eşimden ayrılmayı düşünüyorum...

zaten bende beni ikna edin demiyorum sadece yorum almak fikir almak istiyorum yaşayan var mı diye ama kimse yaşamamış yada yaşadıda anlatmıyor.ben ortada sorun yok diyenlere yada dalga geçenlere benim önem verdiğim bir konu hakkında bu tarz yaklaşanlara kızıyorum

Arkadaşım abarttığın için olabilir mi acaba.
Burad ne aldatma konuları gördük , herkes seferber oldu bazı konularda.
Sorun yok diyoruz çünkü çoğunluğa göre yok.
Ama için rahat değilse durumu bir müddet takip etmekten başka yapılacak birşey yok.
Ayrıca lekeyle ilgili buna sebeb olacak bir rahatsızlık mevcut eşinde.
Daha da diyecek bir şeyim yok.

bu nasıl bir konudur Allah aşkına yaa
eşinizin iç çamaşırını mı inceliyorsunuz.
sabah sabah midem bulandı bu ne çirkinlik!
madem bu kadar güvensizsiniz eşinize karşı bence ayrılın adama da yazık
tövbe yarrabi yaa

yorumu baştan sona okuyun hanımefendi çirkinse size göre yorum yapmazsınız olur biter

yorumu baştan sona okuyun hanımefendi çirkinse size göre yorum yapmazsınız olur biter
baştan sona okudum zaten
bide sen oku yazdıklarını bence
düşünmeden yazdığın çok belli
hangi mantıkla bunları yapıyorsun anlamadım

Çok paranoyaksınız. Ya da ayrılmak için sebep arıyorsunuz.
Yanınızda internete giriyor. Face hesabınız ortak. Adına açtığı başka bir hesap var mı incelediniz mi?Yoktur muhtemelen.
Telefonunu da saklamıyor. Başka bir hat buldunuz mu? Bulmadınız sanırsam.
Dışardan eve geldiğimde kendi parfümümün kokusunu alamıyorum. Başkası gibi kokuyorum. Değişik değişik kokular. Ya yolda bir arkadaşımı görmüşümdür ya mağazada kadının/adamın tekine çarpmışımdır ya da evde montumun üstüne başka birisi montunu asmıştır.
Çamaşırımızda leke olması da doğaldır. Tutamamıştır adam idrarını. Çamaşır yıkarken babamın çamaşırlarını da atarken öyle lekelere denk geliyorum. Ama hiç de aldatmış mıdır diye düşünmedim.
Bence siz eşinizden önce kendinizi sorgulayın ne istiyorsunuz bu evlilikten neyden memnun değilsiniz boşu boşuna ekşın yaratmayın kendinize.

baştan sona okudum zaten
bide sen oku yazdıklarını bence
düşünmeden yazdığın çok belli
hangi mantıkla bunları yapıyorsun anlamadım
evet çok güzel anlamışınız yazdıklarımı.miğdeniz bulandıysa,çirkin geldiyse niye yorum yazarak zaman kaybediyorsunuz anlamadım.çirkin bir konu mu diye sormadım siz olsanız napardınız fikir verirmisiniz diye sordum.

tamam haklı olabilirsiniz ama yolda çarpışmayla yada tokalaşmayla tişörtün boyun bölgesi kokar mı?kokması için samimi olması gerekmez mi?evet başka şüpheli hareketi yok ama bunlarda bana acaba dedirtti

18 sayfayi hic okumadim, okunmayada nniyetim yok
İçeriğe yorum yapıyorum.
Madem ayrilmayi göze aldin o zaman eşini sıkı bir takibe al
Elinde somut bir delilin yoksa eşinden ayrilmak sacmalik olur. Her şeyini takibe al, ilk bas emin ol sonra ayril eşinden.

Hoş şuan sinirlisin o yyüzden boyle konuşuyorsun, burada bazi hatunlar var eşinden şüphelenen
Peşlerine dusuyorlar gercekleri öğrenmek istiyorlar
Sonrada gerçek ağır geliyor sonuç ne mi? Sadece bilmek....sen onlardan olma, niyetin kesin emin olduktan sonra ayrilmak değilse kurcalama

ben eşime her zaman söylerim değil 1 tane 4 tane çocuğum olucak aldattığın an 1 sn evde kalmam diye.bunu adı gibi biliyor ve aileminde arkamda olduğunu biliyor zaten ortada net birşey olsa annem beni tutmaz.sadece bu anlattığım durumlar var ve başkada birşey yok tabikide devamlı olduğu sürece böyle şüpheyle yaşayamayacağım için ayrılmayı düşünürüm

tamam haklı olabilirsiniz ama yolda çarpışmayla yada tokalaşmayla tişörtün boyun bölgesi kokar mı?kokması için samimi olması gerekmez mi?evet başka şüpheli hareketi yok ama bunlarda bana acaba dedirtti

Mendil kullanmıştır belki. ya da bir arkadaşını görmüştür sarılmıştır. Eşinize bu denli güvensizlik göstermeniz şaşırttı beni açıkcası. Aldatan bir eş niye telefonunu ortada bıraksın? Sakladığı birşeyler olur mutlaka. Size karşı tavırları nasıl? Soğuk mu davranıyor ilgisiz mi sizi istiyor mu? Bir parfüm kokusundan yola çıkarak - ki onunda da parfüm kokusu olduğu meçhul- beni aldatıyor ayrılmak istiyorum demeniz mantıksız. Kestirip atmayın böyle. Boşanmak sandığınız kadar kolay birşey değil.

Bukadarcik seyler icin ayrilmayi düsünmeniz sacma bence, yani o leke olabilir illaki bisey yasamasi gerekmiyor, erkeklerin fazla elinde olmadanda kimi yerleri kendi basina buyruk,herhangi ufak bi seyden , harekete gecebiliyor...

Buarada ben Parfümkokularini hic ayirt edemem, yani kadinmi erkekmi diye, bu simdi benim icin avantajmi dezavantajmi kestiremedim

Son düzenleme:
teyzem yıllardır hemoroidle boğuşuyo ve leke oluyo hastalık bu, parfüm ya da ne kokusu ise artık insana asansörde bile bulaşabilir, otobüste dolmuşta takside tokalaşma ile ne bileyim, bizim işyerinde lavabolarda sigara içiliyo 2 dk elimi yıkamaya girsem üstüme siniyo halbuki ben sigara içen biri değilim akşam eşim der boğmuşlar seni bugün diye, eşine karşı bu kadar güvensiz isen lütfen boşan böyle yaşanmaz diğer konularında bi hoş, çok takıntılı ve şüphecisin hayat böyle geçmez ki, acaba içten içe keşke aldatma olsa diye düşünüyo olabilir misin, hani suçlu o olsun kimseye bişey açıklamak zorunda kalmıyım tazminatta alırım gibi bi düşünce olabilir mi serde, sevgin bitmiş bahane arıyor olabilir misin özetle

ben eşimi seviyorum birde 1,5 yaşında kızım var ben delimiyim yuvamı bozayım ama aldatma olursa da katlanamam bende sigara içmem ama benimde üzerime sindiği olur doğru ama hemoroid olsa iç çamaşırının önünde neden leke olsun ki çamaşırın arkasında olması gerekmez mi tamda bilmiyorum?

yanlış anlama yaptığım yorumu tüm diğer yorumları okuyarak yazdım, sanki evet eşin seni aldatıyo denmesini bekler gibisin bende yarattığın intiba bu oldu, gördüm ki biçok arkadaşta öyle yazmış, seni yadırgadığımdan yapmadım yorumumu insanoğluyuz sonuçta, belki bilinçaltında öyle bi düşünce var ve açığa çıkaramıyosun başka bi açıklama bulamadım ben konuna

Bana da anlattıklarınız bir boşanma sebebi gibi gelmedi.Kaldı ki insanlar gün içinde kaç türlü iyi/kötü kokuyla haşır neşir olmak zorunda kalıyorlar.Velev ki var bu tür bir koku,(hoş insan terlediğinde boynunu bi ıslak mendille bile silse değişik bir parfüm kokusu gibi sinebilir üzerine,giydiği kıyafetin yaka kısmına vs) insan bu gibi bir şeyden şüphelendiğinde bile eşini seviyorsa,ona hala aşıksa ve evliliğinin bozulmasını istemiyorsa,bundan korkuyorsa, tepkisi daha farklı olmaz mı? Ortalığı ayağa kaldırmaz mı?Ne bu koku ne bu çamaşırında ki iz ?Kim bu kadınnnnn diye..Kendinizi kurup kurup işi boşanmaya kadar götürüp birde üstüne annem duysa zaten beni burada tutmaza vardırmanıza ne demeli..İç çamaşırında ki leke kısmına ise yorum bile yapmaya gerek yok.İnsan fizyolojisi bu.Her şey olabilir..

Bu işler bu kadar basit değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…