• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİMDE SİĞİL VARMIŞ.

Sakin olun korkmayın tedavileri var.
Mesela benim eşim de siğil vardı Beş sene sonunda ben de de çıktı hpv smear Temiz cıktı. Meğer benim siğillerim Bağışıklığım düştüğü için çıkmış. Yani her siğil cinsellikten dolayı çıkmıyor eşim muayene oldu zararsız normal bir siğil dendi yakılacak yakılmazsa bana bulaştırabilir. İyi bir dermatologa gitsin yaktırsın sizde Jınekoloğa Muayene olun
Hpvsiz siğil oluyor mu yani?

Hpvsiz siğil oluyor mu yani?
Evet oluyor.
Eşimin ki ve benimki hpv değil di.
Benim siğillerim graves hastalığımdan dolayı cıkmış yani bagısıklık hastalıgım var ondan dolayı vücut tepki göstermiş ama bunun sebebi eşimdeki siğilde olabilir baska biyerimde değilde vajinal bölgede cıkmasının sebebi eşim.
Doktoru zararsız bir siğil ama yakılmadı lazım eşine bulasır tekardan dedi.

evliyken de değil, evlilik öncesi belki seneler evvel yaşanmış olabilir kaygısı da var arkadaşın.
Zaten HPV virüsü vücuda geldiyse beş sene sonunda belirti göstermeye başlarmış. Evlilikten önce böyle bir şey yaşandıysa yeni belirti göstermesi çok normal

Yalnız benim anladığım kadarıyla genitaldeki her siğil hpv
Hayır yanlış anlamışsınız. Öyle olsaydı benim HPV olmam gerekiyordu.
Hpv nin her türüne bakıldı hepsi negatif cıktı. Doktora hocam madem negatifim neden siğilim var dediğimde Bunu bilemeyiz araştırmamız gerekir enfeksiyon kapmışsındır vücudun Bağışıklığı düşmüştür bir şekilde tepki göstermiştir dedi anestezi ile alınacak siğiller dedi. Ben anestezi işlemlerimi yaptırdığımda graves hastası olduğumu öğrendim Yani bir Bağışıklık sistemi hastalığı. Siğilimin Çıkmasının nedeni bu graves hastalığıymış.

Tek bulaş yolu cinsellik değil öncelikle bunu bir bilin
Ama cinsellik yaşamadım deyip yalan söylüyorsa bu itici gelirdi bana

Bu gibi sebepler yüzünden cinsellik daha bilinçli yaşanmalı bence
Ülkemizde hala tabu olduğu için çoğu kişi korunmalı vs bilmeden ya da genelev tarzı yerlerde yaşıyor ilk ilişkisini

Şu an yapılacak çok bir şey yok doktora gidip eş olarak birlikte tedavi olun. O geçene kadar da ilişki yaşamayın içiniz rahat eder.

eşimde var hpv hiç bu kadar dert etmedim kendim için kontrole gitmek istiyorum ama onu da tembellikten yapmıyorum. biraz abartılı mı tepki veriyorsunuz. evlenmeden önce ilişki yasamasını neden alelade olarak niteliyorsunuz belki o aşık olduğu biriyle yaşadı ve alelade değildi onun için
Bunun ihmale gelmeyecek bir durum olduğunu biliyorsunuz değil mi?

evliyken de değil, evlilik öncesi belki seneler evvel yaşanmış olabilir kaygısı da var arkadaşın.
evlilik öncesi yaşaması neden arkadaşa sorun oluyor ki sonuçta adamın hayatında o dönem eşi yokmuş. adam birileriyle bişey yaşamış olabilir

evlilik öncesi yaşaması neden arkadaşa sorun oluyor ki sonuçta adamın hayatında o dönem eşi yokmuş. adam birileriyle bişey yaşamış olabilir

onu ben de anlamadım. adam kimseyle birşey yaşamadığını mı iddia etmiş acaba ? yada bunu düşünmekten rahatsız oluyor belki konu sahibi.

Arkadaşlar çooook sinirlerim bozuk nolur yardımcı olun. Ben yeni evliyim. İlk ilişkimi eşimle yaşadım. Asla olmaz diyeceğim şeyler başıma geliyor. Cinsel hastalıklardan ödüm kopar. O yüzden bilinçliydim. Eşimde minik bişeyler farkedip doktora gönderdim. Hala başka biriyle daha önce ilişkisi olmadığını iddia ediyo. Genital siğil varmış. Ortalığı yıkmak istiyorum. Nefret soğuma her şey geldi. Napmam nasıl yol izlemem gerek? Doktora gitmem gerektiğini biliyorum ama eşime tavrım nasıl olmalı. Cinsellikle kaptığı aşikar. Ama evlenmeden önce bu riskler açısından sordum. Hayır diyip duruyor !
Merhabalar nadirde olsa tuvalet ic çamaşırı gibi faktörlerden bulaşması mümkün. Ama %95 cinsellikle bulasıyor. Muhtemel virus HPV. Malesef erkekler böyle şeyleri saklamayı seçiyor. Lütfen sakin olun ve ilişkiye bir süreliğine ara verin. Bu birkaç ay içersinde 15 gün arayla kendinizde test yaptırın smear ve sürüntü. Eşiniz tedavisini olsun. Aşılarınızı olun. Geçmiş olsun

onu ben de anlamadım. adam kimseyle birşey yaşamadığını mı iddia etmiş acaba ? yada bunu düşünmekten rahatsız oluyor belki konu sahibi.
yani bende anlamadım evlenirken ben bakirim falan mı dedi acaba. kandırılmışlık duygusu mu yoksa ondan önce biriyle olma düşüncesi kıskançlık mı acaba. eğer kıskançlıksa ben ne geniş insanım der ve susarım😂

yani bende anlamadım evlenirken ben bakirim falan mı dedi acaba. kandırılmışlık duygusu mu yoksa ondan önce biriyle olma düşüncesi kıskançlık mı acaba. eğer kıskançlıksa ben ne geniş insanım der ve susarım😂
Ne kıskanıcam ya. Sormuştum daha ilişki yaşamadan. Yaşamış olsa testini yaptırtırdım. Hayır diyip duruyor. Hala yok diyo. İlk sevgilisğ falan değilim. İnanmiyorum yani lafına.

Back
X