Eşimden ayrı kalmak...

Merhaba canım benim eşim de 1 2 yıl arayla sürekli farklı şehirlere taşınıyoruz belirli bir düzen yok ama sürekli farklı yerler farklı insanlar tanıyoruz ama çocuk okula baslayinca mecbur bir yerde durucam senin gibi oda gurbetlik yaşar artik

Çocuk okula başlayınca her sene göçebe olamıyor işte insan çok zor oluyor gurbetçi olmak umarım eşinizle beraber kalıcı bir iş ve hayat düzeniniz olur

Bu arada senin eşin ne iş yapıyor

Hasretim vuslatına erdi sonunda

Sanki ben yazmışım bunları

Bizde 4 yıldır Böyleyiz, hele son 1 yıldır iyice uzağa gitti. Ben devlette çakıli kadrodayım. eşimde sizin eşiniz gibi heran farklı bir şehire gitme durumu oluyor. Onların sektörde oldukça fazla ayrı gayrı olan. . . çok zor hele suan hamileyim iyice zor, allahtan isim çok yoğun sadece haftasonu zorlanıyorum. ama bebeğimiz doğduğunda doğum iznimde yanında olmak en çok istediğim şey, allahım bundan mahrum bırakmaz inş. okadar iyi anlıyorum sizi. . .

Allah yardımcınız olsun
Gerçekten çocuk olunca daha çok eş desteğine ihtiyaç oluyor hele ki çocuk anlama yaşına erişince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…