Eşimden ayrı kalmak...

ben de dün gönderdim.

bıktım ya ayrı yaşamaktan.

1 yillik evliyim ve 5 yildir tanisiyoruz esimle hala ayri ulkelerdeyiz ve bir araya gelmek icin cabaliyoruz hayat kolay degil ve bazilari icin hic degil sabretmek ve inancini kaybetmemek lazim. Saglikli olduktan sonra calistiktan sonra saygi sevgi olduktan sonra bir sekilde bir araya gelinir. Ha insan etrafindaki ``klasik`` evliliklere iliskilere bakip zaman zaman uzulmuyor mu evet uzuluyor, bu zoraki ayriligin dayatmalari yuznden cani yanmiyor mu yaniyor ama yinede her sabah kalkip ise gidecek yeni bir gune yanliz baslayacak gucu inanci enerji motivasyona bulabilmek icin insan ustu bir caba harciyorsun..

Ben de gece gönderdim eşimi.. Benimki sadece hafta sonları gelebilecek ve ne kadar süreyle böyle olacağı belli değil.. Sizin çocuklar büyük mü? Benim kız akşam başlayacak yine benim babam nerde diye (

Ben de gece gönderdim eşimi.. Benimki sadece hafta sonları gelebilecek ve ne kadar süreyle böyle olacağı belli değil.. Sizin çocuklar büyük mü? Benim kız akşam başlayacak yine benim babam nerde diye (
Tam ben diyecekken sizin yazınızı gördüm kızlarım küçük hele ufaklık babasına aşık ve hasta oluyor asabi oluyor babası gidince o yüzden bu gün anneme göndermeyi düşünüyorum bi kaç gün kalsa daha alışmış olarak eve gelir kızım

Allah kavuştursun sizi de.
Gerçekten çok zor bir Pazarı'm olsun diyorum pazar kahvaltılarımız olsun yada akşam iş çıkışı saati gelmeden evde olmam lazım demek istiyorum her gece eşimle uyumak eşimle uyanmak istiyorum diyorum.
Hayatında zaten bunları yapan insanlar çok normal ve değersiz gibi görürler ama kıymetini bilin inanın bi pazar kahvaltısı bile hayali kuranlar var

Benim de eşim öyleydi,şimdi işsiz.Hiç de gocunmadım gidişlerinde,sadece özledim çok.Her eve gelişinde daha da heyecanlı oluyordu sevgili gibi :)

Amin..
Valla biz olagan disi evlilikler yasadigimiz icin gunluk hayatin rutin seylerinin bile ne kadar degerli oldugunun farkina variyoruz, sevdigin insanla her sabah uyanmak, veya aksam birlikte yemek yemek gibi, birlikte alisveris yapmak gibi falan neyse..

Bence gidebilirsiniz. Cocugunuz henuz okula baslamadiysa alin cocugunuzuda gidin. Hayat cok kisa. Beklediginiz emeklilik gunleri gelmeden olum bile gelebilir, allah gecinden versin. Kucuk bir ev kiralayin. Bir kac parcada esya... alin cocugunuzu gidin esinizle her yere. Ya ben bakiyorumda yabancilar alip bebeklerinj karavanla dunya turuna cikiyor. Biraz rahatinizdan feragat ederseniz daha guzel olabilir hersey...

Ve başlıklar uzar gider saymaya kalkarsak

Benim de eşim öyleydi,şimdi işsiz.Hiç de gocunmadım gidişlerinde,sadece özledim çok.Her eve gelişinde daha da heyecanlı oluyordu sevgili gibi :)
yazımda da belirttiğim gibi şükür ediyorum elbette ama gerçekten bazen zorluyor gele ki çocuklar babamızı istiyoruz diye tutturunca onlarla beraber oturup ağlamak işten bile değil çok kötü oluyor.
Ama dediğiniz de doğru geldiği zaman heyecanlı mutluluktan havalara uçuyor insan

Tabi sizde çocuklar da var Allah iki kere yardım etsin.

Insanın herşeyden çok istiyorum eşimin yanında olmayı ama o çocukları peşimden sürüklemek istemiyorum bu haksızlık olur diyor.
Bu yaz bakacağım ev tutmak istiyorum o zaman gelirsiniz artık bende katlanamıyorum diyor

Inan olmaz. Cocuklarin saglikli bir psikolojide biyumeleri icin baba figuru sart. Aksam gelsin, kizlarinin sacini oksasin yeter. Ailece oturun bir tas corba icin. En azindan kizlar okula baslayana kadar. Litfen yapin bunu. Hem hayatiniza bir macera getirirsiniz... hemen planlayin bence. Esinize birakmayin. O saniyor ki oraya gidince konforunuz bozulacak, hakkiniza girecek... onu da hemen ikna edin ve gidin derim..

Allah yardimcin olsun
Zor canim.insan eşi ile heryere gitmeli
Bende eşimin işi yüzünden sevdiģim şehirden ayrildin

Sürekli ve başlıca konumuz hep bu daha bu sabah çıkmadan önce bile ona dedim senden sonra gelicem illa gelicem ve sana da haber vermeden çünkü sen cesaret edemiyorsun dedim.
Ve gerçekten bi gün yapacağım bu dediğimi yani en kısa zaman da.
Sizede teşekkür ederim cesaretlendirdiğiniz için

Allah yardimcin olsun
Zor canim.insan eşi ile heryere gitmeli
Bende eşimin işi yüzünden sevdiģim şehirden ayrildin
Şehirler sevilir içinde sevdiklerin yaşıyorsa..

Nazım hikmet: bu şehir güzel ise senin yüzünden" diye boşuna dememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…