Çözüm bulunduGelmesinler siz gidin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çözüm bulunduGelmesinler siz gidin![]()
Merhaba kızlar
Hemen konuya giriyorum benim sorunum şu ki
Eşim eve misafir gelmesine tamamiyle karşı hiç bir şekilde istemiyor her misafir öncesi kavga ediyoruz bende aksine misafiri çok seven biriyim gidip gelinmesinden çok hoslanirim.
Bu kendi ailesi için de geçerli benim ailem için de geçerli anne baba kardeş dışında kimsenin gelmesini istemiyor misafir haber vermeden önce bunu eşime nasıl söylerim diye dusunuyorum olabilir mi böyle birşey ya sinir oluyorum artık aramızda büyük bi sorun oldu ne yapmalıyım sizce ?
Cnm benim esimde oyle anne kardes falan hariç istemez amca edi kizi falan gelecekte yatiya istemdi iki hfta küs kaldik kendi ailesinide istemez benim gitmemide istemez bende cok sinir olurum.Merhaba kızlar
Eşim eve misafir gelmesine tamamiyle karşı hiç bir şekilde istemiyor her misafir öncesi kavga ediyoruz bende aksine misafiri çok seven biriyim gidip gelinmesinden çok hoslanirim.
Bu kendi ailesi için de geçerli benim ailem için de geçerli anne baba kardeş dışında kimsenin gelmesini istemiyor misafir haber vermeden önce bunu eşime nasıl söylerim diye dusunuyorum olabilir mi böyle birşey ya sinir oluyorum artık aramızda büyük bi sorun oldu ne yapmalıyım sizce ?
acaba bi ortama.girince rahat edemiyor yada kasiliyormuki.belki o yuzden istemiyordur.ama cok sacma bir davranis bu bencillik egoistlik bu orasi sizinde evinz misafiriniz elbette gelecek . insallah duzelir zamanlaMerhaba kızlar
Gunduz cagr sende msafrleri .msafrlerede acik acik soyle benimki yabani de sevmez gelinip gidilmeyi de.bizim bi tandgimiz var onun eside seninki gibi.ve kiz gunduz cagriyo kendide gezyo herkes biliyo esinin huyunu oyuzden kimse ayiplamiyor.Cimri biri değil öyle olsa anlayacam anlatıyorum misafir evin bereketidir diye yok istemiyor
Evet görüşüyor bende seviyorum valla misafir :)uf o ne oyle asosyal gibi ya arkadaslarıyla fln gorusur mu dısarda peki . Cok ilginc misafir sevılmez mı ya ben cok severm :)
Zaten gündüz çağırıyorum canım onu bile sorun yapiyorGunduz cagr sende msafrleri .msafrlerede acik acik soyle benimki yabani de sevmez gelinip gidilmeyi de.bizim bi tandgimiz var onun eside seninki gibi.ve kiz gunduz cagriyo kendide gezyo herkes biliyo esinin huyunu oyuzden kimse ayiplamiyor.
Sagolun inşallah. Ben gündüz çağırıyorum onunla bir ilgisi de yokacaba bi ortama.girince rahat edemiyor yada kasiliyormuki.belki o yuzden istemiyordur.ama cok sacma bir davranis bu bencillik egoistlik bu orasi sizinde evinz misafiriniz elbette gelecek . insallah duzelir zamanla
Bilemiyorum ki sorunca da mantıklı bir cevap vermiyor istemiyorum deyip gecistiriyorolay eşinizin misafir ortamında olmasıyla alakalı değil anladığım kadarıyla... eve kendisi gelmeden önce gelip giden misafiri de istemiyor.
aklıma bir tek şey geliyor. yeni evliydim bir tanıdığım (erkek) "evinize öyle herkesi sokmayın" dedi. şaşırdım. beklenmedik bir tavsiyeydi. konuyu açınca, eşinin çok sık görüştüğü bir arkadaşının başlarına türlü çoraplar ördüğünü anlattı. acaba sizin eşinizin de duyduğu etkilendiği bir şey mi var da eve birilerinin girip çıkmasını istemiyor?
Gunduz gelene karsmasn bi zahmet.o asosyalse sizin sucunuz yok yaniZaten gündüz çağırıyorum canım onu bile sorun yapiyor