• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim

Merhaba kızlar
Hemen konuya giriyorum benim sorunum şu ki
Eşim eve misafir gelmesine tamamiyle karşı hiç bir şekilde istemiyor her misafir öncesi kavga ediyoruz bende aksine misafiri çok seven biriyim gidip gelinmesinden çok hoslanirim.
Bu kendi ailesi için de geçerli benim ailem için de geçerli anne baba kardeş dışında kimsenin gelmesini istemiyor misafir haber vermeden önce bunu eşime nasıl söylerim diye dusunuyorum olabilir mi böyle birşey ya sinir oluyorum artık aramızda büyük bi sorun oldu ne yapmalıyım sizce ?

Bende hiç sevmiyoru ya, çalıştığım içindir belki. Birini davet ettinmi önce dip köşe evi temizlemek lazım ki bende o aplikasyon yok. İlla biri haber yollayıp duruyorsa da ,Ayda 1 temizlikçi gelir onun akabinde çağırırım. Hatta annemi de çağırırım yardım etsin diye :D ben gitmeyi de pek sevmem ama illa bi aksiyon olacaksa ben gitmeyi tercih ederim ki sıkılınca hadi size iyi günleeer diyip kaçabileyim :D Neyse ki eşim nötr bu konuda, gelmiş gelmemiş, gitmiş gitmemiş umursamaz.

Merhaba kızlar
Eşim eve misafir gelmesine tamamiyle karşı hiç bir şekilde istemiyor her misafir öncesi kavga ediyoruz bende aksine misafiri çok seven biriyim gidip gelinmesinden çok hoslanirim.
Bu kendi ailesi için de geçerli benim ailem için de geçerli anne baba kardeş dışında kimsenin gelmesini istemiyor misafir haber vermeden önce bunu eşime nasıl söylerim diye dusunuyorum olabilir mi böyle birşey ya sinir oluyorum artık aramızda büyük bi sorun oldu ne yapmalıyım sizce ?
Cnm benim esimde oyle anne kardes falan hariç istemez amca edi kizi falan gelecekte yatiya istemdi iki hfta küs kaldik kendi ailesinide istemez benim gitmemide istemez bende cok sinir olurum.
Esimin gerekcesi dedikodu arkadan konusma iftira atılması ve beni dolduruşa getirme korkusu ondan istemiyomus bir bucuk yıllık evliyiz ilk baslarda hep kavga ederdik artik alıştım bu duruma yumisatarak söylüyorum geleceklerini gerçi benim ailemden cok eltilerimin gelmesini istemez, benim oraya gitmemi istemez, en buyjk kavgalarda bu yuzden yasadik.
Benim yapmam gereken sorunlari eşim yapio oda ayri bisey tabi

uf o ne oyle asosyal gibi ya arkadaslarıyla fln gorusur mu dısarda peki . Cok ilginc misafir sevılmez mı ya ben cok severm :)

olay eşinizin misafir ortamında olmasıyla alakalı değil anladığım kadarıyla... eve kendisi gelmeden önce gelip giden misafiri de istemiyor.
aklıma bir tek şey geliyor. yeni evliydim bir tanıdığım (erkek) "evinize öyle herkesi sokmayın" dedi. şaşırdım. beklenmedik bir tavsiyeydi. konuyu açınca, eşinin çok sık görüştüğü bir arkadaşının başlarına türlü çoraplar ördüğünü anlattı. acaba sizin eşinizin de duyduğu etkilendiği bir şey mi var da eve birilerinin girip çıkmasını istemiyor?

Pijamasıyla yatmak istiyordur full time.
Bir zaman ben de yaşadım onu.
İyi ki bir çalışıyorlar.
Aman tembeller hiç sırtlarını doğrultmasınlar sakın!:KK14:

Çok ilginç genelde bizim insanımız misafire meraklıdır :)Çalışmıyorsanız gündüz gelsinler yapabileceğiniz başka bir şey yok gibi

Merhaba kızlar
acaba bi ortama.girince rahat edemiyor yada kasiliyormuki.belki o yuzden istemiyordur.ama cok sacma bir davranis bu bencillik egoistlik bu orasi sizinde evinz misafiriniz elbette gelecek . insallah duzelir zamanla

Cimri biri değil öyle olsa anlayacam anlatıyorum misafir evin bereketidir diye yok istemiyor
Gunduz cagr sende msafrleri .msafrlerede acik acik soyle benimki yabani de sevmez gelinip gidilmeyi de.bizim bi tandgimiz var onun eside seninki gibi.ve kiz gunduz cagriyo kendide gezyo herkes biliyo esinin huyunu oyuzden kimse ayiplamiyor.

Gunduz cagr sende msafrleri .msafrlerede acik acik soyle benimki yabani de sevmez gelinip gidilmeyi de.bizim bi tandgimiz var onun eside seninki gibi.ve kiz gunduz cagriyo kendide gezyo herkes biliyo esinin huyunu oyuzden kimse ayiplamiyor.
Zaten gündüz çağırıyorum canım onu bile sorun yapiyor

S
acaba bi ortama.girince rahat edemiyor yada kasiliyormuki.belki o yuzden istemiyordur.ama cok sacma bir davranis bu bencillik egoistlik bu orasi sizinde evinz misafiriniz elbette gelecek . insallah duzelir zamanla
Sagolun inşallah. Ben gündüz çağırıyorum onunla bir ilgisi de yok

olay eşinizin misafir ortamında olmasıyla alakalı değil anladığım kadarıyla... eve kendisi gelmeden önce gelip giden misafiri de istemiyor.
aklıma bir tek şey geliyor. yeni evliydim bir tanıdığım (erkek) "evinize öyle herkesi sokmayın" dedi. şaşırdım. beklenmedik bir tavsiyeydi. konuyu açınca, eşinin çok sık görüştüğü bir arkadaşının başlarına türlü çoraplar ördüğünü anlattı. acaba sizin eşinizin de duyduğu etkilendiği bir şey mi var da eve birilerinin girip çıkmasını istemiyor?
Bilemiyorum ki sorunca da mantıklı bir cevap vermiyor istemiyorum deyip gecistiriyor

cok uc bir düsünce mi bilemedim ama aklima geldi....
cocukluktan kalma misafirlerle ilgili kotu bir anisi mi var acaba..

Huysuz bir eş! göster dişlerini haftada bir iki gelen kadin arkadastan bi kahve icilmesi insani rahatlatir bune böyle be.

Benim kide yeterki görüseyim canim sıkılmasın diye bin takla atar.

Bu konuda karıştırma kendine kocalarda yerini bilsin suan erkeklere cok kızdım!

Çok samimi olduğum kişiler dışında ben de misafir sevmem ama sevmeme nedenim yetememek çok yorulmak. Çünkü evime yedi kat yabancı da gelse ben kendimi öldürüyorum onu da hazırlayım bunu da yapayım derken. Ama gündüz gelen misafire koca niye karışır anlayamadım. Hizmetini o yapmadığına göre, kendisinin istirahatini etkileyecek bir durum olmadığına göre istememesi çok saçma

Back
X