Esim!

Bazi konularda avukatim eger o acarsa davanin daha kolay olacağını söylüyor
Hangi konuda mesela?
Arkadaşım, avukatınızı değiştirin.
Belli ki bilgisiz bir avukat bulmuşsunuz.
Boşanma davasında davayı kimin açtığı önemli değildir.
Her türlü nafaka ve tazminat talep edebilirsiniz yeter ki hakim sizi haklı bulsun.
Sonuçta herşey hakimin takdiri.
Bu adamın soyadını taşımaktan rahatsız olduğunu ifade ettiğinde eminim ki hakim kapsamlı araştırma ister.

Evlisiniz.. Neden aynı şehirde yaşamıyorsunuz? Eşiniz sizi yanında istemiyor mu? Daha rahat, bekar gibi takılabilmek için mi?

İlk konunuzu okudum yorum yazmadan önce.. Eşinizin hep küfür ettiğini, hatta sizi dövdüğünü yazmışsınız ve hâlâ nasıl oluyor da onu sevdiğinizi söylüyorsunuz?

Size ve bebeğinize sahip çıkmayan, istemeyen ve hiç bir şekilde de desteği olmayan bir insanı neden eş diye hayatınızda hâlâ tutuyorsunuz?

Ve asıl soru : Davayı neden onun açmasını bekliyorsunuz? Suçlu gibi.. Haksız gibi.. Her şeye razı olmuş gibi..

Yapmayın Allah aşkına..
Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin.. Siz önce kendinize değer verin ki, başkaları da versin..
Canm az onceki cvp sana yazmstim yanlislikla oraya gitti ama o kadar zorki ayrilmak ve yuvanın yikilmasi

Tabi diceksinizki ortada yuva yokmus zaten ama benm emeklerim var en cok uzuldugum o ve evladim

Hangi konuda mesela?
Arkadaşım, avukatınızı değiştirin.
Belli ki bilgisiz bir avukat bulmuşsunuz.
Boşanma davasında davayı kimin açtığı önemli değildir.
Her türlü nafaka ve tazminat talep edebilirsiniz yeter ki hakim sizi haklı bulsun.
Sonuçta herşey hakimin takdiri.
Bu adamın soyadını taşımaktan rahatsız olduğunu ifade ettiğinde eminim ki hakim kapsamlı araştırma ister.
Ya cnm suan dava acack.durumumda yok o yuzdende acamiyorum birde o kismi var isin yoksa avukat degistiririm

Şimdi kimle kalıyorsunuz destekçiniz ve mesleğiniz varmı? Ne olursa olsun sakın sana değer vermeyen,insan yerine koymayan bi erkeğe dönme.

Şimdi kimle kalıyorsunuz destekçiniz ve mesleğiniz varmı? Ne olursa olsun sakın sana değer vermeyen,insan yerine koymayan bi erkeğe dönme.
Babaannemleyim.onlar büyüttü zaten beni yine buraya döndüm simdilik meslegim.yok ama daha 23 yasindayim okumayi seviyorum ve kendim ve cocugumun istikbali icin calisacagim ama sinavlara girio once guzel bi bölüm okuyacagm ondan sonra

Ya cnm suan dava acack.durumumda yok o yuzdende acamiyorum birde o kismi var isin yoksa avukat degistiririm
İşin maddi boyutunu bilemem tabii.
Ama davayı o açsın diye daha iyi olacağını söyleyen avukatla görüşme bari artık.
İnşallah biran önce bu adamdan kurtulacak para bulursun yoksa belli ki daha çok üzecekler seni.
Bir boşanma davası açmak kaç para acaba, inan ki bilmiyorum.
Allah'ım yardımcın olsun inşallah.

İşin maddi boyutunu bilemem tabii.
Ama davayı o açsın diye daha iyi olacağını söyleyen avukatla görüşme bari artık.
İnşallah biran önce bu adamdan kurtulacak para bulursun yoksa belli ki daha çok üzecekler seni.
Bir boşanma davası açmak kaç para acaba, inan ki bilmiyorum.
Allah'ım yardımcın olsun inşallah.
Baslangici 3 veya 4 bin tl ama davanin gidisatina gore ücret değişir yada isin icine yeni bir delil girerse. Icim yana yana söylüyorum ama insallah kurtulur guzel bir hayat kurarım kendime ve evladima. Gonul isterdiki herşey daha farklı olsun bunun icin yillarca siginti gibi yasadim evime gidince herşey degisecek dedm ama megerse o benm gibi dusunmemis onun artk bi cevresi varmis populer olmuş yahu evi neylesin aileyi esi evladi neylesin haaa ama ana baba ne dese kilictan keskin.
Ben bsi desem agzinin ortasına indirecek güçte ama onlar karisina bsi dese boyun buker cunku beni beğenmiyorlar benimle gece ayni yatakta olanlar onlar ya inaninki bi aile ancak kendinden bu kdr nefret ettirir bi gelini

Insallah ya yoksa ben artik biktim ailesinden ilk basta sonra kendisinin tavirlarinsan kufurlerinden sinirinden baskisindan artk duzelme ihtimali yok
Susmayın ya rica ediyorum küfürlere laflara susmayın dayak atsa bir darp raporu ile uzaklaştırma alır.

Ama biliyormusunuz artk insanlara bakis acim değişti kimseye guvenerek bakmıyorum cocugumun babasi bana bunları yaşattı baskalari neler yapar kimbilir diyorum ve erkeklerin cogu gozume birer hain gibi görünüyor eşini ve cocugunu savsaklayan ama.başkalarına melaike kesilen birer hain

Back
X