Eşimden ayrılmak istiyorum artık

Kendi düzenini kurmaktan aciz adamları ne güzel de baba yapıyorsunuz, bravo...

Daha normal çiftler gibi birlikte yaşadığınız eviniz yok bir orda bi burda sığıntısınız ne çocuğu o? Çok mu düzgün evliliğiniz var?

keske cocuk icin acele etmeseydin evin bile olmamis hic ne cocugu yani??? Niye boyle adamlari baba yapiyorlar hic anlamam. Ömür boyu bu adami mi cekeceksin ? Hicbirsey yapamaz ses kayidi al sikayet et kapiya at bosa. Ailenede uzuldum mecburmu damadina bakmaya damat gezsin adam calissin beslesin cebine harclik koysun ne alaka ya. Kurtul hemen...

+1

Elalem asıl sizin babaevinde yaşamanıza ve eş olacak şahsın çalışmamasına laf eder. Boşanırsanırsa da zaten adamın ne olduğunu bildiklerinden size hak verirler. Şu anda o elalem bu adamın durumu için sizi bile suçluyor olabilir. Elalemin ağzı durmaz ki.

Bahaneleriniz ne kadar cok kendiniz gercekten inaniyor musunuz bunlara? Siz zaten hic evli olmamissiniz olamamissiniz bosanin dicem ama hic sanmiyorum sizde boyle bir gucun olduguna. Daha kendine bakamayan adam gelip cocugu kacirip ne yapacak off valla sinirleniyorum boyle konulari okuyunca saf misiniz dicem boyle bir adamla nikah kiyip ustune cocuk yaptiginiz icin zaten belli oluyor hala elalem diyorsunuz pes yazik o cocuga. Diger herkes hak ediyor yasadigini sadece cocuga yazik gercekten.

Elalem boşanır baba evine döner, siz kocanız ile baba evine dönmüşsünüz. Ne olur artık çocuğu kaçırır ondan boşamıyom, elalem ne der ondan boşamıyom, çocuk ne der ondan boşamıyom diye kendinizi kandırıp durmayın. Adam altından, ondan boşamıyorsunuz işte.

Kendine bakamayan adam çocuğa nasıl bakacak, hiç inanmıyorum çocuğu kaçıracağına. Bence de şu anki durum daha kötü, iç güveysi gelmiş bir de evde yemek beğenmiyor. Koyun kapının önüne, tüm komşular da çok bile dayandı der eminim.

En basta, boyle bir adama saygi duyamazdim ben. İnsanlik hali olur ya cabalar issiz kalir, bu durumdan kendisi de rahatsiz olur destek olursunuz fakat siz evlendiginiz ilk gunden itibaren hep birilerinin yaninda yasamissiniz. Adam da halinden gayet memnun,hala arsiz arsiz yemek begenmeyebiliyor. Ailenizin tutumu da cok tuhaf. Elalemi bu kadar onemsiyorlarsa, bu durum elalem icin daha fazla laf soz olabilecek bir konu.

Bir önceki nesilin elalem ne der kaygısı komik ama etkili. Boşanınca konuşacak elalem şimdi konuşmuyor mu sizce.

Bak evlendiler de bir ev bile açamadılar,
Altı ay orada altı ay burada sığıntı gibi yaşıyorlar,
Oğlan da çalışmıyormuş, kayınbabanın sırtından geçiniyorlar,
Yiyecek ekmekleri yok bir de çocuk doğurdular,
Oğlan gece de geç geliyormuş, Allah başlara vermeye başka karılarla da düşüp kalkıyor olmasın(olanı konuştukları yetmez, bir de çıkarım bile yaparlar aklınız şaşar)
Zaten önceden de gözüm tutmamıştı oğlanı da anasını da...
Naremde de akıl yok ne buluyor bu meymenetsizde...
Bla bla bla....

O elalem her koşulda her fırsatta konuşacak, önüne geçemeyeceksiniz, onlara malzeme olsun yeter. Evliliğiniz devam ettikçe onlara daha çok malzeme çıkar, en azından boşanırsanız tek malzemeyle yetinmek zorunda kalacaklar. Bir süre sakız ederler, yeni bir kurban bulunca da tükürürler.

Siz sırtınızdaki yükü atmaya bakın, kim ne der sizi ilgilendirmesin.

Şaka m
ısınız niye elin şerefsizini besliyorsumuz

Çocuk ek gıdaya geçince kaçıracakmış he djdjdlskdls çok mantıklı gerçekten. Nereye kaçıracağını da sorsaydınız ayol adamın kendisi homeless,nereye kaçıyor?

Bir tanıdığımızında asalak bir babası vardı. Annesi yıllarca çocuğum küçük diye katlandı o adama. Çocuğu büyüdükten sonra kadın boşandı. Ve şu an çocuğu anne niye zamanında boşanmadın bu adamı besledin diye hesap soruyor. O yüzden hiç korkmayın,asıl böyle bir adama katlandığınız için çocuğunuza hesap vermek zorunda kalırsınız ilerde.

Çocuk ek gıdaya geçince kaçıracakmış he djdjdlskdls çok mantıklı gerçekten. Nereye kaçıracağını da sorsaydınız ayol adamın kendisi homeless,nereye kaçıyor?
Abi çok şanslı adamlar var ya, çıldırıyorum. Bu adamın karşısına geçip, "Sen önce aç karnını doyur, sonra çocuk kaçıracağın günler de gelir inş." diyen bir kadın yok mesela, "Eee şimdi biz gocamla baba evine geldik, göçmen çalışmıye, yemek beğenmiye, eve gelmiye, ama boşayamam çünkü elalem ne der." diyen bir karısı var.

Kadının ailesine acıdım. 1 koy 3 al olmuş resmen.
Elalem halihazırda şaşırarak bakıyordur boşanmamalarına zaten. Boşansalar elalemin sesi kesilir

Bir daha eve almayın mesela, zaten baba evindesiniz. Aileniz de göz göre göre boşanma nasıl diyorsa

Atın evden o adamı aklı başına gelsin

Evlenmeden önce 2 yıl beraberlik yaşamışsınız, hiç mi anlamadınız adamın yapısını? Neden hep ailelerde kalıyorsunuz eviniz yok anlaşılan,kirayı da ödeme gücünüz yok..bu ekonomik kriz herkesde denge kaybı yaşatıyor, çok zor hayat gerçekten, hele bebeğin masrafları zaten..ama koca olarak sorumluluk alması lazım, değişmiyorsa ayrılın, aileniz size sahiplik eder anladığım kadarıyla, onlar da boşversin elalemi,kızlarının huzurunu düşünsünler..arkanızda iyi bir aile varsa herşeyin üstesinden gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…