Eşimden ayrı kalmak...

Jan-da

Ey hayat! Savursanda yıkamıyorsun beni
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
341
243
103
Yedi yıldır kısır döngü haline gelen ayrı kalmalardan birine daha yolcu ettim eşimi..

Hayatımı paylaştığım adamla hayatı paylaşamamak, aynı güne uyanmadan aynı geceye uyumadan, her akşam aynı sofraya oturmadan, ayrı ayrı yaşamak ve sadece beklemek,
Evet beklemek hayatımın büyük bir bölümünü bekleyerek geçiriyorum ve ben bir türlü bu duruma alışamadım, alışamıyorum.
Hayatın gerçekleri yaşamak için çalışmak, çalışmak için de kısmetinin peşinden gitmek zorundadır insan bizim kısmetimiz de bu işte,

Şimdi diyeceksiniz ki şükür et !

Evet şükür ediyorum eşim işsiz değil kimseye muhtaç değiliz çok şükür yediğimiz önümüzde yemediğimiz ardımızda bir eksiğimiz yok Allah'a hamdolsun.
Rabbim eşimi ve çocuklarımı bana bağışlasın....

Bende böyleyim işte eşimi işine uğurladıktan sonra günlerce ayrı kalacak olmamızın verdiği etkiyle duygu yoğunluğu yaşıyorum.

Benim gibi olan veya olmayan ,
Anlayan veya anlamayan , ben içimi döktüm size
Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim ,

Hayır ikisi de değil şehir dışında çalışıyor

nasıl bir işte şehir sışında çalışıyor siz neden yanında değilsiniz?

Ben 11 aylık evliyim daha eşimle biraraya gelemedik, o teee nerde ben nerde. Evlilik neymiş bilmiyorum henüz kağıtta evliyiz işte birkaç ayda bir görüşmelerimiz dışında :) Sizi çok iyi anlıyorum konu sahibi Allah yardımcınız olsun. Mayıs ayında tayinler belli olacak postumu okuyan arkadaşlar bana azcık dua ederseniz müteşekkir olurum :)

Canım Allah kavuştursun, zor olmalı...

ben eşimle 5 ay sonra buluşabilmiştim Allah sizide kısa sürede bir araya getirsin

Eşim alt yapı sektöründe yönetici işi koordine edip günlük çalışma planını belirliyor.
Yanında olmayışıma gelince kalıcı bir iş değil gezgin bir işi var her yıl farklı şehirlerde olabiliyor bu yüzden her yere onunla gitmek çok zor olur düzen olmaz yani

canim zor durum anliyorum sizi.Esinizle konusdunuzmu hic.Madem sehirdisinda sizi yanina gitmek imkaniniz yokmu?

çok zor Allah yardımcınız olsun düzenli gelebiliyor mu evinize..ben polis eşiyim asker kızıyım bu durumları çok yaşadık ya da gemici eşi arkadaşlarımız var onlar 6 ayda bir görüyor eşlerini ,siz ne kadar sıklıkta görüyorsunuz

Memursunuz sanırım allah kavuştursun inşallah

hemen profile baktım da 24 yaşında görünüyosunuz. 17de mi evlendiniz maşallah.

bir de çocuk yoksa ve çalışmıyosanız siz de peşinden gidebilirsiniz. o nerede kalıyosa siz de kalırsınız.

ne kadar süre ayrı kalıyosunuz?

Yok Allah'a şükür öyle aylarca değil en fazla bir ay sürüyor ama bana o bir ay bile fazla geliyor

Evet 18e bi kaç ay kala evlendim çocuk da var çok şükür Erken yaşadık çoğu şeyi ama mutluyum

Yok Allah'a şükür öyle aylarca değil en fazla bir ay sürüyor ama bana o bir ay bile fazla geliyor
iyi zaman aralığı azmış o güzelde mesela aşçı hanımı bir arkadaşım var eşi otellerde çalışıyo valla bir de bebek doğurdu gidiyor peşinden eşinizede misafirhane veriliyorsa eviniz kurulu durur çocuklarınız okullu değilse gidin sizde ya da okulluysa tatillerinde ful eşinizin yanında durun..böylece eşiniz daha çok izin kullanabilir yanınıza gelmek için

Allah kavuştursun, inşallah istediğiniz yere tayininiz çıkar ve herşey çok iyi olur.

Jan-da kaç gün ayrı kalıyorsunuz?

Maalesef misafir hane verilmiyor bide kızım anaokuluna gidiyor sene hayırlısıyla ilk okula başlayacak. Eşimde çok istiyor yaz aylarında yanında olmamızı çok da plan yaptık ama her defasında bi sorun çıktı kısmet olmadı gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…