Erkek İnfertilitesi Eşimde hiç sperm çıkmadı doktor progeny m ve klomen yazdı böyle bişey yaşayıp hamile kalan varmı 🥺

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynen bizde 7 aydır tedavi görüyoruz mikroteseyle sperm bulundu şimdi transfer günümü bekliyorum inşallah hayırlısı olur bu benim ilk denemem olmazsa yıkılırım ama peşini bırakmıycam hiç bi zaman

Ciddimisin kendisi benimde doktorumdu .. harika bi hekim .. doktordan önce insan i yönleriyle yaklaşır hastasına çok naiftir .. çok doğru seçim
Evet sabri bey tam istediğim gibi bi doktor çok güveniyorum kendisine biz senle aylar öncede konuşmuşuz geçmiş yorumlrda gördüm

İnşallah İlk denemende hamile kalırsın canım,çok zor evet ama insan asla vazgeçmiyo

Canım naptın sonuç nasıl hadi bize güzel haberler ver bakalım
Ben negatif aldım canım . Allah istiyen herkezd inşllh güzel haberler veririr inşallah doktorumda bizfe çok şaşkınız . Farklı bi yol izlenilecek ikinci seferde . Sende sabri hocaya gidicektin demi ?

Ben negatif aldım canım . Allah istiyen herkezd inşllh güzel haberler veririr inşallah doktorumda bizfe çok şaşkınız . Farklı bi yol izlenilecek ikinci seferde . Sende sabri hocaya gidicektin demi ?
Gerçektenmi ya çok üzüldüm ya hiç ümidini kaybetme ve vazgeçme allah en hayırlısını bilir canım evet sabri hoca

Gerçektenmi ya çok üzüldüm ya hiç ümidini kaybetme ve vazgeçme allah en hayırlısını bilir canım evet sabri hoca
Ne zaman başlıyosun ? Bugün konuştuk kendisiyle gerçekten çok ilgili bi doktor , sürekli hastasını merak eden soran bi doktor ben negatif yazdım an aradı bügunde embriologlarla konuşmuş tekrar aradı .. bakalım ikinci seferde bazı radikal değişiklikler olacak .

İnşallah hayırlısı olur hakkında canım Başladınmı tekrar tedaviye ?

İnşallah hayırlısı olur hakkında canım Başladınmı tekrar tedaviye ?
Hayır canım negatiften sonra 3 ay ara verelim dedi sabri hoca . Zaten eşimede takviye ilaçlar başlanıldı bu yüzden hemen başlamayacağız siz ne durumdasınız ?

Hayır canım negatiften sonra 3 ay ara verelim dedi sabri hoca . Zaten eşimede takviye ilaçlar başlanıldı bu yüzden hemen başlamayacağız siz ne durumdasınız
Hayır canım negatiften sonra 3 ay ara verelim dedi sabri hoca . Zaten eşimede takviye ilaçlar başlanıldı bu yüzden hemen başlamayacağız siz ne durumdasınız ?
Hayırlısı olsun kuzum vardır bi hayır illaki ben transferimi oldum sonuç bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…