Erkek İnfertilitesi eşimde hormon eksikliği FSH hormon tedavisiyle HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inş. canım saat 9 30 itibari ile start vericem ay iyice manyak olduk yaa pskoloji falan kalmadı pamukcum unutmam zaten hiç inmiyolarki :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

inş. canım saat 9 30 itibari ile start vericem ay iyice manyak olduk yaa pskoloji falan kalmadı pamukcum unutmam zaten hiç inmiyolarki :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bismillahirahmanirrahim diyerek başla haydi kolay gele canım benim

bismillahirahmanirrahim diyerek başla haydi kolay gele canım benim

yatsı namazımı falan kıldım uyur kalırsam diye değil besmele hatim inicem nerdeyse :) ay memleket meselesi oldu yahuuuu eşim görmesin bunları :90::90::90::90::90::90::90:

Kaan hoca MR i beklemek zorundayız deyince şevkim kırıldı biraz eşimede dışarda çektirelim 17 şubat ı beklemeyelim diyorum ama duyan varmı yokkkkkkkkkkkk 3 ay mr bekle 5 ayda tedavi süreci çok uzun bana göre ama biran önce bizimkini ikna etmem gerekiyo ağır ilaçlar vereceğim diyo bide kaan hoca

canim beklemeyin cok uzun zaman vermisler

canim beklemeyin cok uzun zaman vermisler

Krishazelim mr ye zaten 3 ay var çok fazla işte bide hormon tedavi sürecini katarsak 8-9 ayı buluyo şimdi ben eşimi nasıl ikna edicem mr dışarda yaptırmak için çok pahalı ise zaten şuan yaptıramam ama ikna etmeliyim bir türlü

pamuk58 canım sizin probleminiz ne tam olarak?

pamuk58 canım sizin probleminiz ne tam olarak?

canım ben evlendim eşim bir süre sonra varikosel var bende sanırım demeye başladı belirtileri öyleydi çünkü kaan hocaya gittik hormon eksikliği var ve hormon tedavisi için bizi endokronilojiye gönderdi orada daha önceki hastalığı için MR istediler o hastanede 17 şubata gün verdi MR için yani hormon tedavisine şimdilik başlayamıyoruz bunun sinirini yaşıyorum.

Krishazelim eşimi ikna ettim dışarda mr için ankarada görüntüleme merkezlerinin tel. aldım netten bayramdan sonra tek tek arayıp fiyat alıcam uygun fiyat doğrultusunda tedaviye başlamış olacağız
Allah ın izniyle biraz olsun rahatladım beklemek istemiyorum 8-9 ayy ohhhhhhhhh

canim pazarlik yap indirim yapiyolar cok
ama guvenilir yerde cektir
yada sevk almayi denesenize canim ozaman disarida cektirir para odemezsiniz

Senin yapamayacagin hicbirsey yok hayatim :)) valla supersin
ben kactim iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…