- 20 Aralık 2019
- 74
- 82
- 38
- 32
- Konu Sahibi Cansugunes
-
Aynen bizde 7 aydır tedavi görüyoruz mikroteseyle sperm bulundu şimdi transfer günümü bekliyorum inşallah hayırlısı olur bu benim ilk denemem olmazsa yıkılırım ama peşini bırakmıycam hiç bi zamanMerhaba belki yazdıklarım umut olur sana.bizde 6sene önce öğrendik azosperm oldugunu yani sperm sayısı 0 ,vitamin takviyesi tek başına olurmu bilmem ama benim eşim merionel igne ovitrel ve neo fortil gıda takviyesi kullandı 9 ay sonunda sperm çıktı tek tük çok şükür.Halbuki bosuna uğraşma çocugunuz olmaz sperm çıkmaz demişti bir tane prof. Ama Allahtan umut kesilmez dedim işin peşine düştüm hepsi ameliyat dedi ama tedavi öneren bir doktorum oldu çok şükür olumlu sonuc aldık2 tup bebek denedim ama negatif.ama şükrediyorum artık deneyebiliyoruö diye
Evet sabri bey tam istediğim gibi bi doktor çok güveniyorum kendisine biz senle aylar öncede konuşmuşuz geçmiş yorumlrda gördümCiddimisin kendisi benimde doktorumdu .. harika bi hekim .. doktordan önce insan i yönleriyle yaklaşır hastasına çok naiftir .. çok doğru seçim
İnşallah İlk denemende hamile kalırsın canım,çok zor evet ama insan asla vazgeçmiyoAynen bizde 7 aydır tedavi görüyoruz mikroteseyle sperm bulundu şimdi transfer günümü bekliyorum inşallah hayırlısı olur bu benim ilk denemem olmazsa yıkılırım ama peşini bırakmıycam hiç bi zaman
İnşallah hepimize verir sağlıklı birer evlat ben hep dualarıma isteyenleride katıyorum inşallah bigün kbul olurİnşallah İlk denemende hamile kalırsın canım,çok zor evet ama insan asla vazgeçmiyo
Kuzum bizimkisi oligasteno spermiBide sorun neydi sizde?bizde azosperm hipogonadizim yani
Canım naptın sonuç nasıl hadi bize güzel haberler ver bakalımSelam canım evet 18 eylülde oldum henüz sonucumu bilmiyorum umarım pozitifdiryarın henüz 5 ci gün , 30 eylül test hünüm ama ben yarından başlıycam yapmaya
Ben negatif aldım canım . Allah istiyen herkezd inşllh güzel haberler veririr inşallah doktorumda bizfe çok şaşkınız . Farklı bi yol izlenilecek ikinci seferde . Sende sabri hocaya gidicektin demi ?Canım naptın sonuç nasıl hadi bize güzel haberler ver bakalım
Gerçektenmi ya çok üzüldüm ya hiç ümidini kaybetme ve vazgeçme allah en hayırlısını bilir canım evet sabri hocaBen negatif aldım canım . Allah istiyen herkezd inşllh güzel haberler veririr inşallah doktorumda bizfe çok şaşkınız . Farklı bi yol izlenilecek ikinci seferde . Sende sabri hocaya gidicektin demi ?
Ne zaman başlıyosun ? Bugün konuştuk kendisiyle gerçekten çok ilgili bi doktor , sürekli hastasını merak eden soran bi doktor ben negatif yazdım an aradı bügunde embriologlarla konuşmuş tekrar aradı .. bakalım ikinci seferde bazı radikal değişiklikler olacak .Gerçektenmi ya çok üzüldüm ya hiç ümidini kaybetme ve vazgeçme allah en hayırlısını bilir canım evet sabri hoca
İnşallah hayırlısı olur hakkında canım Başladınmı tekrar tedaviye ?Ne zaman başlıyosun ? Bugün konuştuk kendisiyle gerçekten çok ilgili bi doktor , sürekli hastasını merak eden soran bi doktor ben negatif yazdım an aradı bügunde embriologlarla konuşmuş tekrar aradı .. bakalım ikinci seferde bazı radikal değişiklikler olacak .
Hayır canım negatiften sonra 3 ay ara verelim dedi sabri hoca . Zaten eşimede takviye ilaçlar başlanıldı bu yüzden hemen başlamayacağız siz ne durumdasınız ?İnşallah hayırlısı olur hakkında canım Başladınmı tekrar tedaviye ?
Hayır canım negatiften sonra 3 ay ara verelim dedi sabri hoca . Zaten eşimede takviye ilaçlar başlanıldı bu yüzden hemen başlamayacağız siz ne durumdasınız
Hayırlısı olsun kuzum vardır bi hayır illaki ben transferimi oldum sonuç bekliyorumHayır canım negatiften sonra 3 ay ara verelim dedi sabri hoca . Zaten eşimede takviye ilaçlar başlanıldı bu yüzden hemen başlamayacağız siz ne durumdasınız ?
YaaHayırlısı olsun kuzum vardır bi hayır illaki ben transferimi oldum sonuç bekliyorum
Sizde sorun neydi hormonlar mı yoksa başka sebeplerden dolayı mı?Eşimde hiç sperm çıkmadı doktor progeny m ve klomen yazdı böyle bişey yaşayıp hamile kalan varmı
Azospermi canım hormonları çok yüksek çıktı mikro teseyle sperm bulundu Çok şükür Şimdi kanda gebelik testi bekliyorumSizde sorun neydi hormonlar mı yoksa başka sebeplerden dolayı mı?
Dondurulmuş doktorun önerisiyle bir ay bekledikYaahadi hayırlısıı çok heycanlandım tazemi donukmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?