canim senin esin kiymet ve takdir biliyor cok sanslisin ne mutlu sana .
karsiligini alacaksiniz insallah
sende ona guzel bir masa hazirla:)) guzel giyin falan anlarsin ya:)))
Valla benim esim dunya iyisidir mukemmeldir tanidigim en iyi insandir ama onu oyle birakayim beni eve almaz valla:))) son gorusum olur onu:)
Yok benimkisi benden fazla arastiriyor kendi aliyor kendi yapiyor kendi iciyor ben hic vermedim al bunu ic diye. Bende ondan ogreniyorum zaten. butun doktorlarimizi esim bulmustur benimkilerde dahil .
Benim sogan kurumu incir kurumu bile esim hazirladi ben hic yapmadim desem yeridir. . Preseed imi de hazirlayip elime verdi hep, o bakimdan laf soyleyemem:))
ama disiplinlidir hata kabul etmez affetmez:))
Hem cok seviyorum hemde korkuyorum ben:))
canım benimki iilk başlarda vitaminleri ihmal ediyordu
şimdi ona farkettirmeden onu takip ediyom bakıyom kendi gidiyor usulca içiyor :))
oooo hayatım sen benden daha şanslısın maşallah diyorum dahası ne olsun Allah bir ömür mutlu etsin
Evet arkadasim Allahima hergun sukrediyorum okadar sansliyim ki .
Allah herkese mutlu ve huzurlu bir aile nasip etsin.
amin canımıniçi bide aşkın meyveside geliyo ohhh
insallah en kisa zamanda sizede gelir o meyveden:))
sex shoptan fantazi urunleri aliyorum de :))))) tik susar:))
:90: :90: :90: :90: :90::90::90::90::90::90::90: ay çok hoş yaaa öldüm gülmektenbenim ovulasyon testleri ben evde yokken gelmiş komşular almış kadın ertesi gün kitapları karşı komşuna vermiştim aldınmı dedi iyiki direk bana sormadı neydi içindeki diye...
meraklılar bitmiyorki seninkiler meraklı melahat değillermiş :)))))))))))
benimkiler bazılarını kendi alıyolar elime veriyolar gözlerinide fal taşı gibi açıyolar bende tşk ederim diyorum halbuki bekliyolar içinde işte şu var bu var dememi avucunu yalasınlar :)))))
söylesekte anlayamazlarki cehalet işte boşver engellere takılmadan çalışmalara devambu arada ben çift çigiyi gördüm nihayet ovulasyon testinde ama olsun obile güzel inş. 2 hafta sonra gebelik testindede görürüm ilk çizgi hemen belirdi ama 2.ci çizgi biraz sonra bide tam değil yani böyle çok net değil ama çok silikte değil sizinkiler nasıl beliriyor arkadaşlar ben ilk bu ay deniyorumda şimdi nezaman yumurtluyorum demek başlayımmı preseede ???
söylesekte anlayamazlarki cehalet işte boşver engellere takılmadan çalışmalara devambu arada ben çift çigiyi gördüm nihayet ovulasyon testinde ama olsun obile güzel inş. 2 hafta sonra gebelik testindede görürüm ilk çizgi hemen belirdi ama 2.ci çizgi biraz sonra bide tam değil yani böyle çok net değil ama çok silikte değil sizinkiler nasıl beliriyor arkadaşlar ben ilk bu ay deniyorumda şimdi nezaman yumurtluyorum demek başlayımmı preseede ???
Canim 1 kere gorunce bir daha yapmana gerek yok:) Anla ki 24 ila 36 saat icinde yumurtlayacaksin:))
Sen suan yumurtlamak uzeresin:)
çok heyecanlandım nedense yahueşim maça gitti bende şu mutfağı temizleyim 9 gibi gelir gelsinde şu preseedi bi kullanalım bu çizgi diğerinden sonra çıktı ama silik yani net değil gerçi zaten benim adetim düzenli bugün 12. gün 14. e gerçekleşir yumurtlama belirtileri olur zaten şu 3 gün sıkı çalışıcaz anlaşılan
krishazelin bir lafı var bacaklar tavana :)))))))))))))))))))))) unutma kadser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?