eşimden ayrılmayı düşünüyorum...

Bence de biraz abartıyorsun gibi elle tutulur bir kanıt yok,sadece söylediklerinse ayrılmak çok büyük bir tepki olur.

fikir verilecek neyi var Allah aşkına
hangi mantığa sığar
gözle görünür bişey bile yokken eşinizin iç çamaşırını incelemek yok leke var yok koku var diyerek konu açmak helede boşanmayı düşünecek kadar..
akıl var mantık var
eşinizin size söylemeye çekindiği bir hastalığı dahi olabilir
ne yani eşinizin iç çamaşırından şüphe duyacak dercede güvenmiyorsanız biz ne yapalım evet haklısınız boşanın mı diyelim!

konu sahibim kusura bakma ama bu durumunda garip. Hem diyorsun esim iyidir, evden ise isten eve gelir, ailesine duskundur filan. Hatta calisirken iki kisi calisiyolarmis. Sonra donunda leke, tisortunde koku hissettim diyorsun. Herkes te diyor ki oyle lekeler olabilir adam belki hastadir, hasta olmasa bile yaninda calistigi kisi varken kimle asne fisne yapicak Allah askina ?. Koku olayida bazen sabunlar bile acayip parfum kokuyor belki o sinmistir. ama bu kadar kucuk bir meseleyi buyuttukce buyutuyorsun, hadi baska sebepler sunsan suphelendigine dair anliyacagim da bu kadarcik bir bilgiyle ne dememizi bekliyorsun gercekten de ? Bosanicaksan bosan ne diyelim?

Baska bir konuda beni eski erkek arkadasim parmakladi, doktor hala bakiresin dedi ama ben gercekten bakiremiyim diye sayfalarca ayni soruyu tekrarlayan arkadasin konusuna dondu bu olayda.

Kusura bakma ama biktirma sende burda sana yardim etmeye calisan herkesi. baska suphe ettigin sey varsa soyle, yoksa git bir doktora filan gorun bence.

Eski Konularınıza Göz Attım da Bence Eşinizde Bi Sıkıntı Yok Adam Gayet İyi Bir Eş

Ama Sorun Sizde Sanki Eşinizi Çok Sevmiyor Gibisiniz,Bişiyler Eksik Kendi Cephenizde Cinsel İsteğiniz de Yoğun Değil Eşinize

Aslında Siz Kendinizi Eşinize Uygun Bulmuyorsunuz,Her Ne Kadar Flört Edip Evlenseniz Bile...

Kendinizde Eksikleri Tamamlamak İstemediğinizden Hep Karşı Tarafa Suçu Atıyorsunuz Bu Yüzden Ayrılmak İstiyorsunuz Olay Budur

Tavsiyem Eksikliklerinizi Giderin,Bahaneler Üretmeyin

Haklısın Yani Ya Yumuşatıcılar-Sabunlar Bile Artık Bayan Parfümü Gibi Koksun Diye Üretime Geçtiler Nasıl İştir Dimi Kendine Eşine Çocuğuna Yazık Ediyor

Eşi Hemoroid Olmuş Bilmiyorum Ne Zamandır Var Hastalığı O Hastalığın Çamaşırda Leke Bırakacağını Bilemeyecek Kadar İlgisiz

Hiç Araştırmıyorki

İnsan Bi Araştırma Yapar Hastalık Hakkında O Kadar Şüphecisin Herşeyi Araştırıyosun Bunu Bilmiyorsun

abartma canım abartma,bence eşinde sıkıntı yok.Çamaşır bu kirlenir değiştirirsin,illaki başka şeyler mi olması gerekiyor?

[MENTION][/MENTION] Saçma sapan konular açıp da insanları meşgul etmeyin.

tamamdır. adamcağızı sapıkta yaptık
ah biz kadınlar ah

milyonlarca yıl düşünsem bu ihtimal aklıma gelmez. sürtündüğü kadın da adam orgazm olana kadar bekleyeverecekti hayrına demi.
hey Allah'ım diyorum.susuyorum

hemoroidin kan lekesi yaptığını biliyorum hanımefendi ayrıcada leke olsa bile çamaşırın arka tarafında olması gerekir bu ön tarafında.araştırma yapıp yapmadığımı bilemezsin sen.konuyu gerçekten sizin gibiler saptırıyor başka yerlere çekiyor.bana doğru dürüst eleştri yapan,konuyu saptırmadan beni anlamayana çalışanlara çok teşekkür ediyorum saolun.ama sizin gibi yorum yapan,dalga geçen,konuyu küçümseyenlere cevap bile vermicem artık ne isterseniz öyle düşünün!!!

lekeyi gören sensin. buradaki insanlar da senin anlattığın kadar anlamaya çalışıyor. eşini de tanıyan sensin..
kimsenin de sana kastı olduğunu sanmıyorum. zaten amaç yardımlaşmak değil mi? ama bazen gerçekten açılan konular insanı çığrından çıkartıp "ama bu kadar da olmaz " dedirtiyor..
yorumculardan senin mesajını da okuyana sen kaba gelebilirsin. ama belki öyle değilsindir. yani yazdıklarımızla yargılanıyoruz maalesef. biraz yumuşak bakmaya çalış ya da konu açmamaya çalış.

konu başından beri sizi anlamaya çalışan kaç kişi çıktı acaba? herkes eşin hemoroid olduğu için leke olabileceğini söylüyor sen hala birbirinden komik açıklamalar yapıyorsun. Yok leke ön tarafında yok şurada yok burada rengi şöyle böyle. Tövbe tövbe hiç duymadım böyle saçma şey... Siz eşinizi sevmiyorsunuz boşanmak için bahane arıyorsunuz

bana saygılı olarak cevap yazan yorum yapan,eleştri yapan herkese güzel cevap verdim.ama yok eşinin sağlığıyla ilgilenmiyor,yok eşini sevmiyor,yok konu çok çirkin;bu ne ya?kim ne biliyor ki?ben benim gibi durumu yaşayan varsa diye yada sende şu hata var demeleri için konu açtım zaten saygılı olanlara da sert çıkmadım.konuyu saçma bulan,çirkin bulan yorum yapmasın o zaman ben kimseye zorla yorum yapın demiyorum.ben eşimi sevmeseydim çoktan ayrılırdım ne buraya konu açmama gerek kalırdı ne birşey.yok ama illa saygısız cevap yazan çıkıcak.ben artık cevap yazmıcam çünkü konu amacını saptı.

Neyini anlayalım Allah aşkına, adamın bir yerlerden üstüne parfüm kokusu sinmiş, çamaşırında lekeler görmüşsün bunlarla adamı boşamaya kalkıyorsun. Bunun nesini anlayalım...

Kocan bir başkasına fortçuluk yapmış boşalmış demek mi seni anlayan mesaj.

Paranoyanın dibine vurmuşsun ortada başka hiç bir delil yok, bu iki saçma nedenden eşimi boşayacağım falan. Bence de boşa yazık adama. Çünkü eşini hiç sevmiyorsun, bahane arıyorsun ayrılmak için...

Ya da bizimle kafa buluyorsun herhalde...

milyonlarca yıl düşünsem bu ihtimal aklıma gelmez. sürtündüğü kadın da adam orgazm olana kadar bekleyeverecekti hayrına demi.
hey Allah'ım diyorum.susuyorum
Boyle seyler olmuyor mu hic. Niye olmasin. Sapiklarin profiline bakildiginda sessiz sakin cocuklu coluklu kisiler olmuyor mu. Tamam otobusden cikalim. Baska yerde surtunmuslerdir. Olamazmi... buna musade eden kadin yokmudur ki hic. Vardir tabiki.... o olmaz bu olmaz. E ne yapmis bu adam

Konu sahibi arkadasim. Belki gece ruyalanmistir onun lekesi olabilir.... kokuyu bilemiycem paltolardan sinmis olabilir. Yada bir arkadasini gorup sarilmistir. Olabilir

Yazdigina kendin inaniyormusun. Cok masumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…