onu yapacak ama asil yapmasi gerekeni ozelden yazdim ben ona biliyor o :))))))))))
inş. canım saat 9 30 itibari ile start vericemay iyice manyak olduk yaa pskoloji falan kalmadı pamukcum unutmam zaten hiç inmiyolarki :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bende merak ettim formülünü banada atsan özelden :))))))))) 5 ay 6 ay sonra bende yaparım hem :90::79:
5 6 aya gerek yok canım muhtemelen her ilişkide yapıyorsundur
bismillahirahmanirrahim diyerek başla haydi kolay gele canım benim
daha esin gelecek dus alacak ohh ohh cok var :))
yarım saat falan ben daha temziliği bitirmedim :))))))))
Kaan hoca MR i beklemek zorundayız deyince şevkim kırıldı biraz eşimede dışarda çektirelim 17 şubat ı beklemeyelim diyorum ama duyan varmı yokkkkkkkkkkkk 3 ay mr bekle 5 ayda tedavi süreci çok uzun bana göre ama biran önce bizimkini ikna etmem gerekiyo ağır ilaçlar vereceğim diyo bide kaan hoca
canim beklemeyin cok uzun zaman vermisler
pamuk58 canım sizin probleminiz ne tam olarak?
Krishazelim eşimi ikna ettim dışarda mr için ankarada görüntüleme merkezlerinin tel. aldım netten bayramdan sonra tek tek arayıp fiyat alıcam uygun fiyat doğrultusunda tedaviye başlamış olacağız
Allah ın izniyle biraz olsun rahatladım beklemek istemiyorum 8-9 ayy ohhhhhhhhh
Krishazelim eşimi ikna ettim dışarda mr için ankarada görüntüleme merkezlerinin tel. aldım netten bayramdan sonra tek tek arayıp fiyat alıcam uygun fiyat doğrultusunda tedaviye başlamış olacağız
Allah ın izniyle biraz olsun rahatladım beklemek istemiyorum 8-9 ayy ohhhhhhhhh
Senin yapamayacagin hicbirsey yok hayatim :)) valla supersin
ben kactim iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?