zaten bende beni ikna edin demiyorum sadece yorum almak fikir almak istiyorum yaşayan var mı diye ama kimse yaşamamış yada yaşadıda anlatmıyor.ben ortada sorun yok diyenlere yada dalga geçenlere benim önem verdiğim bir konu hakkında bu tarz yaklaşanlara kızıyorumArkadaşım yazdıkların donda bir leke ki eşinin hemeroidi varmış.
Leke olması olağan, idrar lekesi olabilir, rüyalanmış olabilir
Parfüm kokusu oda spreyi bile olabilir.
Var mı başka şüphelendiğiniz bir şey.
Yok diyorsunuz. Ama bir türlü ikna olmama çabasındasınız sanki.
Ki bizim sizi ikna etme gibi bir misyonumuz da yok.
Fikir sordunuz herkes aynı kanıda
O zaman ayrılın gitsin.
Zaten bu şüpheler paranoya haline gelecek kadar büyümüş içinizde.
Zamanla sizi kemirip evliliğinizi yaralayacaktır zaten.
Kendinize yapmayın bunu , ya da yapın siz bilirsiniz
Arkadaşım senin duymak istedigin şu mu ?
Evet sevgili konu sahibi eşin seni aldatıyor git hemen boşan dememizi bekliyorsun değil mi ama istedigin cevabı alamayınca üyelere sert çıkışıyorsun dünden beri yazılan yorumlarda yazılıyor eşinin sağlık problemi varmış iç çamaşırında leke ve ıslaklık olması çok normal bu sağlık başka birşeye benzemez ayrıca kadınlarda nasıl idrar yolları iltihabı olup iç çamaşırlarına leke çıkıyorsa erkeklerde de oluyor aynı hastalık bu kadar büyütmeyin bence çünkü ortada bir sağlık problemi var.
ben sert çıkmıyorum sadece dalga geçen,konuyu küçümseyen basit görenlere kızıyorum.olabilir eleştride yapılabilir ama dalga geçmek kimsenin haddi değil
zaten bende beni ikna edin demiyorum sadece yorum almak fikir almak istiyorum yaşayan var mı diye ama kimse yaşamamış yada yaşadıda anlatmıyor.ben ortada sorun yok diyenlere yada dalga geçenlere benim önem verdiğim bir konu hakkında bu tarz yaklaşanlara kızıyorum
yorumu baştan sona okuyun hanımefendi çirkinse size göre yorum yapmazsınız olur biterbu nasıl bir konudur Allah aşkına yaa
eşinizin iç çamaşırını mı inceliyorsunuz.
sabah sabah midem bulandı bu ne çirkinlik!
madem bu kadar güvensizsiniz eşinize karşı bence ayrılın adama da yazık
tövbe yarrabi yaa
baştan sona okudum zatenyorumu baştan sona okuyun hanımefendi çirkinse size göre yorum yapmazsınız olur biter
tam yazmak istemedim ama birşeyler gelmiş gibi ilişki olmadan birşey olmadan o sıvı nasıl geliyor o zaman?üstüne birde koku
evet çok güzel anlamışınız yazdıklarımı.miğdeniz bulandıysa,çirkin geldiyse niye yorum yazarak zaman kaybediyorsunuz anlamadım.çirkin bir konu mu diye sormadım siz olsanız napardınız fikir verirmisiniz diye sordum.baştan sona okudum zaten
bide sen oku yazdıklarını bence
düşünmeden yazdığın çok belli
hangi mantıkla bunları yapıyorsun anlamadım
tamam haklı olabilirsiniz ama yolda çarpışmayla yada tokalaşmayla tişörtün boyun bölgesi kokar mı?kokması için samimi olması gerekmez mi?evet başka şüpheli hareketi yok ama bunlarda bana acaba dedirttiÇok paranoyaksınız. Ya da ayrılmak için sebep arıyorsunuz.
Yanınızda internete giriyor. Face hesabınız ortak. Adına açtığı başka bir hesap var mı incelediniz mi?Yoktur muhtemelen.
Telefonunu da saklamıyor. Başka bir hat buldunuz mu? Bulmadınız sanırsam.
Dışardan eve geldiğimde kendi parfümümün kokusunu alamıyorum. Başkası gibi kokuyorum. Değişik değişik kokular. Ya yolda bir arkadaşımı görmüşümdür ya mağazada kadının/adamın tekine çarpmışımdır ya da evde montumun üstüne başka birisi montunu asmıştır.
Çamaşırımızda leke olması da doğaldır. Tutamamıştır adam idrarını. Çamaşır yıkarken babamın çamaşırlarını da atarken öyle lekelere denk geliyorum. Ama hiç de aldatmış mıdır diye düşünmedim.
Bence siz eşinizden önce kendinizi sorgulayın ne istiyorsunuz bu evlilikten neyden memnun değilsiniz boşu boşuna ekşın yaratmayın kendinize.
nasıl parfüm kokusu değil anlamadım?parfüm kokusu değil sanırım bahsettiğin şey
18 sayfayi hic okumadim, okunmayada nniyetim yokben 27 yaşında 5 senelik evliyim.eşimin aldatmayla hiç bir şüpheli davranışı yok yani sadece işten eve gelir,tlfununu saklamaz,hafta sonları evdedir bu kadar.ama iç çamaşırında koyu lekeler gördüm ve bir kere yani yakın bir zamanda tişörtünde parfüm kokusuna benzer bir koku hissettim sordum bilmiyorum dedi.benim içime kurt düştü sürekli kıyafetlerini kokluyorum.ayrılmayı düşünmeye başladım elimde net bir kanıtta yok sadece olan bir koku.napıcam bilmiyorum.
ben eşime her zaman söylerim değil 1 tane 4 tane çocuğum olucak aldattığın an 1 sn evde kalmam diye.bunu adı gibi biliyor ve aileminde arkamda olduğunu biliyor zaten ortada net birşey olsa annem beni tutmaz.sadece bu anlattığım durumlar var ve başkada birşey yok tabikide devamlı olduğu sürece böyle şüpheyle yaşayamayacağım için ayrılmayı düşünürüm18 sayfayi hic okumadim, okunmayada nniyetim yok
İçeriğe yorum yapıyorum.
Madem ayrilmayi göze aldin o zaman eşini sıkı bir takibe al
Elinde somut bir delilin yoksa eşinden ayrilmak sacmalik olur. Her şeyini takibe al, ilk bas emin ol sonra ayril eşinden.
Hoş şuan sinirlisin o yyüzden boyle konuşuyorsun, burada bazi hatunlar var eşinden şüphelenen
Peşlerine dusuyorlar gercekleri öğrenmek istiyorlar
Sonrada gerçek ağır geliyor sonuç ne mi? Sadece bilmek....sen onlardan olma, niyetin kesin emin olduktan sonra ayrilmak değilse kurcalama
tamam haklı olabilirsiniz ama yolda çarpışmayla yada tokalaşmayla tişörtün boyun bölgesi kokar mı?kokması için samimi olması gerekmez mi?evet başka şüpheli hareketi yok ama bunlarda bana acaba dedirtti
ben eşimi seviyorum birde 1,5 yaşında kızım var ben delimiyim yuvamı bozayım ama aldatma olursa da katlanamam bende sigara içmem ama benimde üzerime sindiği olur doğru ama hemoroid olsa iç çamaşırının önünde neden leke olsun ki çamaşırın arkasında olması gerekmez mi tamda bilmiyorum?teyzem yıllardır hemoroidle boğuşuyo ve leke oluyo hastalık bu, parfüm ya da ne kokusu ise artık insana asansörde bile bulaşabilir, otobüste dolmuşta takside tokalaşma ile ne bileyim, bizim işyerinde lavabolarda sigara içiliyo 2 dk elimi yıkamaya girsem üstüme siniyo halbuki ben sigara içen biri değilim akşam eşim der boğmuşlar seni bugün diye, eşine karşı bu kadar güvensiz isen lütfen boşan böyle yaşanmaz diğer konularında bi hoş, çok takıntılı ve şüphecisin hayat böyle geçmez ki, acaba içten içe keşke aldatma olsa diye düşünüyo olabilir misin, hani suçlu o olsun kimseye bişey açıklamak zorunda kalmıyım tazminatta alırım gibi bi düşünce olabilir mi serde, sevgin bitmiş bahane arıyor olabilir misin özetle
ben eşimi seviyorum birde 1,5 yaşında kızım var ben delimiyim yuvamı bozayım ama aldatma olursa da katlanamam bende sigara içmem ama benimde üzerime sindiği olur doğru ama hemoroid olsa iç çamaşırının önünde neden leke olsun ki çamaşırın arkasında olması gerekmez mi tamda bilmiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?