Ailemde yazin türkiyede :) bi ben kaliyorum burdaAilenizde gidip kalın bir süre, 3 hafta nedir geçer gider.
Ailemde yazin türkiyede :) bi ben kaliyorum burda
Çalısiyor musun ?Ailemde yazin türkiyede :) bi ben kaliyorum burda
Hepsi türkiyede bi amcamlar var onlarlada gidip kalacak kadar samimi degilim ayrica uzaklar. Birde calisiyorum zaten yatili kimseye gidemem. 3 hafta böyle gececek mecbur.Hiç akrabanız işte teyzeniz falan yok mu? Ya da bekar kuzeniniz-kardeşiniz vs?
Hepsi türkiyede bi amcamlar var onlarlada gidip kalacak kadar samimi degilim ayrica uzaklar. Birde calisiyorum zaten yatili kimseye gidemem. 3 hafta böyle gececek mecbur.
peki eşinin izninin tamamı 3 hafta mı? eğer öyleyse 2 hafta kalıp en azından 1 haftasını seninle geçirmeliydi bence. Keşke sen de ailenin yanına gidebilseydin.
Çalısiyor musun ?
Allah aşkına yapmayın ya 365 gün zaten sizin yanınızda 3 hafta da ailesinin yanında kalsın bu kadar ben odaklı olmayın.Evet izninin tamamini kullaniyor. Bende düsünüyorum acaba niye illa 3 hafta, 2 hafta yetmezmi diye ama o böyle uygun görmüsse yapcak birsey yok
Ben eski konularını da okumuştum o yüzden eşine üzülüyorum hatta bir konusunda eşini sevmediğinden bahsemişti 3 yıl dolmadan boşanırsa oturum alamaz bu şekilde ailesini getiremez falan yazmıştı o yüzden bence sorun tamamen kendisinde.Tamamen bencillik yapıyorsunuz ayrı kalmak isyemiyorsanız beni yalnız bırakmayacağına söz vermiştin banada bilet alıyoruz dersin alırsın yanına takılırsın hem evlilik yıldönümünde beraber olursunuz hemde yalnız kalmamış olursun
Gerçekten çok bencil düşünüyorsunuz eşiniz 2 yıldır ailesini görmemiş siz bana söz vermişti diye ağlıyorsunuz
Al bileti sende takıl yanında karısı olarak
kizlar mrb bu konu hakkinda birkac kez yazmistim neyse biz yurtdisindayiz esimin ailesi türkiyede. 1 bucuk senedir gitmedik. Bu yaz gidecektik ama biletler cok pahali ne yapsak diye düsünürken esime dedimki sen tek git gör gel. En sonunda böyle yapmaya karar verdik. Bende calisiyorum zaten.
Esim bugün hazirliklara baslamis neler götürcegini falan ayarlamis. Hazirliklarini görünce icim bi tuhaf oldu. Daha yaklasik 2 yillik evliyiz ve esimin ailesinde olcagi zaman evlilik yildönümümüz olcak.
Evlenmeden önce bana evlenelim seni hic yanliz birakmicam demisti bunlari hatirlamaya basladim.
Yanlis anlasilmasin esime en ufak kizginligim yok gidecek tabiki ailesine. Ama ben bu durumu fazla duygusala bagladim bianda.
Esim 3 haftaligina gitmek istiyor. Bu zamanda yanliz ne yapacam bilmiyorum. Ailemde uzakta yasadigimiz yerde akraba tanidik kimse yok. En en en icten esime kirginligim var sanirim ama buna hakkim yok onuda biliyorum
Icimi dökmek istedim okudugunuz icin tsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?