Erkek İnfertilitesi Eşimde hiç sperm çıkmadı doktor progeny m ve klomen yazdı böyle bişey yaşayıp hamile kalan varmı 🥺

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cansugunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
74
82
38
32
Eşimde hiç sperm çıkmadı doktor progeny m ve klomen yazdı böyle bişey yaşayıp hamile kalan varmı

merhaba.bundan 8 yil once esimin azosperm oldugunu öğrendik.bizde ayni tarz ilaclar kullandik.once kaan aydosa sonra cellaletin peruda tedavi olduk.vitamin destegi cok kullandik.ve tek tuk sperm cikmaya baslayinca tup bebek yapamaya karar verdik.hemen tese olmadik.4.tup bebek tedavimde oglum oldu cok sukur.simdi 4 yasinda.kardes dusunuyoruz su an..2kere yaptik,olumsuz oldu.toparlaninca yine yapmayi düşünüyoruz.siz ilaclarinizi vitaminizi kullanin.en az 3 ay sonra tekrar test yaptirin sonuc alirsiniz insallahhh..umudunu kaybetme..proxeed plus vitamin destegi var.ondan icir esine,cok etkili..

Tüp bebekle olur benim eşim de kullandı o ilaçları 2 yaşında oğlum var

Çok zor günler bunlar allah böyle bişey yaşayan herkese sabrını versin bize tüp bebekten başka şansınız yok dediler oda bi ihtimal bizde bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi oluyoruz en iyisi ora dediler inşallah tüp bebekle bile olsa olur dua edin bana

Kuzum bende orada başlıycam doktorun kim benim doktorum sabri cavkaytar .. sizin sıkıntınız ne ?

olur insallah hemencecibir merkeze gitmissiniz.
iyi bir merkeze gitmissiniz.olur insallah hemencecik

Sperm testi yaptırdık 0 çıktı hiç yok fsh 45 çıktı
Kuzum bizimde fsh yüksek çıktı olması gerekendem fah yüksek oldu için lhda yüksek ama bizde çıkış var azda olsa şimdi bide mikrop çıktı antibiyotik tedavisindeyiz allah kolaylık versin . Zor süreç bakalım martta tüp bebek yapmak istiyoruz allaha şükürki bizde azda olsa çıkış var

İnşallah hemen tutar canım allahım çok bekletmez bizi inan artık sabrım kalmadı çok yoruldum Allahım kimsenin kucağını boş koymasın

İnşallah hemen tutar canım allahım çok bekletmez bizi inan artık sabrım kalmadı çok yoruldum Allahım kimsenin kucağını boş koymasın
Ne zamndır uğraşıyosunuz kuzum bize 1 yıl oldu ama piskolojikmen bende çok yıprandım inan

MERhaba canım martta tüp bebek yaptıracağını söylemiştin nasıl sonuçlandı tedavi yaptırabildinizmi

MERhaba canım martta tüp bebek yaptıracağını söylemiştin nasıl sonuçlandı tedavi yaptırabildinizmi
Selam canım evet yaptırdık rahim dinlendirmedeyim ki zaten biliyosun uçuşlar iptal . Ne zaman herşey normale dönerse transfer için gidicem tek embriom kaldı kaliteli buna şükür

Progeny M ise yaradı mı canım ? Benim eşimde 8 milyon soerm vardı klomen kullandı 5 milyona düştü tüp bebek tedavisine başlıyoruz bu ay ama progeny M kullanıyor sperm kalitesi icin ise yarar mı acaba

Selam canım evet yaptırdık rahim dinlendirmedeyim ki zaten biliyosun uçuşlar iptal . Ne zaman herşey normale dönerse transfer için gidicem tek embriom kaldı kaliteli buna şükür
Ay hadi inşallah hayallerine kavuşursun bian önce bi de bende istanbul dışından gidicem sabri bey ne gibi tesler istiyo senin gitmeden önce yaptırdıkların varmı bende hiç bi problem yok yinede rahim filmi gibi testler istiyomu

Progeny M ise yaradı mı canım ? Benim eşimde 8 milyon soerm vardı klomen kullandı 5 milyona düştü tüp bebek tedavisine başlıyoruz bu ay ama progeny M kullanıyor sperm kalitesi icin ise yarar mı acaba
Bizde tek başına işe yaradımı bilmiyorum canım onun yanında iki tane iğne de kullandı onların daha etkili oldupunu düşünüyorum ben çünkü sadece progenym kullandığında çok bi değişiklik olmadı ama sorunlarımız farklı bizde 0 sperm sayısı şuan progeny m yerine proxeed plus şase kullanıyoruz onun içeriği daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…