- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
- Konu Sahibi Selvisevgi
-
Oğlak oğlağa denk gelince olur öyle normalOğlak burcu genel olarak soguktur, ideal evlilikten beklenti sürekli sıcak bir ilgiyse bunu vermeyebilir.
Ben ve eşim Oğlak burcuyuz öyle mic mic bir ilişkimiz yok açıkçası ama mutluyuz. Öyle olmadan da sevildigimizi biliyoruz. Çocuğu da oglaga denk getirmek istedik olmadi :))
Bende öyle düşünüyorum malesef, sanırım her evlilikte yaşanan bir sorun bu
Yada sen dinlen ben çocukları dışarı çıkartayim benim için en güzel sevgi göstergesi şuan
Davranışlariyla da olsa sevgiyi hissetse sorun etmez bence.
Birde konuştum elinden geleni yapacağını söyledi yazmış, sözle olacak şeyler değil ki bunlar, insanın içinden gelir. Evlenmeden önce de böyleyse cok şey beklememek lazım.
Eşim Oğlak ben Kova benim yükselenim oğlak ama bizde öyle asker arkadaşı gibiyiz :) sevildiğimi biliorum o bana yeter zaten aşırı sevgi ilgi beni darlarOğlak burcu genel olarak soguktur, ideal evlilikten beklenti sürekli sıcak bir ilgiyse bunu vermeyebilir.
Ben ve eşim Oğlak burcuyuz öyle mic mic bir ilişkimiz yok açıkçası ama mutluyuz. Öyle olmadan da sevildigimizi biliyoruz. Çocuğu da oglaga denk getirmek istedik olmadi :))
Eşinizin burcu ne?bizim akşamları muhabbetimizi ay çocuğumuz söyle tatlı böyle güzel, borsada onu yaptım bunu yaptım, yarın faiz arttırımı olursa döviz alsak mı ve ücretsiz izni ne kadar uzatabilecegim vs..bildiğin Bayaa sıkıcıyiz :))Oğlak oğlağa denk gelince olur öyle normalpartner önemli partner ben 3 yıldır pamuk şeker oldum oğlaklığım kalmadı
Akrep burcu eşim, bende yayımOğlak burcu mu
Akrep burcu eşim, bende yayım
Allah kolaylık versin kardes ya akrepler bildiğin psikolojimi yoruyor...Akrep burcu eşim, bende yayım
2 yıllık evliyim. Öncesinde 1 yıl nişanlılık 2 yıl flört dönemi vardı. Evliliğimin öncesiyle sonrasını kıyaslamayı geçtim, evlendiğimiz günle bugünü kıyasladığımda bile değil eksilme katlanarak artan saygı, sevgi ve paylaşım var. Her evlilikte yaşanmıyor yani..Bende öyle düşünüyorum malesef, sanırım her evlilikte yaşanan bir sorun bu
TeraziEşinizin burcu ne?bizim akşamları muhabbetimizi ay çocuğumuz söyle tatlı böyle güzel, borsada onu yaptım bunu yaptım, yarın faiz arttırımı olursa döviz alsak mı ve ücretsiz izni ne kadar uzatabilecegim vs..bildiğin Bayaa sıkıcıyiz :))
Elimden geleni yapıyorum ama sanırım karakteri böyle diye düşünüyorum artıkHer evlilikte değil.
Dinamik tutarsan ilişkiyi böyle sorunlar olmuyor :)
Kova da olurduOğlak burcu genel olarak soguktur, ideal evlilikten beklenti sürekli sıcak bir ilgiyse bunu vermeyebilir.
Kesinlikle katılıyorum yemin ederim dinlerken de ruhum daralıyor yakın dostlarımızda akrep erkeği var ben diyorum allah alana sabır versinAllah kolaylık versin kardes ya akrepler bildiğin psikolojimi yoruyor...
Terazi iyidir dengeler...Terazi
Kovayi da saturn yonettigi için o da böyle mantiksaldir pek duygusal degildir. Çocuğu bogaya denk getirebildik yükseleni de ikizler. Yer içer gezer bol bol, bizde peşinden koşarız artık napalm:))Kova da olurdu
Sizce aranızdaki paylaşımın, sevgi ve saygının bu denli artmasındaki en önemli etken nedir, ne yaptınız mesela?2 yıllık evliyim. Öncesinde 1 yıl nişanlılık 2 yıl flört dönemi vardı. Evliliğimin öncesiyle sonrasını kıyaslamayı geçtim, evlendiğimiz günle bugünü kıyasladığımda bile değil eksilme katlanarak artan saygı, sevgi ve paylaşım var. Her evlilikte yaşanmıyor yani..
Benim babam akrep yeminlen ömrümü yedi :))Kesinlikle katılıyorum yemin ederim dinlerken de ruhum daralıyor yakın dostlarımızda akrep erkeği var ben diyorum allah alana sabır versin
Bana sevgini göstermeni istiyorum diyorum daha çok ama artık tam olarak istediğim sonucu alamadığım için onuda söylemiyorum, susuyorumÜstelik " beni sev, sevdiğini söyle , ilgi goster cumleleri fazlasıyla karşı tarafı geri iyiyor.
Daha çok yapmamaya başlıyor.
Yükselen oğlak ikizler olarak söyleyebilirim ki çocuk çok ters olmuş sizeKovayi da saturn yonettigi için o da böyle mantiksaldir pek duygusal degildir. Çocuğu bogaya denk getirebildik yükseleni de ikizler. Yer içer gezer bol bol, bizde peşinden koşarız artık napalm:))
En çokta biraz bencil olmaları ve inatçı tarafları yoruyorBenim babam akrep yeminlen ömrümü yedi :))
Evet ikizler her şeyi öğrenmek ister merak duygusu yüksek sosyaldir ama çabuk sıkılır..oglaklarsa uzun dönemli projelerin insanidir istikrarlidir gösterilen hedefe kosar.Yükselen oğlak ikizler olarak söyleyebilirim ki çocuk çok ters olmuş size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?