çalıştığı sektör gereği karayolları misafirhanesinde kalabiliyordur muhtemelen mesela bu yaz tatili ayarlamasını isteyin gidin yanına eşinizin ful kalmasanızda 15 gün bile olsa acayip değişiklik olurMaalesef misafir hane verilmiyor bide kızım anaokuluna gidiyor sene hayırlısıyla ilk okula başlayacak. Eşimde çok istiyor yaz aylarında yanında olmamızı çok da plan yaptık ama her defasında bi sorun çıktı kısmet olmadı gitmek
Tayin değil eşim özel sektördeAllah kavuştursun, inşallah istediğiniz yere tayininiz çıkar ve herşey çok iyi olur.
Jan-da kaç gün ayrı kalıyorsunuz?
Dediğiniz şey devlette çalışıyor olsaydı belki ama eşim özel sektörde kara yolları ihaleleriyle iş alan şirketler olur öyle bir yerde çalışıyorçalıştığı sektör gereği karayolları misafirhanesinde kalabiliyordur muhtemelen mesela bu yaz tatili ayarlamasını isteyin gidin yanına eşinizin ful kalmasanızda 15 gün bile olsa acayip değişiklik olur
İşte çocuk olunca maalesef olmuyor öyle bizim çocuk plansız oldu erken olduBen olsaydim cocugum olmadigi surece esimle giderdim. Yani bir yerde eğlenceli olurdu. Yine kurulu ev duzenim kalirdi tabi ama kisa zamanli yada uygun yerlere gittiginde bende giderdim.
o zaman hakkınızda hayırlısı olsun diyeyim .Dediğiniz şey devlette çalışıyor olsaydı belki ama eşim özel sektörde kara yolları ihaleleriyle iş alan şirketler olur öyle bir yerde çalışıyor
Amin sağoluno zaman hakkınızda hayırlısı olsun diyeyim .
İşte çocuk olunca maalesef olmuyor öyle bizim çocuk plansız oldu erken oldu
Inanın en çok istediğimizi şey bu. İnşallah olurHm anladim bilmiyordum. Allah sabir versin. Insallah rizkinizi birlikte olabileceginiz yerde verir Allah.
Tayini diğer arkadaşa dedim canım.Tayin değil eşim özel sektördeBir ayrı kalıyoruz
Hayır canım senede bir değil sürekli bir iş ayda bir geliyor sadeceTayini diğer arkadaşa dedim canım.
Sene de 1 ay mı sadece? Bana sorsan resmen tatilin için fırsat, hazır adam yokken nereye istersem oraya giderdim, ama herkes yalnızlığı sevmiyor tabi. Bir de çocuklar var.İnşallah herşey gönlünüzce olsun.
Nasıl ya? Ayda toplam kaç gün birlikteseniz? Bir de 2 çocuğu tek başına mı büyütüyorsunuz yani?Hayır canım senede bir değil sürekli bir iş ayda bir geliyor sadece
Toplam taş patlasa bir hafta kalır kış aylarında iki ay iş olmaz evde olur o zaman geri kalan 10 ay ful çalışıyor. Evet çocukların herşeyi benim boynumdaNasıl ya? Ayda toplam kaç gün birlikteseniz? Bir de 2 çocuğu tek başına mı büyütüyorsunuz yani?
Başka bir iş bakamaz mı?
Başka iş de düşünmüyor değil tabi biraz sermaye olacak birikim yapmaya çalışıyor bakalım artık kısmet ne olacakToplam taş patlasa bir hafta kalır kış aylarında iki ay iş olmaz evde olur o zaman geri kalan 10 ay ful çalışıyor. Evet çocukların herşeyi benim boynumda
Ben memurum eşim asker çok sağolun amin. Sizin de ayrılıklarınız kısa sürer inşallah :)Memursunuz sanırım allah kavuştursun inşallah
Allah kavuştursun, inşallah istediğiniz yere tayininiz çıkar ve herşey çok iyi olur.
Jan-da kaç gün ayrı kalıyorsunuz?
Bu şartlarda 2 çocuk iyi cesaret valla arkadaşım ya.Toplam taş patlasa bir hafta kalır kış aylarında iki ay iş olmaz evde olur o zaman geri kalan 10 ay ful çalışıyor. Evet çocukların herşeyi benim boynumda
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Sizin de gönlünüzden ne geçiyorsa Rabbim nasip etsin :)
Bizim de böyleydi babam da aynı sektörde çalıştı sanırım bekarken büyük konuştum babam gibi biriyle asla evlenmem diyordum. Dediğim gibi bizde istiyoruz iş değişikliğini inşallah kısmet olurBu şartlarda 2 çocuk iyi cesaret valla arkadaşım ya.
Hani eskiden Almanya'ya çalışmaya giderlerdi ya, bir nevi o hesap olmuş sizinki.
Yakında emeklik yoktur, başka bir iş baksın diyorum. Nereye kadar böyle, çocukların da babayla bir bağı olmaz sonra.
İnşallah canım, tez zamanda hepbirlikte bir yaşama geçin; daha da iyi bir iş bulur umarım.Bizim de böyleydi babam da aynı sektörde çalıştı sanırım bekarken büyük konuştum babam gibi biriyle asla evlenmem diyordum. Dediğim gibi bizde istiyoruz iş değişikliğini inşallah kısmet olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?