Eşimden ayrılmak istiyorum artık

narem1404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
165
43
28
24
Merhaba içimi buraya dökmek istedim eşimle 4 yıldır birlikteyiz 3 aylık kızımız var ama 1 senedir artık çalışmıyor eve gece 3-4 gibi geliyor bazen annesinde kalıyor kaynanamla yaşıyordum ama bağımlı birisi anlaşamadık benim anneme yerleştik benim ailemle yaşıyor olmamıza reğmen yine de ne çalışıyor ne eve erken geliyor 3 aydır annemlerde kalıyoruz resmen bize babam bakıyor kocama bile burda kalmaktan da hiç çekinmiyor hatta kimi zaman yemek beğenmiyor bana kızıyor ne yapıcsm bilmiyorum artık kızım daha çok küçük ailem ise ayrılma elalem ne diyecek diyor 4 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz ama düzeleceği yok birde bazen şaka yapıyor sözde bebek ek gıdaya geçince gizlice kaçıracağını söylüyor ama ciddiye alıyorum çünkü aynı şeyi babası ona yapmış onu annesinden kaçırıp 2 sene göstermemiş ne yapacağımı bilmiyorum kızım için çok üzülüyorum ayrılsam büyüyünce ya beni suçlarsa inanmazsa bana ne diyicem ona

Hanımefendi ayrılıp baba evine de gitmeyeceksiniz ki babanızın sırtından bir boğazın yükü azalmış olacak. Açık açık söylersiniz çocuğunuza büyüyünce babana deden bakıyordu yavrum kendisi asalaktı diye.
Kocanız zaten hiç evliliğin sorumluluğunu üzerine almamış gibi görünüyor.
Önce kendi annesinin evinde sonra da sizin ailenizin evinde yaşamaya başlamışsınız, ev ev üstüne hep yani. Evliliğin bir sorumluluğu olur böyle olur mu sizce?

Çalışmıyorsa o saatlere kadar ne yapıyor?
böyle biriyle evli kalmak zaman kaybı bence. Sen böyle bir baban olsun ister miydin? Kızın ileride sana hak verecektir. Yol yakınken kurtul şu asalaktan. Mahkemede de mutlaka kaçırma olayını geçmişte yaşadığı olayı anlat. Ona göre babayla görüşü düzenler hakim

Elalem ne der kısmını çoktan aşmışsınız siz bence. Sen zaten şu anda da babanın evindesin değişen bir şey yok ki. Boşanmanı konuşacak elalem kocanla babanın evinde yaşamınızı hayli hayli konuşur bence. Şu durum iki katı malzeme bence milletin ağzına. Ayrıca konuşsalar ne konuşmasalar ne? İlk boşanan sen misin ki dünyada? Sonda olacak değilsin. Sorumsuz bir insanı neden yük ediyosun sırtına?

Çok doğru ben olsam boşananı değilde asalak gibi kayınpederinin evine çöken, gece 3-4 eve gelen birini neden tekmelemiyorlar diye konuşurum açıkçası

Bu nasıl evlilik, nasıl yuva kurmak. Anasının evine gitmişsiniz, bakmışsınız olmamış. E bizimkilere gelip kalalım deyip bir de bebeyle taçlandırmışsınız.
Çalışmayan aylak arsız adamı ne yapacaksınız?
Mecburiyet olur insan çalışır didinir geçimini sağlayamaz o zaman bile mahcup olur ailelere karşı bu öyle de değil.
Salın gitsin adam olmaz.

Ay Allah korusun son cümlelere çok takıldım bebeği alıp gitmek ne demek . Allah korusun bir anne için daha zoru olamaz bunu sürekli düşünüp evrene bu enerjiyi yaymayin . Kocan vasıfsız dengesiz ve gereksiz bir insan üzgünüm. Allah yardımcınız olsun

Oho elalem diyecegini diyordur zaten. Boşanmaktan ziyade boşanmayışınızın konuşuluyor olması daha muhtemel.

Elalem mi sizin rızkınızı veriyor? Elalemin %50 si boşanmış şimdi, siz kendinizi düşünün. Psikolojik rahatsızlığı mı var adamın? Neden çalışmıyor? Tüm gün ne yapıyor? Saygı duyduğu bir büyüğü yok mu buna en azından öğüt verecek? Çocuk kaçırmaktan bahsetmiş boşansanız haftasonu çocuğu nasıl vereceksiniz? Ses kaydı yapın ses kayıt cihazı alıp bu ciddi bir durum

Ya bosanmamak ocin her turlu bahaneyi siralamissiniz o vasifsiz bir cocugun sorumlulugunu alabilirmi alamaz. Kiziniz buyuyecekte size hesap soracakta birakin bunlari zaten baba evindesniz kovun gitsin asalak

Hem benim ailem hem kendi ailesi konuştu etrafındaki arkadaşları da dahil ama hep bir bahaneyle ne çalışıyor ne eve erken geliyor o sesten kadar da geziyor ayrılmak istiyorum ama ya ayrıyken çocuğumls kapı önüne çıkmaya bile korkarım artık ya alıp giderse diye

Ses kaydı alacaksın bir de mesajla durumu bildireceksin böyle böyle dedin bak beni korkutuyorsun diye. Psikolojik sorunları var herhalde. Avukatla konuşun boşanma durumu da ciddi bir karar.

Sizin doğurup büyüttüğünüz yetiştirdiğiniz çocuk niye size inanmayacak?
Asalak gibi onun evinden çıkıp bunun evinde yaşayan tipler
Ne kadar vicdansız ve gurursuzsunuz ya, hiç mi acımıyorsunuz ananıza babanıza, hiç mi zorunuza gitmiyor onun bunun evinde yaşayıp çocuğunuzun karnını başkalarının doyurması?
Ne işe yarıyor kocanız?
Ne muhabbet var aranızda ne sevgi ne saygı ne vefa nede maddi bir kazanç, koca diye nasıl alıyorsunuz bu herifi koynunuza?
Ananızın babanızın yüzüne nasıl bakıyorsunuz?
Ana babanızda ayrı anaormal sanki ortada bir evlilik varmış gibi yuvanı yıkma diyor, ne yuvası?

Baban itin kopuğun tekiydi, asalaktı, bende sana böyle bir herifi baba olarak layık gördüm, sonra baktım olmuyor boşadım diyeceksiniz

Kızınız sizi niye suclasin ne alaka ya ayrıldınız ayrıldınız bu kadar basit. Akli erince anlatırsınız ondan önce anlaşamadık dersiniz bu mu derdiniz. Asıl derdiniz boyle bir evlilik olmaz anne babaniz size sahip çıkıyor belli ki adam hic normal gelmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…