- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi prenses duru
-
Zaten kayinpederim ve kayinvalidem esimle bana onlarla araniza mesafe kurun dedi beni hakli goruyolar normal olarak benim kv ve kp ile cok iyi anlasiyoruz onlar beni bende onlari seviyorum artik zaten artik belli etmeye basladim ona karsi tavrimi tesekkur ederimBu eltiler de görümcenin yandan yemisi sanki. Gereksiz yarışa giriyorlar cok ayıp yaptıgı. Esinizi mahkemeye verdirtecek kadar gözü dönmüşse büyü de yapar ama neyse o konuya gırmeyelım konu kapanmasın. Örnek olarak yanı.. Onu bıle yaparlar valla.. Bence eşinize baskı yapmayın ama gorusunce de eltiyi tenhada sıkıstırıp pis bakıs falan atın çekinsin sizden korksun. Bir de aynı ortama girince kv ve kp niz icin övgü dolu sözler soyleyın buyuklerın gozune girdikten sonra zaten eltinin pabucu dama atılır. Cok ilerlerse de durum bence yakınsanız eger kv nıze anlatabılirsiniz belkı o oğluyla konusur bılemedım...
Meşgale derken ne demek istediniz anlamadim acik yazar misinizKöyden gelenlerin şehre alışmaları sürecinde elbette yardım isteyecekler, burada iyilik yaptık kötülük bulduk durumu yok ki, başından aaa tabi gelsinler ne güzel olur! diye kısaca düşünürseniz böyle olur, öyle anlık iyilik yapıyorum heyoo diye davrananlar sonrasında dert ederler tabi, kalkıp bunun sebebini kağıt parasına falan bağlamayın, eşiniz kardeşine vakitlice saatlerde aramasını söyler, mahkeme konusunda da bir daha böyle bir şey yapmaması için uyarır, ama yardımını esirgemeyeceğini de belli ederse herkes rahat eder. Ama kocanıza bunları yanlış anlamayacağı (ben eltimden ve kardeşinden bıktım!!!!) şeklinde söylediğiniz halde kocanızdan karşılık bulamıyor musunuz? Kocanızın ceplerine de bakın, nasıl olsa elinizden bir şey gelmiyormuş, kafanızı dağıtacak meşgale işte size.
Evet canım izmirdeyim. Konu dışından banlanmak istemediğim için bu konuya daha fazla yorum yapmayacağım...Sephoraa, sen izmir de misin? Nedense ben seni hep yurt dışı diye düşünüyorum.
Me
Meşgale derken ne demek istediniz anlamadim acik yazar misiniz
Sözlük anlamını kastetttim, eltiniz ve kardeşinden başka kendinize başka bir uğraşı bulun.
Sen konuyu anlamadin galiba onlar bizimle ugrasiyo biz onlarla degil ok.Sözlük anlamını kastetttim, eltiniz ve kardeşinden başka kendinize başka bir uğraşı bulun.
nSözlük anlamını kastetttim, eltiniz ve kardeşinden başka kendinize başka bir uğraşı bulun.
Canim konu nasil kapaniyo gercektwn sirf sinir etmek icin caba sarf ediolarKöyden gelenlerin şehre alışmaları sürecinde elbette yardım isteyecekler, burada iyilik yaptık kötülük bulduk durumu yok ki, başından aaa tabi gelsinler ne güzel olur! diye kısaca düşünürseniz böyle olur, öyle anlık iyilik yapıyorum heyoo diye davrananlar sonrasında dert ederler tabi, kalkıp bunun sebebini kağıt parasına falan bağlamayın, eşiniz kardeşine vakitlice saatlerde aramasını söyler, mahkeme konusunda da bir daha böyle bir şey yapmaması için uyarır, ama yardımını esirgemeyeceğini de belli ederse herkes rahat eder. Ama kocanıza bunları yanlış anlamayacağı (ben eltimden ve kardeşinden bıktım!!!!) şeklinde söylediğiniz halde kocanızdan karşılık bulamıyor musunuz? Kocanızın ceplerine de bakın, nasıl olsa elinizden bir şey gelmiyormuş, kafanızı dağıtacak meşgale işte size.
Sen konuyu anlamadin galiba onlar bizimle ugrasiyo biz onlarla degil ok.
Ohooo bir konu acıp uyelerı azarlamak olmaz burası mahalle degıl o üsluba dikkat edilecek bir kere! Muhtemelen bir cok üye sizi kiblemiştir ama muneye mesaj atın konuyu kapatsınCan
Canim konu nasil kapaniyo gercektwn sirf sinir etmek icin caba sarf ediolar
Yahu bende bu mantıgı anlamıyorum onlar bizle ugrasıyorlarsa peki biz napıcaz! Yutalımmı her seferinde.
n
Bence canı sıkılan sızsınız se boyle atar yapıyosunu nıcknızden dolayı merak etmos sormus ne var bunda hem konu axıp hem fıkrınız sızde kalsın demekte nasıl bısey anlam veremedım...konunuA gelıncede esınız cockmu doldurusa gelıyo....Bence sizin fikriniz sizde kalsin otoparktaki arabayla benim ismimin alakasini anlayamadim sizin gibiler yuzunden insan derdini yazamaz pes artik diyorum sizin caniniz sikiliyo galiba
Sephora denilen sahis konuya cevap yazmam diyorsun ama yorumlari begeniyosun ne is ??? Adam gibi yorumlar yapinda adam gibi cevaplar alin diger arkadaslarim gibi. Ayrica uslubuma sanal alemden herhangi bi sahis mudahale edemez.. buraya adam gibi derdimi yazdim ben ister kipleyin ister konuyu kapatin artik onemi yok Sizi Allaha havale ediyorum. Diger arkadaslarima tsk ederim. Davulun sesi size hos gelir.. karaktersizler
Sephora denilen sahis konuya cevap yazmam diyorsun ama yorumlari begeniyosun ne is ??? Adam gibi yorumlar yapinda adam gibi cevaplar alin diger arkadaslarim gibi. Ayrica uslubuma sanal alemden herhangi bi sahis mudahale edemez.. buraya adam gibi derdimi yazdim ben ister kipleyin ister konuyu kapatin artik onemi yok Sizi Allaha havale ediyorum. Diger arkadaslarima tsk ederim. Davulun sesi size hos gelir.. karaktersizler[/QUOT hem suclusun hem guclu Pesss....
Beğenmek yasak mı? Bana bulaşmayın, seviyenize inip bu şekilde konuşamam sizinle. İyi akşamlar...Sephora denilen sahis konuya cevap yazmam diyorsun ama yorumlari begeniyosun ne is ??? Adam gibi yorumlar yapinda adam gibi cevaplar alin diger arkadaslarim gibi. Ayrica uslubuma sanal alemden herhangi bi sahis mudahale edemez.. buraya adam gibi derdimi yazdim ben ister kipleyin ister konuyu kapatin artik onemi yok Sizi Allaha havale ediyorum. Diger arkadaslarima tsk ederim. Davulun sesi size hos gelir.. karaktersizler
Sephora denilen sahis konuya cevap yazmam diyorsun ama yorumlari begeniyosun ne is ??? Adam gibi yorumlar yapinda adam gibi cevaplar alin diger arkadaslarim gibi. Ayrica uslubuma sanal alemden herhangi bi sahis mudahale edemez.. buraya adam gibi derdimi yazdim ben ister kipleyin ister konuyu kapatin artik onemi yok Sizi Allaha havale ediyorum. Diger arkadaslarima tsk ederim. Davulun sesi size hos gelir.. karaktersizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?