Ne diyelim Allah akıl fikir versin yüreğinede merhametBen eski konularını da okumuştum o yüzden eşine üzülüyorum hatta bir konusunda eşini sevmediğinden bahsemişti 3 yıl dolmadan boşanırsa oturum alamaz bu şekilde ailesini getiremez falan yazmıştı o yüzden bence sorun tamamen kendisinde.
Sizde gidin sanki bilet parası hiç mi harcamayacaksınıZ.kizlar mrb bu konu hakkinda birkac kez yazmistim neyse biz yurtdisindayiz esimin ailesi türkiyede. 1 bucuk senedir gitmedik. Bu yaz gidecektik ama biletler cok pahali ne yapsak diye düsünürken esime dedimki sen tek git gör gel. En sonunda böyle yapmaya karar verdik. Bende calisiyorum zaten.
Esim bugün hazirliklara baslamis neler götürcegini falan ayarlamis. Hazirliklarini görünce icim bi tuhaf oldu. Daha yaklasik 2 yillik evliyiz ve esimin ailesinde olcagi zaman evlilik yildönümümüz olcak.
Evlenmeden önce bana evlenelim seni hic yanliz birakmicam demisti bunlari hatirlamaya basladim.
Yanlis anlasilmasin esime en ufak kizginligim yok gidecek tabiki ailesine. Ama ben bu durumu fazla duygusala bagladim bianda.
Esim 3 haftaligina gitmek istiyor. Bu zamanda yanliz ne yapacam bilmiyorum. Ailemde uzakta yasadigimiz yerde akraba tanidik kimse yok. En en en icten esime kirginligim var sanirim ama buna hakkim yok onuda biliyorum
Icimi dökmek istedim okudugunuz icin tsk
Çok hoşuma gitti yorumunuz yaKeşke benim kocada bir yerlere gitsede azıcık kafamı dinlesem
10 yillik evliyim bundan 8 sene once bende senin gibiydimbırak gitsin kırılma hiç 3 hafta cabuk geçer
Teşekkürler canımÇok hoşuma gitti yorumunuz ya
Üç haftadan nolacak?.Sevdiginden tamamen ayrılanlar napsin.Nanemollaligi birakin.Gelip geçer.Ozlersiniz değişiklik olmuş olur.kizlar mrb bu konu hakkinda birkac kez yazmistim neyse biz yurtdisindayiz esimin ailesi türkiyede. 1 bucuk senedir gitmedik. Bu yaz gidecektik ama biletler cok pahali ne yapsak diye düsünürken esime dedimki sen tek git gör gel. En sonunda böyle yapmaya karar verdik. Bende calisiyorum zaten.
Esim bugün hazirliklara baslamis neler götürcegini falan ayarlamis. Hazirliklarini görünce icim bi tuhaf oldu. Daha yaklasik 2 yillik evliyiz ve esimin ailesinde olcagi zaman evlilik yildönümümüz olcak.
Evlenmeden önce bana evlenelim seni hic yanliz birakmicam demisti bunlari hatirlamaya basladim.
Yanlis anlasilmasin esime en ufak kizginligim yok gidecek tabiki ailesine. Ama ben bu durumu fazla duygusala bagladim bianda.
Esim 3 haftaligina gitmek istiyor. Bu zamanda yanliz ne yapacam bilmiyorum. Ailemde uzakta yasadigimiz yerde akraba tanidik kimse yok. En en en icten esime kirginligim var sanirim ama buna hakkim yok onuda biliyorum
Sen git demeyecektiniz o zaman. Adamin gunahi ne.kizlar mrb bu konu hakkinda birkac kez yazmistim neyse biz yurtdisindayiz esimin ailesi türkiyede. 1 bucuk senedir gitmedik. Bu yaz gidecektik ama biletler cok pahali ne yapsak diye düsünürken esime dedimki sen tek git gör gel. En sonunda böyle yapmaya karar verdik. Bende calisiyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?