2 aylık hamileyim çok mutluyum sorularınızı bekliyorum hem eşimde varikoselde vardı doktorumuz varikosel ensonki problem dedi eşimde 26sperm bulundu sizlerle paylaşıcağım çokşey var sorularınızı bekliyorum
2 aylık hamileyim çok mutluyum sorularınızı bekliyorum hem eşimde varikoselde vardı doktorumuz varikosel ensonki problem dedi eşimde 26sperm bulundu sizlerle paylaşıcağım çokşey var sorularınızı bekliyorum
hayırlı olsun....
tüp bebek galiba???????
canım ben tedavi için verdiği ilacları kullandım bunlar hormon ilacları pregeston hormonu ben fazla aldım herkesin aynı olmayabiliyor bana fazla verdi buda vucutta şişme yapabiliyor buyuzden vucudun kendine gelmesi için ilaç verip beklettiler yani herkese vericegi hormon degeri aynı olmuyo kimisine az kimisine cok ben arastırdım türkiyedeki en iyi doktorlar gercekten bu işi biliyolar tabiki en önemlisi rabbimin önce nasip ettmesi allahım nasip etmicekse en iyi yerlerde muayne ol bi faydası olmaz buyüzden duanı eksik etme okumussundur benim yüzde 5 yüzde 10 bi şansım vardı eger rabbim evladınızı size vericekse o spermler amaliyatta doktorun önüne gelir yani doktorlarımız bir vesile önemli olan allaha dua et ben senin için edicem insallah seninde yüzün güler tedaviniz basarı ile sonuclanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?