaale alip yorum bile yapmam ok....Allah allaaahhh yorumumun gereksiz olup olmadğına siz karar veremezsiniz. İstediğim gibi yorum yapabilirim. İşinize gelmedi ama kusura bakmayın, sizi pohpohlayacak yorumlar yapamayacağım.
Konuyu iyice sapittiniz ya ben ne soyluyorum siz ne yaziosunuz durumu anlatip nasil yaklasayim diyorum pes yaaa vallayani karışmayayım dedim ama
ne var kiin vino veritas 'nın yorumunda?
aynı yerde oturuyorsunuz sanmış, şaka yapmış
sorunu da eşinizle aranızda arayın yazmış
hem kibar bir dille, hem de sizi rencide etmeyen bir yoruma neden bu kadar agresifçe cevap veriyorsunuz?
kırmızı ile işaretlediğim cümle de haliyle size tepki olarak yazılmış
ayrıca
şu bir gerçek:
2 kişiden biri izin vermediği sürece aralarına 3. bir kişi giremez
Konuyu iyice sapittiniz ya ben ne soyluyorum siz ne yaziosunuz durumu anlatip nasil yaklasayim diyorum pes yaaa valla
Aynen canim gercekten daha kotu olmadan mesafeli olmam lazim esimde zamanla anlicaktir ins.mesafeni koru kesinlikle bi şekilde ne yap ne et . yoksa sonuçları kötü olacaktır erken davrann.
Sephoraa, sen izmir de misin? Nedense ben seni hep yurt dışı diye düşünüyorum.Yahu izmirdesiniz aynı muhitte miyiz, komşu muyuz diye merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?