Esimden ayri olmak:(

Ne yapacaksın?
Eşinin sevmediği yemekleri yapıp keyiflice yiyeceksin. Romantik film kuşağı yapacaksın. Alışverişe çıkacaksın. Eşinin sevmeyip senin sevdiğin ne varsa fırsat bu fırsat deyip saldıracaksın :)

Sizi bilmem de ben balık hafızalı değilim

Kv bana laf soktu gitmeyeceğim diyen de sizsiniz para yok eşim ücretsiz izin alacak diye kızan da sizsiniz hatta 3-4 ay sonra gitsin dediniz

Şimdi de gitmesi sıkıntı değil de söz vermişti beni yalnız bırakmayacaktı diyorsunuz

Zaman Nasıl geçecek diyorsunuz

Bu sürede oturun kendinizi evliliğini hayattan beklentilerinizi tartıp hayatınıza yön verin işte

Keske beni de 3 hafta yanliz biraksalar , su hayatta kim neyi istiyorsa tersini yasiyor arkadas
Keske benimki de cocuklari alip gitse de kafami dinlesem

Bi yerden para buluo sizde gidin .. 5000 degil ya bu bilet en fazla 1000 avridur yaz sexonunda

Ne diyelim Allah akıl fikir versin yüreğinede merhamet

Keşke benim kocada bir yerlere gitsede azıcık kafamı dinlesem
10 yillik evliyim bundan 8 sene once bende senin gibiydimbırak gitsin kırılma hiç 3 hafta cabuk geçer

Esim 1 bucuk aydir yok 20 gun sonra gelicek is nedeniyle yurtdisinda arada ayri kalmaya alisin ben suan kaldigim yere es tayiniyle geldim daha evim bile yok gecici biyerde kaliyorum ama sevdigi icin insan bazi seylere katlanmak zorunda arada uzak kalmaya da sonucta esiniz ailesini ozlemstir mutlu olsun istiyorsaniz bu konuya cok takilmayin

Sizde gidin sanki bilet parası hiç mi harcamayacaksınıZ.

E iyide sen demişsin git diye. Adam ailesini görmesin mi ? Biraz anlayışlı olun. Tüm yıl sizle 3 hafta ailesiyle. Sizde gidin o zaman paraya kıyıp.

Eee sen demişsin adama tek git gör gel diye...
Şimdi ne diye adama kızıyorsun içten içe bile olsa, ben senin yerinde olsaydım ya o da gıtmeyecek yada benimle gidecek bu şartı koyardım bilmediğim memlekette kimim kimsem yok tek durmam 1 ay az süre değl ki...

sen istemişsin gitmesini 3 hafta dediğin nedir , göz açıp kapayana kadar geçer. hiç sıkma canını, bir iki güne alışırsın tek kalmaya eşin gelince bocalarsın hatta. 4 ay eşimden ayrı kaldıktan sonra geldiğinde uyum sorunu yaşadım resmen ayrılık güzeldir , özlem sevgi aşk canlanır, hiç dolduruşa getirme kendini. kaynananın evinde oraya buraya koşturacağına evde yalnız olmanın keyfini çıkar

Esim her yıl yaz döneminde yaklaşık üç hafta yurtdışına çıkıyor iş sebebiyle. Bu yıl iş değiştirdi ben iş yerimi bırakamadım 2 ay ayrı kaldık il değiştirdik taşındık şimdi o yine yurt dışına ben annemin yanına doğuma geldim :) yani demem o ki üç hafta geçer çabucak keyfine bak :)

Üç haftadan nolacak?.Sevdiginden tamamen ayrılanlar napsin.Nanemollaligi birakin.Gelip geçer.Ozlersiniz değişiklik olmuş olur.

3 haftayı degerlendırebılırsınız
bı kursa etkınlıge katılarak gezerek yapmak ısteyıp erteledıgınız ıslerı yaparak ...

Sen git demeyecektiniz o zaman. Adamin gunahi ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…