eşimde şiddet eğilimi var !

Bosanirdim. Ayni seyi halam esiyle yasadi hala yasiyor. Ufak oglu da bu ortamda bu adamin sindirme girisimleriyle buyudu. Cocuk su an 6. sinifta ve bizle dogru duzgun iletisim kuramiyor. Utangac, pisirik ve korkak bir sey oldu

birde ikinciyi düşünüyordum sağlık problemlerim yüzünden dr izin vermedi. bu adam ikinci çocuğu haketmyior

aynen cnm yaaa bir o anda yanımızda olsanız evde kan gövdeyi götürüyor adam psikopat resmen. bıktırdı

Böyle bir babaya anlatılmaz zaten.
Kimbilir nasıl korkuyordur ondan.
Dengesi nasıl bozulmuştur yavrucağın.
Anneli babalı bu şekilde yetiştireceğime huzur içinde yetiştiririm çocuklarımı diyen annelerdenim ben.
Boşanma kararım da kendimden çok çocuklarımı düşünerek verilmiş bir karardır.

Evllik kimin sözünün geçtğiiyle yürümez.Sizin evliliğinizin sorunu burda.Kendin ne güzel demişsin işte.Evde benim sözüm geçer,eşimde egosunu bu şekilde tatmin eder.Evlilik anlaşarak uzlaşarak ortak kararlar alarak yürür.Herşey olup bittikten sonra,yıkılan kırılan kötü sözler savrulduktan sonra olayın sonunda son söz senin olsa ne olmasa ne.13 yaş öğlen uykusu uyumak için büyük,gece geç yatmak için küçük bir yaş.Annen bir kaç gün uykusunu dağıtacak birşeyler yapsa,erkenden uyur aslında akşam.

ya bir kere çocuğu öyle bir dövdiki ders yüzünden parçaladı resmen elinden alamadım benide fırlattı itti dövdü dövdü. donra birde bana fırça attı ben sana karışıyormuyum o benimde çocuğum diye neyse sakinleştirdim.

bu sefer ben başladım sen çocuğu sakatmı bırakcan delirtcenmi bilmene bir saat tık yok. siniri geçince mazluma dönüyor ve aşırı derecede üzülüyor. gönül almaya çalışıyor ama ne çare iş işten geçiyor

İlk mesajınızı okuduğumda bile boşanın yazacaktım çocuğunuzda kişilik bozukluğu olmasın ilerde diye,ama sizin tek derdiniz adamın duvar yumruklaması değilmiş.
Kusura bakmayın ama nasıl dayandınız yavrunuzu dövmesine?
Maddi gücünüz var ama gözünüzün önünde çocuğunuzun aşşağılanmasına,ezilmesine ve dayak yemesine tahammül ediyorsunuz.Pess............

cnm bak evde ortak kararlar alırız tabiiiki ama şöyle açıklayım ben istemediğim eve kesinlikle bilgisayar tablet alınamaz. ne bileyim eşimin değilde beni faturalı hattım var. eşim cep telefonu istiyor ama benim razı olmam lazım sallıyorum sürekli. maaşını eşim bana verir

ben taksim ederim yerlerine . ama bunların hepsinin bir sebebi var. yaşamayan bilemez eşim çok sorumsuzdu evlendiğimizde onu bu haline ben getirdim. maaşına kıyafet bana hediye alır bir ay aç kalırdık anlatabildimmi. ve evet ortak konuşur fikir alış verişi yaparız ama en son lafı ben söylerim

çocuk konusunda haklısın bende sabah aynını planladım

Hala bu adamla evlisiniz.
Çok mu büyük mecburiyetleriniz var bu adama karşı.
Çocuğunuza kötülük ediyorsunuz.
Yavrum benim nasıl korku içinde yaşıyordur kimbilir..

Şu yorumdan sonra koptum ben. Başlarım onun siniri geçince mazlumlaşmasına, nasıl kıyabiliyor çocuğuna onun da çocuğunun olması dövmesini gerektirmiyor. Kusura bakmayın ama siz yeterince tepki veremiyorsunuz galiba ağırlığınızı koymalısınız. Evet siz ömür boyu küs kalamazsınız belki eşinizle ama o çocuk bu şiddetin etkilerini ömür boyu üzerinde hisseder bunu unutmayın.

Doktora gitmeye ikna edin yoksa siz ayri cocugunuz ayri yara almaya devam edecek..gidisat iyi değil

hayır cnm çocuğu dövmüyor dediğim gibi yıllar önce dövmüştü bir kez. şu anda koca çocuk dövülürmü hiç yapmasına izin vermeyeceğimi bilir ama bana yaptığı göz korkutmayı onada yapıyor

böyle konuşmayın lütfen çocuğum babasına da çok düşkün ayrılınca çok mu mutlu olacak. ayrılma lafını etmştik yıllar önce çocuğum çıldırarak ağlamıştı unutamam. o kadar kolay değil 14. yılımıza girdik bu sene

kendi iğrenç babası eşimi hastanelik bile etmiş. eşime de bu mirası bırakmış. kızlar fazla üstüme gelmeyim ağlıyorum şu an ve çok kötüyüm

Benim eşim de sinirlidir, ama bir şey vurup kırmaz. Bağırır ve ağır konuşur. Ki ben buna bile öfke kontrolü sorunların var diyorum. Vurmak, dövmek, tabak çanak fırlatmak uç noktalar. Çocuğun ruh sağlığına yazık. Eğer eline geleni harcıyorsa senin ipleri eline Alman normal. Eşleri böyle olan arkadaşlarım var. Kendilerine ayrı hesap oluşturdular. Boşanmak kolay değil ama çok yıpratır seni bu adam.

kendi iğrenç babası eşimi hastanelik bile etmiş. eşime de bu mirası bırakmış. kızlar fazla üstüme gelmeyim ağlıyorum şu an ve çok kötüyüm

Amacım sizi üzmek değil, eğer üzdüysem de özür dilerim. Eşinizin de belli ki kötü bir çocukluk geçirmiş psikolojik destek alması gerekir. İşte sonuç olarak aynı şey eşiniz babasından gördüğü şiddeti çocuğuna uyguluyor yani şiddet şiddeti doğuruyor. İleride çocuğunuzunda aynı duruma gelmemesi için sert bir tepki vermelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…