eşim

Bu eltiler de görümcenin yandan yemisi sanki. Gereksiz yarışa giriyorlar cok ayıp yaptıgı. Esinizi mahkemeye verdirtecek kadar gözü dönmüşse büyü de yapar ama neyse o konuya gırmeyelım konu kapanmasın. Örnek olarak yanı.. Onu bıle yaparlar valla.. Bence eşinize baskı yapmayın ama gorusunce de eltiyi tenhada sıkıstırıp pis bakıs falan atın çekinsin sizden korksun. Bir de aynı ortama girince kv ve kp niz icin övgü dolu sözler soyleyın buyuklerın gozune girdikten sonra zaten eltinin pabucu dama atılır. Cok ilerlerse de durum bence yakınsanız eger kv nıze anlatabılirsiniz belkı o oğluyla konusur bılemedım...
Cnm mune adli admine soylermisjn konumu kapasinlar bulamadim ben :( yoksa cildiricam su yorumlara karsi daha da seviyesizlesemem

Sephora denilen sahis konuya cevap yazmam diyorsun ama yorumlari begeniyosun ne is ??? Adam gibi yorumlar yapinda adam gibi cevaplar alin diger arkadaslarim gibi. Ayrica uslubuma sanal alemden herhangi bi sahis mudahale edemez.. buraya adam gibi derdimi yazdim ben ister kipleyin ister konuyu kapatin artik onemi yok Sizi Allaha havale ediyorum. Diger arkadaslarima tsk ederim. Davulun sesi size hos gelir.. karaktersizler
Son kelime hiç hoş olmamış.
Ben kib'ledim sizi. Konunuz birazdan kapanır.

Yahu sephora'nin art niyetli davrandigini dusunmuyorum acikcasi gulumseten bir yorumdu yazdigi. Size laf atmak, moral bozmak icin yazdigini dusunmuyorum. Alinganlik yapiyorsunuz boşuna. Agresiflik var sizde ya da su an sinirleriniz cok bozuk. Olur boyle seyler..
Canim sinirlerim zaten bozuktu bu yorumlarla daha da bozuldu agresif birisi degilim aksine Allah akil fikir versin baslarinada Allah verirse belki o zaman anlarlar halimi.. herneyse tsk ederim..

Back
X