Beterin beteri var haline şükret dostum demeye geldim

düğünde eşimin arkadaşları yüzünden babam bir iki kere pisti boşalttırmak zorunda kalmıştı biraz da bizimkiler oynasın diye

Her akşam ne kadar yorgun olsa da arkadaşları ile buluşuyor. Bugün evde kalayım dese ertesi gün nerdeydin yenge mi bırakmadı diyorlar

Ben de sosyal sayılırdım ama artık bilinçli asosyalim

Çok iyi anlaştığım iş arkadaşlarım var gün içinde bi kahve içsek iyi geliyor iş dışında görüştüğüm arkadaşlar da 2-3’ü geçmez. Zaten herkes ayrı yoğun bende iki çocuk var valla iş yerinde dinleniyorum kaldı ki Pazar günü bile dersim var

Pandemide karantinada ev işi yapmaktan ders videosu çekmekten sıkılma imkanım olmadı. En sevdiğim şey evde yalnız başıma takılmak
Evliliğimizin ilk yıllarında hem ayrı hem birlikte çok arkadaşımız vardı hele bir grubumuz vardı ki yediğimiz ayrı gitmez iftara gelseler sahura kalırlar kahvaltıya gitsek akşam yemeğine çıkarız tatiller gece yatıları… O gruptaki bazı insanlardan çok nankörlük gördük. Öte yandan 15 yıllık arkadaşım çok zor bir zamanımda asla destek olmadı. Örnekleri çoğaltırım da gece gece sinirlenmek istemiyorum.
40’a merdiven dayadım çevremi daralttım, mesafe koymayı öğrendim, aman ayıp olurculuğu bıraktım. Gerçekten çok görmek istediğim sırf onlara özel zaman yarattığım 2-3 kişi dışında hiçbir formalite arkadaşlığım yok. İşim gereği çevrem çok geniş insan ilişkilerim yoğun. İş yoğunluğundan kalan zamanımdaki enerjimi çocuklarıma, sevdiğim aktivitelere, eşimle baş başa yemek yemeye dışarı çıkmaya evde film izlemeye ayırıyorum anca yetiyor.
Arkadaş grubu ile keyifle vakit geçirmeyi dibine kadar yaşadım ama kendimi enayi gibi hissettirenler sebebiyle artık cazip gelmiyor. Mesafe ayarlayamayan sevdiğine paspas olan bi tip olduğum için artık rota değiştirdim kimsenin rehabilitasyon merkezi olmamaya karar verdim.
Evlenmeden önce de böyleyseniz yani zaten içe dönük sosyallik sevmeyen insanlarsanız beraber takılın ne güzel. Benim gibi bi sosyal kelebeğin bile kanadını kırdıkları bu dünyada yeni insanlarla görüşüp risk almayın derim