- 20 Aralık 2019
- 74
- 82
- 38
- 32
- Konu Sahibi Cansugunes
-
Çok zor günler bunlar allah böyle bişey yaşayan herkese sabrını versin bize tüp bebekten başka şansınız yok dediler oda bi ihtimal bizde bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi oluyoruz en iyisi ora dediler inşallah tüp bebekle bile olsa olur dua edin banamerhaba.bundan 8 yil once esimin azosperm oldugunu öğrendik.bizde ayni tarz ilaclar kullandik.once kaan aydosa sonra cellaletin peruda tedavi olduk.vitamin destegi cok kullandik.ve tek tuk sperm cikmaya baslayinca tup bebek yapamaya karar verdik.hemen tese olmadik.4.tup bebek tedavimde oglum oldu cok sukur.simdi 4 yasinda.kardes dusunuyoruz su an..2kere yaptik,olumsuz oldu.toparlaninca yine yapmayi düşünüyoruz.siz ilaclarinizi vitaminizi kullanin.en az 3 ay sonra tekrar test yaptirin sonuc alirsiniz insallahhh..umudunu kaybetme..proxeed plus vitamin destegi var.ondan icir esine,cok etkili..
Çok sevindim allah size bağışlasın oğlunu peki kaç yılda oldu yada kaçıncı denemenizde olduTüp bebekle olur benim eşim de kullandı o ilaçları 2 yaşında oğlum var
Kuzum bende orada başlıycam doktorun kim benim doktorum sabri cavkaytar .. sizin sıkıntınız ne ?Çok zor günler bunlar allah böyle bişey yaşayan herkese sabrını versin bize tüp bebekten başka şansınız yok dediler oda bi ihtimal bizde bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi oluyoruz en iyisi ora dediler inşallah tüp bebekle bile olsa olur dua edin bana
olur insallah hemencecibir merkeze gitmissiniz.Çok zor günler bunlar allah böyle bişey yaşayan herkese sabrını versin bize tüp bebekten başka şansınız yok dediler oda bi ihtimal bizde bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi oluyoruz en iyisi ora dediler inşallah tüp bebekle bile olsa olur dua edin bana
iyi bir merkeze gitmissiniz.olur insallah hemencecikÇok zor günler bunlar allah böyle bişey yaşayan herkese sabrını versin bize tüp bebekten başka şansınız yok dediler oda bi ihtimal bizde bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi oluyoruz en iyisi ora dediler inşallah tüp bebekle bile olsa olur dua edin bana
Amin teşekkürler. İlk denemizde oldu çok şükür. İlaçları 5 6 ay kullandı tüp bebek tedavisine başladıkÇok sevindim allah size bağışlasın oğlunu peki kaç yılda oldu yada kaçıncı denemenizde oldu
Sperm testi yaptırdık 0 çıktı hiç yok fsh 45 çıktıKuzum bende orada başlıycam doktorun kim benim doktorum sabri cavkaytar .. sizin sıkıntınız ne ?
Kuzum bizimde fsh yüksek çıktı olması gerekendem fah yüksek oldu için lhda yüksek ama bizde çıkış var azda olsa şimdi bide mikrop çıktı antibiyotik tedavisindeyiz allah kolaylık versin . Zor süreç bakalım martta tüp bebek yapmak istiyoruz allaha şükürki bizde azda olsa çıkış varSperm testi yaptırdık 0 çıktı hiç yok fsh 45 çıktı
İnşallah hemen tutar canım allahım çok bekletmez bizi inan artık sabrım kalmadı çok yoruldum Allahım kimsenin kucağını boş koymasınKuzum bizimde fsh yüksek çıktı olması gerekendem fah yüksek oldu için lhda yüksek ama bizde çıkış var azda olsa şimdi bide mikrop çıktı antibiyotik tedavisindeyiz allah kolaylık versin . Zor süreç bakalım martta tüp bebek yapmak istiyoruz allaha şükürki bizde azda olsa çıkış var
Ne zamndır uğraşıyosunuz kuzum bize 1 yıl oldu ama piskolojikmen bende çok yıprandım inanİnşallah hemen tutar canım allahım çok bekletmez bizi inan artık sabrım kalmadı çok yoruldum Allahım kimsenin kucağını boş koymasın
BİZimde bir buçuk yıl olduNe zamndır uğraşıyosunuz kuzum bize 1 yıl oldu ama piskolojikmen bende çok yıprandım inan
MERhaba canım martta tüp bebek yaptıracağını söylemiştin nasıl sonuçlandı tedavi yaptırabildinizmiKuzum bizimde fsh yüksek çıktı olması gerekendem fah yüksek oldu için lhda yüksek ama bizde çıkış var azda olsa şimdi bide mikrop çıktı antibiyotik tedavisindeyiz allah kolaylık versin . Zor süreç bakalım martta tüp bebek yapmak istiyoruz allaha şükürki bizde azda olsa çıkış var
Selam canım evet yaptırdık rahim dinlendirmedeyim ki zaten biliyosun uçuşlar iptal . Ne zaman herşey normale dönerse transfer için gidicem tek embriom kaldı kaliteliMERhaba canım martta tüp bebek yaptıracağını söylemiştin nasıl sonuçlandı tedavi yaptırabildinizmi
Progeny M ise yaradı mı canım ? Benim eşimde 8 milyon soerm vardı klomen kullandı 5 milyona düştü tüp bebek tedavisine başlıyoruz bu ay ama progeny M kullanıyor sperm kalitesi icin ise yarar mı acabaMERhaba canım martta tüp bebek yaptıracağını söylemiştin nasıl sonuçlandı tedavi yaptırabildinizmi
Ay hadi inşallah hayallerine kavuşursun bian önce bi de bende istanbul dışından gidicem sabri bey ne gibi tesler istiyo senin gitmeden önce yaptırdıkların varmı bende hiç bi problem yok yinede rahim filmi gibi testler istiyomuSelam canım evet yaptırdık rahim dinlendirmedeyim ki zaten biliyosun uçuşlar iptal . Ne zaman herşey normale dönerse transfer için gidicem tek embriom kaldı kalitelibuna şükür
Bizde tek başına işe yaradımı bilmiyorum canım onun yanında iki tane iğne de kullandı onların daha etkili oldupunu düşünüyorum ben çünkü sadece progenym kullandığında çok bi değişiklik olmadı ama sorunlarımız farklı bizde 0 sperm sayısı şuan progeny m yerine proxeed plus şase kullanıyoruz onun içeriği daha fazlaProgeny M ise yaradı mı canım ? Benim eşimde 8 milyon soerm vardı klomen kullandı 5 milyona düştü tüp bebek tedavisine başlıyoruz bu ay ama progeny M kullanıyor sperm kalitesi icin ise yarar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?