- 29 Eylül 2020
- 25
- 4
- 3
- 31
- Konu Sahibi Selvisevgi
-
Sadece sözlü söylemiyorsa davranisinda gösteriyorsa sikinti olmamali bence
Yada sen dinlen ben çocukları dışarı çıkartayim benim için en güzel sevgi göstergesi şuanboyle dusunuyorum ben de,
hani bir sure sonra seni seviyorum demez zaten insanlar,
ama ornegin markete gittiginde gelirken sevdigim cikolatayi getirmesi seviyorum demek gibi bisey
Evlilik öncesi sevdiğini daha sık söylüyordu, azda olsa göstermeye çabalıyorduÖnceye gore değişmemi var..
Bende öyle düşünüyorum malesef, sanırım her evlilikte yaşanan bir sorun buRahata bağlamış ondan
Evlilik öncesi sevdiğini daha sık söylüyordu, azda olsa göstermeye çabalıyordu
Evlenmeden öncesinde sevgisini "az da olsa yansıtıyordu" demişsiniz. O zaman bile yeterli görmemişsiniz.Merhabalar, eşimle yeni evliyiz ve bir süredir aynı evi paylaşıyoruz. Benim sorunum şu ki kısmen güzel bir evliliğimiz var, ara sıra sohbet edip birlikte birşeyler yaptığımız oluyor ama daha önce dile getirdiğimde eşim elinden geleni yapacağını söylediği halde bana karşı duygusal olarak hiç yaklaşmıyor ve sevdiğini bile artık çok nadir söylüyor. Evlenmeden önce azda olsa yansıtıyordu diye düşünüyorum. Ben ona karşı sevgimi fazlasıyla gösterebiliyorım ama her kadın gibi bende sevgiyi, ilgiyi hissetmeyi ve bana karşı duyarlı olduğunu göstermesini bekliyorum. Ne yazık ki bunları göremiyorum. Bunun eksikliğini hissettiğim zamanlar oluyor ama ona artık bunu söylemek istemiyorum ve bu konuda ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Evlenmeden önce az olarak gösterilen sevgiye güvenip devam etmeseydiniz keşke.Evlilik öncesi sevdiğini daha sık söylüyordu, azda olsa göstermeye çabalıyordu
Oğlak burcu gerçekten sevdiği aşık olduğu insanı sevgiye boğar. Ama gerçekten sevmeli aşık olmalı. Yoksa kılını kıpırdatmazOğlak burcu mu
Azda olsa göstermeye çalışılan sevgiye güvenip evleniyor şimdi de Toto’dan yeni çıkmış gibi sorguluyorsunuz çok yersiz bence.Evlilik öncesi sevdiğini daha sık söylüyordu, azda olsa göstermeye çabalıyordu
Oğlak burcu genel olarak soguktur, ideal evlilikten beklenti sürekli sıcak bir ilgiyse bunu vermeyebilir.Oğlak burcu gerçekten sevdiği aşık olduğu insanı sevgiye boğar. Ama gerçekten sevmeli aşık olmalı. Yoksa kılını kıpırdatmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?