eşim

Köyden gelenlerin şehre alışmaları sürecinde elbette yardım isteyecekler, burada iyilik yaptık kötülük bulduk durumu yok ki, başından aaa tabi gelsinler ne güzel olur! diye kısaca düşünürseniz böyle olur, öyle anlık iyilik yapıyorum heyoo diye davrananlar sonrasında dert ederler tabi, kalkıp bunun sebebini kağıt parasına falan bağlamayın, eşiniz kardeşine vakitlice saatlerde aramasını söyler, mahkeme konusunda da bir daha böyle bir şey yapmaması için uyarır, ama yardımını esirgemeyeceğini de belli ederse herkes rahat eder. Ama kocanıza bunları yanlış anlamayacağı (ben eltimden ve kardeşinden bıktım!!!!) şeklinde söylediğiniz halde kocanızdan karşılık bulamıyor musunuz? Kocanızın ceplerine de bakın, nasıl olsa elinizden bir şey gelmiyormuş, kafanızı dağıtacak meşgale işte size.

Zaten kayinpederim ve kayinvalidem esimle bana onlarla araniza mesafe kurun dedi beni hakli goruyolar normal olarak benim kv ve kp ile cok iyi anlasiyoruz onlar beni bende onlari seviyorum artik zaten artik belli etmeye basladim ona karsi tavrimi tesekkur ederim

Me
Meşgale derken ne demek istediniz anlamadim acik yazar misiniz

Can
Canim konu nasil kapaniyo gercektwn sirf sinir etmek icin caba sarf ediolar

Can

Canim konu nasil kapaniyo gercektwn sirf sinir etmek icin caba sarf ediolar
Ohooo bir konu acıp uyelerı azarlamak olmaz burası mahalle degıl o üsluba dikkat edilecek bir kere! Muhtemelen bir cok üye sizi kiblemiştir ama muneye mesaj atın konuyu kapatsın

Yahu bende bu mantıgı anlamıyorum onlar bizle ugrasıyorlarsa peki biz napıcaz! Yutalımmı her seferinde.

n

Bana/bize bilmem ne yaptırdılar, onlar uğraşıyor diye dert etmeye devam edin, o da bir tercih.
Kötü insanlarla bir araya gelmemek için çaba sarfedin, muhatap almayın yeterli oluyor, ben 30 senedir daha bir kere bile işe yaramadığını görmedim.

Belli oldu kocasiyla niye didiştigi burda sakince yorum yapanlari bile haşlıyorsun bi kendine gel ilkonce ,bence sorunun buyugu sende elti koca senin elinden cekiyordur asıl acidim onlara

ben eltinizi anladım eğer büyü falan ile uğraşıyosa sizin için sakin kalma büyüsü yaptırıyodur belki

kimse kocasına şuna buna kızıp da gelip burada suçsuz insanlardan hırsını alamaz şamar oğlanı değiliz

Sephora denilen sahis konuya cevap yazmam diyorsun ama yorumlari begeniyosun ne is ??? Adam gibi yorumlar yapinda adam gibi cevaplar alin diger arkadaslarim gibi. Ayrica uslubuma sanal alemden herhangi bi sahis mudahale edemez.. buraya adam gibi derdimi yazdim ben ister kipleyin ister konuyu kapatin artik onemi yok Sizi Allaha havale ediyorum. Diger arkadaslarima tsk ederim. Davulun sesi size hos gelir.. karaktersizler

Bence sizin fikriniz sizde kalsin otoparktaki arabayla benim ismimin alakasini anlayamadim sizin gibiler yuzunden insan derdini yazamaz pes artik diyorum sizin caniniz sikiliyo galiba
Bence canı sıkılan sızsınız se boyle atar yapıyosunu nıcknızden dolayı merak etmos sormus ne var bunda hem konu axıp hem fıkrınız sızde kalsın demekte nasıl bısey anlam veremedım...konunuA gelıncede esınız cockmu doldurusa gelıyo....

Aaaa ustume iyilik sagglik ayoll yetişin komssssuuulaaaaar diye nara atasim geldi tam mahalle kavgasi olmuş az daha durteyim benim konularima yorum yapmaya koş baride insanlar rahat etsin herkes senin istedigin cevabimi verince mi adam oluyor

Beğenmek yasak mı? Bana bulaşmayın, seviyenize inip bu şekilde konuşamam sizinle. İyi akşamlar...

Üslup da üslup olsa bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…