• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimden ayri.

getmek istemeyelim bir nedenide ulamak istemem nişanlarında mecbur orta okul mezunu oldum, ama bu yil liseyi dışardan bitirmeyi başardım.
küçüldükçe olsa beni okutacaklarina dair bir umut var icimde.
ama eşimin yanina gitsem bu şansımıza kayıp edicem.

bu arada türk değilim ben.
Üniversite için Hangi bölümü düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bazı bölümler için Uzaktan eğitim var.Online olarak eğitim görebilme şansınızda var yani

bende çok fazla umursamamakta calisiyorum, ama evlendiniz günden beri evliliğin tadını cirtamadim.
evlendiğinden beri eşimle birlikte sadice bir kere yil basında dışarı çıktık.
hic odamızdan başka yerde bas başa kalmadık.
sen beliki sabırlı birisin masallah ama ben oyle degilim sanirim.
Evet kv ile yaşamak çok zordur herhalde o açıdan anlarım seni. Ama beraber olduğunuz zamanlarda en azından eşinizle dışarı neden çıkmadınız? Evde mümkün olmamış madem dışarıda yaratmalıydınız bu şansı.. yine yaparsınız geç değil..

berki çalıştım denemeliydim yanlış oldu, uğraştım yazmalıydım, kv le yaşamak zor çocuklar hamilelik derken herkesi mutlu etmege çalışdım yine de yetemedim.
berkide neteri ce iyi bir es, gelin, anne olamadım.
Siz yabancı uyruklu musunuz? Neden böyle yazıyorsunuz?

Evet kv ile yaşamak çok zordur herhalde o açıdan anlarım seni. Ama beraber olduğunuz zamanlarda en azından eşinizle dışarı neden çıkmadınız? Evde mümkün olmamış madem dışarıda yaratmalıydınız bu şansı.. yine yaparsınız geç değil..
insallah, sanirim esim buna gerek duymuyordu, onun icin yeterliydi o oda.
benimle zaman geçirmek yerine arkadaşlarıyla erkek erkeğe eğlenmek onun icin daha cazipti.
ama bu ayrılık yüzünden sanirim benim kıymetini daha iyi anladı.
şimdi birazda olsa pisman ve telafi edicegni söylüyor.

Allah o anne babanızı nasıl biliyorsa öyle yapsın. Kara cahiller.
Böyle evlilik olmaz size söyleyeyim. Hele ki eşiniz sizi yanına almak için bir girişimde bulunmuyorsa işkillenin bence.
Böyle söylemeyin lütfen ne olursa olsun onlar benim ailem, yaptıkları şeyin benim için en iyisi olduğnu düşünerek boyle bir karar aldilar.
Dogru demiyorum ama onlar bunun doğru oldugnu düşündüler.

Eşimin böyle bir şey yapa bilme ihtimali düşük çünkü her ay aldığı maaşı kuruşu kuruşuna ablasına veriyor ablası kucuk gorumcem gönderiyor oda kv me veriyor.
Sonucta boyle şeyler icin de para gerekiyor.
Yinede beni altatmasinda korkmuyorum diyemem. Çünkü en buyuk korkularımdan birisi.

Böyle söylemeyin lütfen ne olursa olsun onlar benim ailem, yaptıkları şeyin benim için en iyisi olduğnu düşünerek boyle bir karar aldilar.

Eşimin böyle bir şey yapa bilme ihtimali düşük çünkü her ay aldığı maaşı kuruşu kuruşuna ablasına veriyor ablası kucuk gorumcem gönderiyor oda kv me veriyor.
Yinede beni altatmasinda korkmuyorum diyemem. Çünkü en buyuk korkularımdan birisi.
Kocandan ayrı kalan kaynanana bekcılık yapan sen kocanın maası alan kaynanan
Guzelsın seni koruyamayız dıyıp senı bu adamla 18ınde evlendıren ailen.
Yılda bırkere izne gelip senınle hıc dısarı cıkmayan sadece aynı odada uyurken kalan kocan.
Ve herkes kendince haklı oyle mı?
Peki.

En iyisi oldugunu dusunerek yapmadilar kolay oldugu icin yaptilar.Daha kucuksun ilerde ananın babaninda melek olmadığını kendi çıkarları için seni harcadıklarını anlayacaksın ama ilerde.Doğruyu düşünmek yerine keşke mantıklı olanı dusunselermis çok farklı yerlerde olabilirdin.

Kocandan ayrı kalan kaynanana bekcılık yapan sen kocanın maası alan kaynanan
Guzelsın seni koruyamayız dıyıp senı bu adamla 18ınde evlendıren ailen.
Yılda bırkere izne gelip senınle hıc dısarı cıkmayan sadece aynı odada uyurken kalan kocan.
Ve herkes kendince haklı oyle mı?
Peki.
Böyle deyince kotu oldum aslinda, bazen isyan ediyorum ama sonu hep kötü bitiyor.
Kendimi savunmakta haklı bile olsam cok başarılı değilim, yapa bildiğim bir iki kelime dedikten sonra kelimelerin boğazında duğünlenmesiyle ağlama.
Ama bunu bile kimse rahatsız olmasin diye sesizce yapiyorum.

Böyle deyince kotu oldum aslinda, bazen isyan ediyorum ama sonu hep kötü bitiyor.
Kendimi savunmakta haklı bile olsam cok başarılı değilim, yapa bildiğim bir iki kelime dedikten sonra kelimelerin boğazında duğünlenmesiyle ağlama.
Ama bunu bile kimse rahatsız olmasin diye sesizce yapiyorum.
Ben ya da diger arkadaslar ne dersek diyelim bosuna olacak onu anladım.
Icını dokmek icin konu acmıssın, dok rahatla ne dıyım.

En iyisi oldugunu dusunerek yapmadilar kolay oldugu icin yaptilar.Daha kucuksun ilerde ananın babaninda melek olmadığını kendi çıkarları için seni harcadıklarını anlayacaksın ama ilerde.Doğruyu düşünmek yerine keşke mantıklı olanı dusunselermis çok farklı yerlerde olabilirdin.
Berki öyledir.
Ama umarim değildir beni seven benim iyiliğimi isteyen bir ailemin olduğnu bilmek beni mutlu ediyordu.
Mutsuz olmam için bir neden daha olucak o zaman.

Berki öyledir.
Ama umarim değildir beni seven benim iyiliğimi isteyen bir ailemin olduğnu bilmek beni mutlu ediyordu.
Mutsuz olmam için bir neden daha olucak o zaman.
Mutlu olmak için sebeplerin var.Sağlıklısın ve 2 evladın var.Ama ailen konusunda seni mutlu etmek için yalan yazamam.Niyetleri iyi değilmiş.Sen kendine şöyle bir sonuç çıkar ailenin ne olup olmadığını bil bundan sonra ona göre adım at ve beklentiye gir.Esinde dahil olmak uzere hic kimseye sonsuz guvenme.Konusamiyorum agliyorum diyorsun zamanla sesin cikacak ama zaman gecmesi lazim.

Ben ya da diger arkadaslar ne dersek diyelim bosuna olacak onu anladım.
Icını dokmek icin konu acmıssın, dok rahatla ne dıyım.
Öncelikle beni önemseyip bana cavap yazdığınız icin hepinize cok tesekkur ediyorum, dediklerinizi cok iyi anlıyorum hepiniz haklisiniz.
Bundan eminim benden daha tecrübeli, egitimlisniz.
Tavsiyelerinizi cok iyi anladim birden bire olmasada hayatımın kontrolünü elime almak için bir şeyler yapmalıyım şimdiye kadar hep sustum yine kimseyi mutlu edemedim bundan sonra sessiz kalmıycak.
Bir gunde butun hayatım değişmez belki ama yavas yavaşta olsa düzelir.

Mutlu olmak için sebeplerin var.Sağlıklısın ve 2 evladın var.Ama ailen konusunda seni mutlu etmek için yalan yazamam.Niyetleri iyi değilmiş.Sen kendine şöyle bir sonuç çıkar ailenin ne olup olmadığını bil bundan sonra ona göre adım at ve beklentiye gir.Esinde dahil olmak uzere hic kimseye sonsuz guvenme.Konusamiyorum agliyorum diyorsun zamanla sesin cikacak ama zaman gecmesi lazim.
Evet bunun üçün cok sukur ediyorum zaten beni mutlu eden tek şey kizlarim.
Onlar da olmasa ne yapardım hic bilmiyorum.

Canım malesef herkes paraya bakmıyor tanıdık birinin kocasına kadının biri musallat olmuş adam inşaatçı kadın demiş herşeyi bırak ben sana bakarım yeter ki benimle ol eşi kadına ulaşmış demiş sende kal hayatında bende bizde normal birşey demiş bu zor kurtulmuşlar

Öncelikle beni önemseyip bana cavap yazdığınız icin hepinize cok tesekkur ediyorum, dediklerinizi cok iyi anlıyorum hepiniz haklisiniz.
Bundan eminim benden daha tecrübeli, egitimlisniz.
Tavsiyelerinizi cok iyi anladim birden bire olmasada hayatımın kontrolünü elime almak için bir şeyler yapmalıyım şimdiye kadar hep sustum yine kimseyi mutlu edemedim bundan sonra sessiz kalmıycak.
Bir gunde butun hayatım değişmez belki ama yavas yavaşta olsa düzelir.
Aynen oyle canım benim, ınsallah o kontrolu eline alırsın. Kontrolu eline aldıgın da kocam yurt dısında olsa dahi mutlu huzurlu bir kadın olacaksın buna yurekten inan.

Back
X