ben eşimle 5 ay sonra buluşabilmiştim Allah sizide kısa sürede bir araya getirsinBen 11 aylık evliyim daha eşimle biraraya gelemedik, o teee nerde ben nerde. Evlilik neymiş bilmiyorum henüz kağıtta evliyiz işte birkaç ayda bir görüşmelerimiz dışında :) Sizi çok iyi anlıyorum konu sahibi Allah yardımcınız olsun. Mayıs ayında tayinler belli olacak postumu okuyan arkadaşlar bana azcık dua ederseniz müteşekkir olurum :)
Çok zormuş gerçekten. Allah razı olsun amin :)ben eşimle 5 ay sonra buluşabilmiştim Allah sizide kısa sürede bir araya getirsin
çok zor Allah yardımcınız olsun düzenli gelebiliyor mu evinize..ben polis eşiyim asker kızıyım bu durumları çok yaşadık ya da gemici eşi arkadaşlarımız var onlar 6 ayda bir görüyor eşlerini ,siz ne kadar sıklıkta görüyorsunuzEşim alt yapı sektöründe yönetici işi koordine edip günlük çalışma planını belirliyor.
Yanında olmayışıma gelince kalıcı bir iş değil gezgin bir işi var her yıl farklı şehirlerde olabiliyor bu yüzden her yere onunla gitmek çok zor olur düzen olmaz yani
Memursunuz sanırım allah kavuştursun inşallahBen 11 aylık evliyim daha eşimle biraraya gelemedik, o teee nerde ben nerde. Evlilik neymiş bilmiyorum henüz kağıtta evliyiz işte birkaç ayda bir görüşmelerimiz dışında :) Sizi çok iyi anlıyorum konu sahibi Allah yardımcınız olsun. Mayıs ayında tayinler belli olacak postumu okuyan arkadaşlar bana azcık dua ederseniz müteşekkir olurum :)
Yok Allah'a şükür öyle aylarca değil en fazla bir ay sürüyor ama bana o bir ay bile fazla geliyorçok zor Allah yardımcınız olsun düzenli gelebiliyor mu evinize..ben polis eşiyim asker kızıyım bu durumları çok yaşadık ya da gemici eşi arkadaşlarımız var onlar 6 ayda bir görüyor eşlerini ,siz ne kadar sıklıkta görüyorsunuz
Evet 18e bi kaç ay kala evlendim çocuk da var çok şükürhemen profile baktım da 24 yaşında görünüyosunuz. 17de mi evlendiniz maşallah.
bir de çocuk yoksa ve çalışmıyosanız siz de peşinden gidebilirsiniz. o nerede kalıyosa siz de kalırsınız.
ne kadar süre ayrı kalıyosunuz?
iyi zaman aralığı azmış o güzelde mesela aşçı hanımı bir arkadaşım var eşi otellerde çalışıyo valla bir de bebek doğurdu gidiyor peşinden eşinizede misafirhane veriliyorsa eviniz kurulu durur çocuklarınız okullu değilse gidin sizde ya da okulluysa tatillerinde ful eşinizin yanında durun..böylece eşiniz daha çok izin kullanabilir yanınıza gelmek içinYok Allah'a şükür öyle aylarca değil en fazla bir ay sürüyor ama bana o bir ay bile fazla geliyor
Allah kavuştursun, inşallah istediğiniz yere tayininiz çıkar ve herşey çok iyi olur.Ben 11 aylık evliyim daha eşimle biraraya gelemedik, o teee nerde ben nerde. Evlilik neymiş bilmiyorum henüz kağıtta evliyiz işte birkaç ayda bir görüşmelerimiz dışında :) Sizi çok iyi anlıyorum konu sahibi Allah yardımcınız olsun. Mayıs ayında tayinler belli olacak postumu okuyan arkadaşlar bana azcık dua ederseniz müteşekkir olurum :)
Maalesef misafir hane verilmiyor bide kızım anaokuluna gidiyor sene hayırlısıyla ilk okula başlayacak. Eşimde çok istiyor yaz aylarında yanında olmamızı çok da plan yaptık ama her defasında bi sorun çıktı kısmet olmadı gitmekiyi zaman aralığı azmış o güzelde mesela aşçı hanımı bir arkadaşım var eşi otellerde çalışıyo valla bir de bebek doğurdu gidiyor peşinden eşinizede misafirhane veriliyorsa eviniz kurulu durur çocuklarınız okullu değilse gidin sizde ya da okulluysa tatillerinde ful eşinizin yanında durun..böylece eşiniz daha çok izin kullanabilir yanınıza gelmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?