- 24 Ocak 2021
- 12.857
- 29.627
- 548
Kendi düzenini kurmaktan aciz adamları ne güzel de baba yapıyorsunuz, bravo...Merhaba içimi buraya dökmek istedim eşimle 4 yıldır birlikteyiz 3 aylık kızımız var ama 1 senedir artık çalışmıyor eve gece 3-4 gibi geliyor bazen annesinde kalıyor kaynanamla yaşıyordum ama bağımlı birisi anlaşamadık benim anneme yerleştik benim ailemle yaşıyor olmamıza reğmen yine de ne çalışıyor ne eve erken geliyor 3 aydır annemlerde kalıyoruz resmen bize babam bakıyor kocama bile burda kalmaktan da hiç çekinmiyor hatta kimi zaman yemek beğenmiyor bana kızıyor ne yapıcsm bilmiyorum artık kızım daha çok küçük ailem ise ayrılma elalem ne diyecek diyor 4 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz ama düzeleceği yok birde bazen şaka yapıyor sözde bebek ek gıdaya geçince gizlice kaçıracağını söylüyor ama ciddiye alıyorum çünkü aynı şeyi babası ona yapmış onu annesinden kaçırıp 2 sene göstermemiş ne yapacağımı bilmiyorum kızım için çok üzülüyorum ayrılsam büyüyünce ya beni suçlarsa inanmazsa bana ne diyicem ona
Daha normal çiftler gibi birlikte yaşadığınız eviniz yok bir orda bi burda sığıntısınız ne çocuğu o? Çok mu düzgün evliliğiniz var?Merhaba içimi buraya dökmek istedim eşimle 4 yıldır birlikteyiz 3 aylık kızımız var ama 1 senedir artık çalışmıyor eve gece 3-4 gibi geliyor bazen annesinde kalıyor kaynanamla yaşıyordum ama bağımlı birisi anlaşamadık benim anneme yerleştik benim ailemle yaşıyor olmamıza reğmen yine de ne çalışıyor ne eve erken geliyor 3 aydır annemlerde kalıyoruz resmen bize babam bakıyor kocama bile burda kalmaktan da hiç çekinmiyor hatta kimi zaman yemek beğenmiyor bana kızıyor ne yapıcsm bilmiyorum artık kızım daha çok küçük ailem ise ayrılma elalem ne diyecek diyor 4 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz ama düzeleceği yok birde bazen şaka yapıyor sözde bebek ek gıdaya geçince gizlice kaçıracağını söylüyor ama ciddiye alıyorum çünkü aynı şeyi babası ona yapmış onu annesinden kaçırıp 2 sene göstermemiş ne yapacağımı bilmiyorum kızım için çok üzülüyorum ayrılsam büyüyünce ya beni suçlarsa inanmazsa bana ne diyicem ona
+1Hanımefendi ayrılıp baba evine de gitmeyeceksiniz ki babanızın sırtından bir boğazın yükü azalmış olacak. Açık açık söylersiniz çocuğunuza büyüyünce babana deden bakıyordu yavrum kendisi asalaktı diye.
Kocanız zaten hiç evliliğin sorumluluğunu üzerine almamış gibi görünüyor.
Önce kendi annesinin evinde sonra da sizin ailenizin evinde yaşamaya başlamışsınız, ev ev üstüne hep yani. Evliliğin bir sorumluluğu olur böyle olur mu sizce?
Şaka mMerhaba içimi buraya dökmek istedim eşimle 4 yıldır birlikteyiz 3 aylık kızımız var ama 1 senedir artık çalışmıyor eve gece 3-4 gibi geliyor bazen annesinde kalıyor kaynanamla yaşıyordum ama bağımlı birisi anlaşamadık benim anneme yerleştik benim ailemle yaşıyor olmamıza reğmen yine de ne çalışıyor ne eve erken geliyor 3 aydır annemlerde kalıyoruz resmen bize babam bakıyor kocama bile burda kalmaktan da hiç çekinmiyor hatta kimi zaman yemek beğenmiyor bana kızıyor ne yapıcsm bilmiyorum artık kızım daha çok küçük ailem ise ayrılma elalem ne diyecek diyor 4 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz ama düzeleceği yok birde bazen şaka yapıyor sözde bebek ek gıdaya geçince gizlice kaçıracağını söylüyor ama ciddiye alıyorum çünkü aynı şeyi babası ona yapmış onu annesinden kaçırıp 2 sene göstermemiş ne yapacağımı bilmiyorum kızım için çok üzülüyorum ayrılsam büyüyünce ya beni suçlarsa inanmazsa bana ne diyicem onaYa şak
ısınız niye elin şerefsizini besliyorsumuzMerhaba içimi buraya dökmek istedim eşimle 4 yıldır birlikteyiz 3 aylık kızımız var ama 1 senedir artık çalışmıyor eve gece 3-4 gibi geliyor bazen annesinde kalıyor kaynanamla yaşıyordum ama bağımlı birisi anlaşamadık benim anneme yerleştik benim ailemle yaşıyor olmamıza reğmen yine de ne çalışıyor ne eve erken geliyor 3 aydır annemlerde kalıyoruz resmen bize babam bakıyor kocama bile burda kalmaktan da hiç çekinmiyor hatta kimi zaman yemek beğenmiyor bana kızıyor ne yapıcsm bilmiyorum artık kızım daha çok küçük ailem ise ayrılma elalem ne diyecek diyor 4 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz ama düzeleceği yok birde bazen şaka yapıyor sözde bebek ek gıdaya geçince gizlice kaçıracağını söylüyor ama ciddiye alıyorum çünkü aynı şeyi babası ona yapmış onu annesinden kaçırıp 2 sene göstermemiş ne yapacağımı bilmiyorum kızım için çok üzülüyorum ayrılsam büyüyünce ya beni suçlarsa inanmazsa bana ne diyicem ona
Abi çok şanslı adamlar var ya, çıldırıyorum. Bu adamın karşısına geçip, "Sen önce aç karnını doyur, sonra çocuk kaçıracağın günler de gelir inş." diyen bir kadın yok mesela, "Eee şimdi biz gocamla baba evine geldik, göçmen çalışmıye, yemek beğenmiye, eve gelmiye, ama boşayamam çünkü elalem ne der." diyen bir karısı var.Çocuk ek gıdaya geçince kaçıracakmış he djdjdlskdls çok mantıklı gerçekten. Nereye kaçıracağını da sorsaydınız ayol adamın kendisi homeless,nereye kaçıyor?
Kadının ailesine acıdım. 1 koy 3 al olmuş resmen.Abi çok şanslı adamlar var ya, çıldırıyorum. Bu adamın karşısına geçip, "Sen önce aç karnını doyur, sonra çocuk kaçıracağın günler de gelir inş." diyen bir kadın yok mesela, "Eee şimdi biz gocamla baba evine geldik, göçmen çalışmıye, yemek beğenmiye, eve gelmiye, ama boşayamam çünkü elalem ne der." diyen bir karısı var.
Bir daha eve almayın mesela, zaten baba evindesiniz. Aileniz de göz göre göre boşanma nasıl diyorsaMerhaba içimi buraya dökmek istedim eşimle 4 yıldır birlikteyiz 3 aylık kızımız var ama 1 senedir artık çalışmıyor eve gece 3-4 gibi geliyor bazen annesinde kalıyor kaynanamla yaşıyordum ama bağımlı birisi anlaşamadık benim anneme yerleştik benim ailemle yaşıyor olmamıza reğmen yine de ne çalışıyor ne eve erken geliyor 3 aydır annemlerde kalıyoruz resmen bize babam bakıyor kocama bile burda kalmaktan da hiç çekinmiyor hatta kimi zaman yemek beğenmiyor bana kızıyor ne yapıcsm bilmiyorum artık kızım daha çok küçük ailem ise ayrılma elalem ne diyecek diyor 4 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz ama düzeleceği yok birde bazen şaka yapıyor sözde bebek ek gıdaya geçince gizlice kaçıracağını söylüyor ama ciddiye alıyorum çünkü aynı şeyi babası ona yapmış onu annesinden kaçırıp 2 sene göstermemiş ne yapacağımı bilmiyorum kızım için çok üzülüyorum ayrılsam büyüyünce ya beni suçlarsa inanmazsa bana ne diyicem ona
Atın evden o adamı aklı başına gelsinMerhaba içimi buraya dökmek istedim eşimle 4 yıldır birlikteyiz 3 aylık kızımız var ama 1 senedir artık çalışmıyor eve gece 3-4 gibi geliyor bazen annesinde kalıyor kaynanamla yaşıyordum ama bağımlı birisi anlaşamadık benim anneme yerleştik benim ailemle yaşıyor olmamıza reğmen yine de ne çalışıyor ne eve erken geliyor 3 aydır annemlerde kalıyoruz resmen bize babam bakıyor kocama bile burda kalmaktan da hiç çekinmiyor hatta kimi zaman yemek beğenmiyor bana kızıyor ne yapıcsm bilmiyorum artık kızım daha çok küçük ailem ise ayrılma elalem ne diyecek diyor 4 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz ama düzeleceği yok birde bazen şaka yapıyor sözde bebek ek gıdaya geçince gizlice kaçıracağını söylüyor ama ciddiye alıyorum çünkü aynı şeyi babası ona yapmış onu annesinden kaçırıp 2 sene göstermemiş ne yapacağımı bilmiyorum kızım için çok üzülüyorum ayrılsam büyüyünce ya beni suçlarsa inanmazsa bana ne diyicem ona
Evlenmeden önce 2 yıl beraberlik yaşamışsınız, hiç mi anlamadınız adamın yapısını? Neden hep ailelerde kalıyorsunuz eviniz yok anlaşılan,kirayı da ödeme gücünüz yok..bu ekonomik kriz herkesde denge kaybı yaşatıyor, çok zor hayat gerçekten, hele bebeğin masrafları zaten..ama koca olarak sorumluluk alması lazım, değişmiyorsa ayrılın, aileniz size sahiplik eder anladığım kadarıyla, onlar da boşversin elalemi,kızlarının huzurunu düşünsünler..arkanızda iyi bir aile varsa herşeyin üstesinden gelirsinizMerhaba içimi buraya dökmek istedim eşimle 4 yıldır birlikteyiz 3 aylık kızımız var ama 1 senedir artık çalışmıyor eve gece 3-4 gibi geliyor bazen annesinde kalıyor kaynanamla yaşıyordum ama bağımlı birisi anlaşamadık benim anneme yerleştik benim ailemle yaşıyor olmamıza reğmen yine de ne çalışıyor ne eve erken geliyor 3 aydır annemlerde kalıyoruz resmen bize babam bakıyor kocama bile burda kalmaktan da hiç çekinmiyor hatta kimi zaman yemek beğenmiyor bana kızıyor ne yapıcsm bilmiyorum artık kızım daha çok küçük ailem ise ayrılma elalem ne diyecek diyor 4 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz ama düzeleceği yok birde bazen şaka yapıyor sözde bebek ek gıdaya geçince gizlice kaçıracağını söylüyor ama ciddiye alıyorum çünkü aynı şeyi babası ona yapmış onu annesinden kaçırıp 2 sene göstermemiş ne yapacağımı bilmiyorum kızım için çok üzülüyorum ayrılsam büyüyünce ya beni suçlarsa inanmazsa bana ne diyicem ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?