İnşallah canım, tez zamanda hepbirlikte bir yaşama geçin; daha da iyi bir iş bulur umarım.
ben de dün gönderdim.Yedi yıldır kısır döngü haline gelen ayrı kalmalardan birine daha yolcu ettim eşimi..
Hayatımı paylaştığım adamla hayatı paylaşamamak, aynı güne uyanmadan aynı geceye uyumadan, her akşam aynı sofraya oturmadan, ayrı ayrı yaşamak ve sadece beklemek,
Evet beklemek hayatımın büyük bir bölümünü bekleyerek geçiriyorum ve ben bir türlü bu duruma alışamadım, alışamıyorum.
Hayatın gerçekleri yaşamak için çalışmak, çalışmak için de kısmetinin peşinden gitmek zorundadır insan bizim kısmetimiz de bu işte,
Şimdi diyeceksiniz ki şükür et !
Evet şükür ediyorum eşim işsiz değil kimseye muhtaç değiliz çok şükür yediğimiz önümüzde yemediğimiz ardımızda bir eksiğimiz yok Allah'a hamdolsun.
Rabbim eşimi ve çocuklarımı bana bağışlasın....
Bende böyleyim işte eşimi işine uğurladıktan sonra günlerce ayrı kalacak olmamızın verdiği etkiyle duygu yoğunluğu yaşıyorum.
Benim gibi olan veya olmayan ,
Anlayan veya anlamayan , ben içimi döktüm size
Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim ,
Aynen insan bıkıyor allah yardımcımız olsun.ben de dün gönderdim.
bıktım ya ayrı yaşamaktan.
önceden şantiyelerde ustaydı.Aynen insan bıkıyor allah yardımcımız olsun.
Sizin eşiniz ne iş yapıyor ?
Ustalıktan memurluğa geçiş nasıl oldu anlamadımönceden şantiyelerde ustaydı.
şimdi memur ama hala ayrıyız.
20 günde 1 gelip cumartesi pazar kalıp dönüyor
Yedi yıldır kısır döngü haline gelen ayrı kalmalardan birine daha yolcu ettim eşimi..
Hayatımı paylaştığım adamla hayatı paylaşamamak, aynı güne uyanmadan aynı geceye uyumadan, her akşam aynı sofraya oturmadan, ayrı ayrı yaşamak ve sadece beklemek,
Evet beklemek hayatımın büyük bir bölümünü bekleyerek geçiriyorum ve ben bir türlü bu duruma alışamadım, alışamıyorum.
Hayatın gerçekleri yaşamak için çalışmak, çalışmak için de kısmetinin peşinden gitmek zorundadır insan bizim kısmetimiz de bu işte,
Evet şükür ediyorum eşim işsiz değil kimseye muhtaç değiliz çok şükür yediğimiz önümüzde yemediğimiz ardımızda bir eksiğimiz yok Allah'a hamdolsun.
Bende böyleyim işte eşimi işine uğurladıktan sonra günlerce ayrı kalacak olmamızın verdiği etkiyle duygu yoğunluğu yaşıyorum.
Ben de gece gönderdim eşimi.. Benimki sadece hafta sonları gelebilecek ve ne kadar süreyle böyle olacağı belli değil.. Sizin çocuklar büyük mü? Benim kız akşam başlayacak yine benim babam nerde diyeYedi yıldır kısır döngü haline gelen ayrı kalmalardan birine daha yolcu ettim eşimi..
Tam ben diyecekken sizin yazınızı gördüm kızlarım küçük hele ufaklık babasına aşık ve hasta oluyor asabi oluyor babası gidince o yüzden bu gün anneme göndermeyi düşünüyorum bi kaç gün kalsa daha alışmış olarak eve gelir kızımBen de gece gönderdim eşimi.. Benimki sadece hafta sonları gelebilecek ve ne kadar süreyle böyle olacağı belli değil.. Sizin çocuklar büyük mü? Benim kız akşam başlayacak yine benim babam nerde diye(
Allah kavuştursun sizi de.1 yillik evliyim ve 5 yildir tanisiyoruz esimle hala ayri ulkelerdeyiz ve bir araya gelmek icin cabaliyoruz hayat kolay degil ve bazilari icin hic degil sabretmek ve inancini kaybetmemek lazim. Saglikli olduktan sonra calistiktan sonra saygi sevgi olduktan sonra bir sekilde bir araya gelinir. Ha insan etrafindaki ``klasik`` evliliklere iliskilere bakip zaman zaman uzulmuyor mu evet uzuluyor, bu zoraki ayriligin dayatmalari yuznden cani yanmiyor mu yaniyor ama yinede her sabah kalkip ise gidecek yeni bir gune yanliz baslayacak gucu inanci enerji motivasyona bulabilmek icin insan ustu bir caba harciyorsun..
Allah kavuştursun sizi de.
Gerçekten çok zor bir Pazarı'm olsun diyorum pazar kahvaltılarımız olsun yada akşam iş çıkışı saati gelmeden evde olmam lazım demek istiyorum her gece eşimle uyumak eşimle uyanmak istiyorum diyorum.
Hayatında zaten bunları yapan insanlar çok normal ve değersiz gibi görürler ama kıymetini bilin inanın bi pazar kahvaltısı bile hayali kuranlar var
Bence gidebilirsiniz. Cocugunuz henuz okula baslamadiysa alin cocugunuzuda gidin. Hayat cok kisa. Beklediginiz emeklilik gunleri gelmeden olum bile gelebilir, allah gecinden versin. Kucuk bir ev kiralayin. Bir kac parcada esya... alin cocugunuzu gidin esinizle her yere. Ya ben bakiyorumda yabancilar alip bebeklerinj karavanla dunya turuna cikiyor. Biraz rahatinizdan feragat ederseniz daha guzel olabilir hersey...Eşim alt yapı sektöründe yönetici işi koordine edip günlük çalışma planını belirliyor.
Yanında olmayışıma gelince kalıcı bir iş değil gezgin bir işi var her yıl farklı şehirlerde olabiliyor bu yüzden her yere onunla gitmek çok zor olur düzen olmaz yani
Ve başlıklar uzar gider saymaya kalkarsakAmin..
Valla biz olagan disi evlilikler yasadigimiz icin gunluk hayatin rutin seylerinin bile ne kadar degerli oldugunun farkina variyoruz, sevdigin insanla her sabah uyanmak, veya aksam birlikte yemek yemek gibi, birlikte alisveris yapmak gibi falan neyse..
yazımda da belirttiğim gibi şükür ediyorum elbette ama gerçekten bazen zorluyor gele ki çocuklar babamızı istiyoruz diye tutturunca onlarla beraber oturup ağlamak işten bile değil çok kötü oluyor.Benim de eşim öyleydi,şimdi işsiz.Hiç de gocunmadım gidişlerinde,sadece özledim çok.Her eve gelişinde daha da heyecanlı oluyordu sevgili gibi :)
Tabi sizde çocuklar da var Allah iki kere yardım etsin.yazımda da belirttiğim gibi şükür ediyorum elbette ama gerçekten bazen zorluyor gele ki çocuklar babamızı istiyoruz diye tutturunca onlarla beraber oturup ağlamak işten bile değil çok kötü oluyor.
Ama dediğiniz de doğru geldiği zaman heyecanlı mutluluktan havalara uçuyor insan
Insanın herşeyden çok istiyorum eşimin yanında olmayı ama o çocukları peşimden sürüklemek istemiyorum bu haksızlık olur diyor.Bence gidebilirsiniz. Cocugunuz henuz okula baslamadiysa alin cocugunuzuda gidin. Hayat cok kisa. Beklediginiz emeklilik gunleri gelmeden olum bile gelebilir, allah gecinden versin. Kucuk bir ev kiralayin. Bir kac parcada esya... alin cocugunuzu gidin esinizle her yere. Ya ben bakiyorumda yabancilar alip bebeklerinj karavanla dunya turuna cikiyor. Biraz rahatinizdan feragat ederseniz daha guzel olabilir hersey...
Sürekli ve başlıca konumuz hep bu daha bu sabah çıkmadan önce bile ona dedim senden sonra gelicem illa gelicem ve sana da haber vermeden çünkü sen cesaret edemiyorsun dedim.Inan olmaz. Cocuklarin saglikli bir psikolojide biyumeleri icin baba figuru sart. Aksam gelsin, kizlarinin sacini oksasin yeter. Ailece oturun bir tas corba icin. En azindan kizlar okula baslayana kadar. Litfen yapin bunu. Hem hayatiniza bir macera getirirsiniz... hemen planlayin bence. Esinize birakmayin. O saniyor ki oraya gidince konforunuz bozulacak, hakkiniza girecek... onu da hemen ikna edin ve gidin derim..
Şehirler sevilir içinde sevdiklerin yaşıyorsa..Allah yardimcin olsun
Zor canim.insan eşi ile heryere gitmeli
Bende eşimin işi yüzünden sevdiģim şehirden ayrildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?