Erkek İnfertilitesi Eşimde Problem Var Evlat Edinmeyi Düşünüyoruz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
idefixe bence bitkisel ve vitamin olarak araştırma yap ben kaç aydır araştırmaktan artık şaşı oldum :) Ve bana da herkes aynı şeyi söyledi 1 testle hiç bir şey söylenemez diye farklı yerlerde en az 3 kez test yaptırmalıymışız ve tüp bebek merkezi olması gerekliymiş

idefixe bence bitkisel ve vitamin olarak araştırma yap ben kaç aydır araştırmaktan artık şaşı oldum :) Ve bana da herkes aynı şeyi söyledi 1 testle hiç bir şey söylenemez diye farklı yerlerde en az 3 kez test yaptırmalıymışız ve tüp bebek merkezi olması gerekliymiş

canım haklısın,benim de gittiğim medicana tüp bebek merkezi idi,ist da isen medicana nın güvenirliğini bilirsin,ama bir kaç yerden teyit etmekte fayda var dediğin gibi. siz ne kullanıyorsunuz,sütlü tatlılar,fındık,fıstık,keçiboynuzu....
işin kötüsü de benimki keçiboynuzundan nefret ediyor...

bence koruyucu aile olmak çok güzel bir fiikir ama evlat edinmek için bence henüz çok erken.bence siz önce normal yollardan çocuk sahibi olmak için tüm yolları deneyin.ben burda daha önce eşinin sperm sayısı az olupta çeşitli kürlerle bu sayıyı çoğaltan bayanların yazılarını okudum.umarım evlat edinme gereğiniz olmadan kendi evladınızı kucağınıza alırsınız.

canım haklısın,benim de gittiğim medicana tüp bebek merkezi idi,ist da isen medicana nın güvenirliğini bilirsin,ama bir kaç yerden teyit etmekte fayda var dediğin gibi. siz ne kullanıyorsunuz,sütlü tatlılar,fındık,fıstık,keçiboynuzu....
işin kötüsü de benimki keçiboynuzundan nefret ediyor...

canım tahlillerinizi kruger kriterlerine göre tekrar deneyin benim tedavim 5000tl tuttu
lütfen eşini ikna et canım
doktorum ankarada osman denizhan özgün
yaz googledan soruları cvpladığı sitesi var
istersen eşinin sonucunu yaz cvplasın
www.drozgun.com bi gir bak canım

Son düzenleme:
bence koruyucu aile olmak çok güzel bir fiikir ama evlat edinmek için bence henüz çok erken.bence siz önce normal yollardan çocuk sahibi olmak için tüm yolları deneyin.ben burda daha önce eşinin sperm sayısı az olupta çeşitli kürlerle bu sayıyı çoğaltan bayanların yazılarını okudum.umarım evlat edinme gereğiniz olmadan kendi evladınızı kucağınıza alırsınız.

canım,bu konuda beni destekleyen ilk kişisin,öncelikle teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Rabbim nasip eder de bebişim olursa dahi ileride evlat edinmeyi düşünüyorum,koruyucu aile olarak da pratik yapmayı hedefliyorum...Bunun için evli ya da bekar olmaya gerek yokmuş,sadece haftasonları alıp sevgiye doyuruyorsun alacağın minnoşu kaydirigubbakcemile3
aslında herkes böyle düşünse sokakta ne tinerci olur,ne kapkaççı olur ne soğuktan donan olur CADIARZU

canım tahlillerinizi kruger kriterlerine göre tekrar deneyin benim tedavim 5000tl tuttu
lütfen eşini ikna et canım
doktorum ankarada osman denizhan özgün
yaz googledan soruları cvpladığı sitesi var
istersen eşinin sonucunu yaz cvplasın

canım ben istanbuldayım,ama mutlaka yazacağım. bizim testler de kruger kriterlerine göre yapıldı ama yenilemekte fayda var elbette.sen hamiş misin bitanem

haklısın hayatım aslında, ne öneriyorsun ne hazırlıyayım benim kocişe :Saruboceq:

he şöyle kendine gel....zemuszemus
e vitamini,c vitamini,selenyum,çinko hapları..
keçiboynuzu kürü,fındık fıstık,bal,ceviz,meyve ,sebze..
sigara içiyosa bıraksın...
28 yaş beklemek için geç değil ...erkekler için yaş sorun değil biliyosun...seninde daha 10 senen var...bunları kullanın...5-6 ay sonra tekrar test yaptırın.kaydirigubbakcemile5.

he şöyle kendine gel....zemuszemus
e vitamini,c vitamini,selenyum,çinko hapları..
keçiboynuzu kürü,fındık fıstık,bal,ceviz,meyve ,sebze..
sigara içiyosa bıraksın...
28 yaş beklemek için geç değil ...erkekler için yaş sorun değil biliyosun...seninde daha 10 senen var...bunları kullanın...5-6 ay sonra tekrar test yaptırın.kaydirigubbakcemile5.

ayy yerim ben seni canım arkadaşım benim,sigara ve alkol kullanmıyoruz yeşilaycıyız :lepi:
eşim 1.89 boyunda ve 96 kilo,bunları yerse 150 kilo olur sanırım kaydirigubbakcemile3
ama ne yapalım fedakarlık edeceğiz artık.sağol arkadaşım....

canım ben istanbuldayım,ama mutlaka yazacağım. bizim testler de kruger kriterlerine göre yapıldı ama yenilemekte fayda var elbette.sen hamiş misin bitanem

evet canım 11+6 günlük hamileyim hemde ikiz bekliyoruz inşallahkaydirigubbakcemile
ama lütfen daha işin başında pes etmeyin :umursamaz:
dediğim gibi diğer doktorum 2.de de olmazsa bi daha denemeye gerek yok dedi
ısrarla eşimi besledim morfoloji 0 olmasına rağmen osman hoca umutsuz değilsiniz dedi
inan öyle moral veriyoki umutla başlıyosun
rabbimden iste ki versin
diyor ya VERMEYECEK OLSAYDIM KULLARIMA ıSTEMEYı ÖĞRETMEZDıM
her konuda sorularını yaz yanındayız canım:teselli:
rabbim en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
ist.da nerde oturuyosun canım

çok erken pes etmişsiniz. spermiyogram her yaptırdıgında degişik sonuçlar verebiliyo.benim eşimde hem varikosel var hem 2 milyon sperm hemde morfoloji bozuklugu ne ararsan var yani biz tüp bebek için randevumuzu almışdık ve o günü beklerken ben hamile kaldıgımı ögrendim.umudunu yitirme hem artık ssk da karşılıyo tüp bebeği şartlarını araştır. eşimin dru erkekde sperm kalitesini stres çok etkiler demişdi bizde nasıl olsa çocuk olmuyo tüp bebek yaptırıcaz psikolojisine girip bebek için degil birbirimiz için birlikde olduk o dönem ve sonuç pozitif. umudunu kaybetmek yok moralini bozmak yok allah gönlüne göre verir inşallahh

evet canım 11+6 günlük hamileyim hemde ikiz bekliyoruz inşallahkaydirigubbakcemile
ama lütfen daha işin başında pes etmeyin :umursamaz:
dediğim gibi diğer doktorum 2.de de olmazsa bi daha denemeye gerek yok dedi
ısrarla eşimi besledim morfoloji 0 olmasına rağmen osman hoca umutsuz değilsiniz dedi
inan öyle moral veriyoki umutla başlıyosun
rabbimden iste ki versin
diyor ya VERMEYECEK OLSAYDIM KULLARIMA İSTEMEYİ ÖĞRETMEZDİM
her konuda sorularını yaz yanındayız canım:teselli:
rabbim en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
ist.da nerde oturuyosun canım

Canım gerçekten çok sevindim senin adına,çok mutlu ettin beni,Rabbim sağsağlim kokularını duymak,kucağına almak nasip etsin inşallah...
ben çamlıcada oturuyorum canım.gel beklerim :) minnoşları da getir :)
Dua hakkında söylediklerin konusunda çok haklısın,herşeyden önce inanılmaz bir motivasyon sağlıyor...

Sevgili seherjik,söylediklerin inanılmaz motive etti beni,çok teşekkürler. Sanırım onu aklına takıp strese girmemek gerek. Senin de meleğini Rabbim sağsağlim kucağına versin inşallah bitanem. sen ne kadarlık hamilesin hayatım?

Canım gerçekten çok sevindim senin adına,çok mutlu ettin beni,Rabbim sağsağlim kokularını duymak,kucağına almak nasip etsin inşallah...
ben çamlıcada oturuyorum canım.gel beklerim :) minnoşları da getir :)
Dua hakkında söylediklerin konusunda çok haklısın,herşeyden önce inanılmaz bir motivasyon sağlıyor...

Sevgili seherjik,söylediklerin inanılmaz motive etti beni,çok teşekkürler. Sanırım onu aklına takıp strese girmemek gerek. Senin de meleğini Rabbim sağsağlim kucağına versin inşallah bitanem. sen ne kadarlık hamilesin hayatım?

iyi dileklerin için teşekkürederim benim 30 haftalık hamileyim. seninde burda hamileyim haberlerini en kısa zamanda görürüz inşallah

iyi dileklerin için teşekkürederim benim 30 haftalık hamileyim. seninde burda hamileyim haberlerini en kısa zamanda görürüz inşallah

ayyy canım benim inşallah yaaa, hayatımda daha önce hiçbirşeyi bu kadar istemedim ama hayırlsı tabii ki :kedi:

canım benim eşimin bi arkadaşı var hemde çok iyi bir doktor çapada.adını tam bilmiyorum ama ateş di sanırım ben öğrenip sana bilgi veririm

idefixe canım eğer sgknız varsa çapadaki tüm dr güvenebilirsin bende orda doktoramı yapıyorum hocalarımız inanılmaz eğer prof gitmeyi düşünürsen bir miktar fark ödüyorsunuz ancak bunu karşılayabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü çok abartılı meblağlar değil. ben yıllarca çocuk esirgemede çalışan biri olarak sana şunu söyleyebilirim. 3 yıllık evlilik şartından sonra eğer diğer pekçok aranan şartıda taşıyorsan seni sıraya alıyorlar ve sıra sana geldiğinde istediğin şartlarda çocuklar varsa onlardan birini evlat ediniyorsun ki bu dediğim süreçte enaz bir 3 yıl daha alıyor. yani şu andan itibaren yaklaşık 4,5 sene ediyor, bence bu süreçte tüm tedavilerini olmaya çalış hiçbiri yanıt vermezse sen SHÇEK'e başvurunu yap zamanı geldiğinde eğer hala istiyorsan evlat edinmeyi alırsın bir çocuk o zaman, yok vazgeçmişsen zaten problem yok.

idefixe canım eğer sgknız varsa çapadaki tüm dr güvenebilirsin bende orda doktoramı yapıyorum hocalarımız inanılmaz eğer prof gitmeyi düşünürsen bir miktar fark ödüyorsunuz ancak bunu karşılayabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü çok abartılı meblağlar değil. ben yıllarca çocuk esirgemede çalışan biri olarak sana şunu söyleyebilirim. 3 yıllık evlilik şartından sonra eğer diğer pekçok aranan şartıda taşıyorsan seni sıraya alıyorlar ve sıra sana geldiğinde istediğin şartlarda çocuklar varsa onlardan birini evlat ediniyorsun ki bu dediğim süreçte enaz bir 3 yıl daha alıyor. yani şu andan itibaren yaklaşık 4,5 sene ediyor, bence bu süreçte tüm tedavilerini olmaya çalış hiçbiri yanıt vermezse sen SHÇEK'e başvurunu yap zamanı geldiğinde eğer hala istiyorsan evlat edinmeyi alırsın bir çocuk o zaman, yok vazgeçmişsen zaten problem yok.

Merhaba hayatım,
Öncelikle ilgine çok teşekkür ederim,söylediklerin çok ışık tuttu. Önümüzdeki hafta cuma için çapa jinekolojiden randevu almıştım zaten,evet sgk mız var ve çapada sağlıklı bir şekilde bundan yararlanabileceğimizi düşünüyorum. Sen hangi bölümdesin canım? Aradaki fark ücreti nedir,bilgin var mı acaba? Özel hastanelere vereceğime oraya veririm daha mantıklı sonuçta,haklısın. Haberlerini bekliyorum canım arkadaşım...

ben iç hastalıkları ve beslenme polkliniğinde doktoramı yapıyorum geçen dönem bizim profesörlerimiz 150 Tl fark alıyorlardı ancak sonradan zam geldimi bilmiyorum. nede olsa şuan tatildeyiz heheh. tatlım çapa bu ülkede en iyi fakültelerden biri ve bütün profesörler zaten istanbulun en pahalı hastanelerinde çalışıyorlaraynı zamanda. Yani aynı hocaya milyarlar dökeceğine daha az ödeyerek muayene olabilirsin.

Back
X