eşimde şiddet eğilimi var !

zaten öyle olacak sabah söyledim akşama geldiğinde her şeyi kırık bulacaksın toplarsın sende dedim. çocukta kırsın hep beraber kıralım iyi olurmu öyle dedim

dediklerinize katılıyorum
konu sahibi eşinin hareketleri çok kontrolsüz bu bir gerçek
yalnız çocuğu 11:30 da daha yatırmamak nedir yaaa
eşin haklı demiyorum yalnız buna da sinirleniyordur
sabahları da çocuk çok uykusuz olup yemeğini yemiyordur
eşinin olayı ayrı o huylarını törpüleyecek
sende çocuğun bu düzenini

Şu yazdığınız olaya karşın nasıl iyimser bir yorum bekliyorsunuz?
Neyse bi'şey yazmayacağım sonra yargılıyor oluyoruz.

tedavi olmalı
kişilik bozukluğu olan bir adamı görerek büyüyen bir çocuk
ileride ya o da babası gibi olmayı seçecek
ya da sorunlu bir adam olacak acil tedavi

ya sizin durumunuz kendinize acıyın biraz
size de yazık

iyi zamanında ikna edin
çiçek böcek alacağına
doktora gitsin bu şekilde göstersin sevgisini.

haklısın cnm yaa işten geç geliyoz yemek fln 9 oluyor. 10 da yatınca görüşemiyor bizimle ve çok özlüyor ve üzülüyor çokta duygulu o yüzden görmezden geldim ama haklısın. yalnız uykusuzluktan değil sabah yumurta yemiyor

yemin ederim kendime acımıyorum çünkü sevdiğim için katlanıyorum ben ama o tazecik körpe bir beyin her şeyi kaydeder ilerde karısına çocuklarına düşünemiyorum

Çocugunuzu öne sürüp konuşun, çocuğumu böyle bir ortamda büyütmek istemiyorum gibisinden. Tedavi olması koşuluyla devam edebileceğinizi aksi halde yürütemeyeceğinizi söyleyin. Blöf yapın yani ve gerekirse bir kaç gün uzaklaşın.
Çocuğunuz için çok kötü şartlar, önleminizi almalısınız.

kaç yaşında çocuğun
öğlenleri yatmasın bence
o zaman düzene girer uykusu...

Ben olsam kesinlikle konuşmazdım değişene kadar süründürürdüm ne demek ya çocuğa küfürler tabak fırlatmalar o çocuk onun yüzünden pısırık bişey olur yada baska sorunları başlarım onun egosuna sakin kalma bence

sakin bir anında ele almalısın.
Nereye kadar idare edeceksin ki?
Hadi sen idare ettin, peki çocuk?

Çocukluğu sorunlu babalara geçmiş kişiler tanıyorum. Dışarıdan bakıldığında normal bir aile babası.Eşlerine zorlaştırıyorlar hayatı. Eş de bu kadar mıydı deyince evlilik böyle bir şeydir deyip bırakıyorlar. Tanıdığım abla eşiyle çok uğraşmıyor artık. Çocuklarına yoğunlaşmış durumda. Evinde düzenini oturtmuş, bir sorun çıktığında da çocukların önüne kendini siper edip kavga ediyor. Adam düzelmedi ama kadın evde huzuru sağlayarak eşine bağırıp çağıracak mevzu bırakmıyor.

Eşiniz şiddete eğilimli değil bariz şiddet uyguluyor.Henüz vurmamış olsa da ,yaptıkları kabul edilemez.
Bu gidişle çocuğunuz ileride problemli bir birey olacak maalesef.
Eşinizin bu kronik durumu belli ki tatlı dille çözülmeyecek.
Mutlaka tedavi gerekli bana göre.Kendi isteği ile olmazsa aile büyüklerini araya sokun.

demekki çocukla yanlız bırakmayacaksın, çocuğun psikolojisi bozulacak, yemezse yemesin, bardak tabak kırmaya ne gerek var, acaba size vurmak istiyorda öfkesini başka şeylere mi yöneltiyor diye de içimden geçmedi değil
ama bu kadar basit önemsiz şeylere bu kadar sinirlenmesi normal değil, doktora gitsin o zaman
höd deyince oturun, höd deyince kalkın istiyor galiba ama yok öyle bi dünya

Biraz benzerliğimiz var. Benim eşimde sinirlerince böğürürdü. Ben hep susarım kavgada öyle öğrendim ailemden. Bizim evde kimse bağırmazdı. 2,5 yıldır evliyiz.
Ben 2.5 yıllık evliyim. Eşimde sinirlenince deli gibi bağırır dururdu. Benim evde annem babamdan hiç bağırma duymadım o yuzden ben susarım kavgalarda. Neyse geçenlerde büyük bi kavga ettik.(4-5ay oldı) bu görsen bağırıyo yastıkları yumyüklüyor falan. Tabi ben bu sefer nasıl dolduysam sinir krizi geçirdim resmen ağladık falan. Küstüm buna. Ama öyle ufak küsme değil içimden bisi koptu gitti. Komşular da duymuş sesimizi. Dedim sen karını elaleme rezil edecek kadar erkeksin işte. Baktı ben gercekten çok üzülüyorum tamamen bıraktı artık. O gün bugün tartışsak bile ufak seslerle birbirimize anlatıyoruz sıkıntıyı çözüyoruz. Bunun yanı sıra 1.5 yasımda inanılmaz hareketli kızım var ona ne kadar delirse sinirlense bile asla bir kere bile bağırmadı bu zamana kadar

Benim esim de bir kere yolculuk sirasinda bana sinirlendi direksiyonu yumruklamaya basladi
S.carim senin agzina cek lan arabayi kenara diye bagirdim agzimdan tukurukler sacarak indim asagi arabayi yumruklayarak it gibi bagirdim sokak ortasinda beni masil sakinlestirip arabaya sokacagini nasil ozur dileyecegini bilemedi. Essek sipasi sen o yumrugu direksiyona degil bana atiyosun bilmiyo muyum. Bak yine sinirlendim ailesi yuzunden tartisiyorduk zaten.

Simdi hanimefendi kimligime burunebilirim, ben boyle yaptim sekerim bir daha da oyle bir tavri olmadi esimin

Canım benim. Çok korkutucu gerçekten. Ben kavgasiz bir ortamda büyüdüğüm için böyle şeyleri kaldiramiyorun hiç. Yazdıklarını okumak bile beni derinden sarstı. Geçmiş yıllarda misafir olarak gittiğim bir evde aile içi şiddete şahit olmuştum ve çok korkmustum. Yatiya gittiğim halde sabaha karşı kacmistim o evden. Eşimle ozaman henüz sevgiliydik. Gelip beni almıştı ailesinin yanina götürmüştü. Bu travmayi atlatmam çok sürmüştü. Hatta kaldığım odaya kavga dayak sesleri geliyor diyordum hep. Yan dairedeki adamın karısını dovdugunu saniyordum. Bu sesleri benden başkası duymuyordu tabiii.... dayak yediğine şahit olduğum ablaya da yalvarmistim boşan kurtul diye. Akrabamizdi o abla. ben çalışır sana bakarım bile demiştim. Ama abla bosanmadi. Hala o adamla evli ve hala ara sira dovdugunu söylüyor. Allahım cok cok çok üzülüyorum bunları düşündükçe. Dilerim hiç bir kadın bunları Yaşamaz. Birbirini çok sevmesi gerekirken böyle kavga dayak falan çok kötü gerçekten. Şiddeti çok ilkelce buluyorum. Esini döven biri normal değil hastadir bence.
Umarım sizin başınıza böyle bir şey gelmez. Eşinizle tatlı dille sakin bir anında konuşun. Buna bir son versin ve tedavi olsun. Aksi halde sizi kaybedecegini bilsin. Ve ola ki istenmedik şekilde olay dayağa vardı; yardımına koşacak birileri olsun. Polisi arayabilecek, seni kurtarabilecek mumkunse ailenden biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…