Erkek İnfertilitesi eşimde hormon eksikliği FSH hormon tedavisiyle HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oooo bol bol dedikodumu yapmışlar :))))))))))))) kolay gelsin

canim senin esin kiymet ve takdir biliyor cok sanslisin ne mutlu sana .
karsiligini alacaksiniz insallah
sende ona guzel bir masa hazirla:)) guzel giyin falan anlarsin ya:)))

evet canım gerçekten çok tatlı bir insan evlendiğim için herzaman mutlu oldum doğru karar verdiğimede o masa hep oluyo zaten gerisini bana bırak :)))))))))))) karışma bendeeeeeeee

oooo hayatım sen benden daha şanslısın maşallah diyorum dahası ne olsun Allah bir ömür mutlu etsin

canım benimki iilk başlarda vitaminleri ihmal ediyordu
şimdi ona farkettirmeden onu takip ediyom bakıyom kendi gidiyor usulca içiyor :))

bizde elimizde oklavayla gezemeyizki tabiki içecekler onlar için uğraşıyoruz :))))))

sex shoptan fantazi urunleri aliyorum de :))))) tik susar:))

:90: :90: :90: :90: :90::90::90::90::90::90::90: ay çok hoş yaaa öldüm gülmekten benim ovulasyon testleri ben evde yokken gelmiş komşular almış kadın ertesi gün kitapları karşı komşuna vermiştim aldınmı dedi iyiki direk bana sormadı neydi içindeki diye...

meraklılar bitmiyorki seninkiler meraklı melahat değillermiş :)))))))))))
benimkiler bazılarını kendi alıyolar elime veriyolar gözlerinide fal taşı gibi açıyolar bende tşk ederim diyorum halbuki bekliyolar içinde işte şu var bu var dememi avucunu yalasınlar :)))))

söylesekte anlayamazlarki cehalet işte boşver engellere takılmadan çalışmalara devam bu arada ben çift çigiyi gördüm nihayet ovulasyon testinde ama olsun obile güzel inş. 2 hafta sonra gebelik testindede görürüm ilk çizgi hemen belirdi ama 2.ci çizgi biraz sonra bide tam değil yani böyle çok net değil ama çok silikte değil sizinkiler nasıl beliriyor arkadaşlar ben ilk bu ay deniyorumda şimdi nezaman yumurtluyorum demek başlayımmı preseede ???

canım ben 14. gün yaptığımda ikinci çizgi varla yok arasıydı 15. gün ise gayet belirgindi ama buna bile sevindim ben :)))) inşallah gebelik testinde de çift çizgiyi görmek nasip olur hepimize preseed i çift çizgi görünce kullan derim

Canim 1 kere gorunce bir daha yapmana gerek yok:) Anla ki 24 ila 36 saat icinde yumurtlayacaksin:))
Sen suan yumurtlamak uzeresin:)

Canim 1 kere gorunce bir daha yapmana gerek yok:) Anla ki 24 ila 36 saat icinde yumurtlayacaksin:))
Sen suan yumurtlamak uzeresin:)

çok heyecanlandım nedense yahu eşim maça gitti bende şu mutfağı temizleyim 9 gibi gelir gelsinde şu preseedi bi kullanalım bu çizgi diğerinden sonra çıktı ama silik yani net değil gerçi zaten benim adetim düzenli bugün 12. gün 14. e gerçekleşir yumurtlama belirtileri olur zaten şu 3 gün sıkı çalışıcaz anlaşılan

krishazelin bir lafı var bacaklar tavana :)))))))))))))))))))))) unutma kadser

evet canim 3 gun ust uste calisin hazneyi doldur ki beklesinler yumurtani spermcikler:))

3 gun preseed kullan

hadi bakalim guzel sonuc ve performans beliyorum senden. ozelden yazdigimida yap mutlaka:))))))))))))))))))))))))))))))))))

krishazelim ya kaan hoca bana mail attı diyoki MR i beklemek zorundayız endokrinoloji daha önemli ilk aşamada diyo çünkü vereceğimiz ilaçlar çok ağır ilaçlar olacak dedi ((( ben nasıl sabredeyim yaaaa nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…