Ay günahını almayın adamın. Cinsellikle de kapmış olabilir, umimi wclerden de kapmış olabilir, spora gidiyorsa oradaki havlulardan da kapmış olabilir, hijyenik olmayan jilet kullanımından da olabilir veya bağışıklık sistemi düştüyse kendiliğinden de oluşmuş olabilir. Benim de kolumda siğil var daha dün cilt doktoruna gittim aynen buna benzer bir açıklama yaptı. Birinden de bulaşmış olabilir, vucut da üretmiş olabilir dedi. 1 krem 1 de ilaç yazdı. 1 ay kullan geçer, geçmezse 10 dakikalık bir işlemle alırız iz falan kalmaz dedi. Daha dün gece uyguladım kremle ilacı ve bugün az da olsa küçülme var siğilde. Bence 1 ayda geçer gibi duruyor. Bana çevresine sürmek için fucidin krem ve siğile uygulamak için verrutol yazdı. İnternette yorumları okudum birçok kişi bu ilaçla kısa sürede kurtulmuş. Genital için bu ilaç uygun olmayabilir siz sadece doktoruzun tavsiye ettiği ilacı kullanın. Ama üzülüp eşinizden soğuyacak bir durum değil bu. Güvensizlik yapıp aranızı boşuna bozmayın. Bakın şöyle diyeyim, evlenmek için gün almadan önce nişanlımla sağlık raporu aldık. Bende hepatit b bağışıklığı çıktı. Genel kanı, bunun cinsel yolla bulaşan bir hastalık olduğu. Eğer nişanlım bana "demek ki önceden ilişkiye girip hepatit b olmuşsun ve atlatıp bağışıklık kazanmışsın" deseydi dünyam başıma yıkılırdı ve beni sözüme güvenmeyip yargıladığı için ondan inanılmaz soğurdum. Ama o böyle bir şey demedi. Doktorumuzun açıklamalarına ve benim sözüme güvendi. Sonuçta ben bakire olduğumu söyledim, doktorumuz da hepatit b kapmanın birçok sebebi olabileceğinden bahsetti. Velhasıl eve döndüğümde annem bana daha doğarken hepatitli doğduğumu yani bu mikrobu doğum esnasında hastanede kaptığımı ve derhal 2 doz hepatit b aşısı olduğumu anlattı hatta belgeleri de araştırıp buldu. Nişanlıma göstermedim bile aşı belgelerimi. Sadece üstün körü olayı anlattım. Anlatmasam bile benim sözüme güvenmişti ama bana güvenmeseydi emin olun kendimi kanıtlamak için ona anlatmazdım bile.