eşimden ayrılmayı düşünüyorum...

tövbe tövbe! kuzum adam belki çamaşırına kaçırdı. iş yerinde montlar üst üste asılmış olabilir. bayan misafir gelmiştir montunu aşmıştır. koku sinmistir . güven olmayinca hicbirsey olmaz. nereye kadar çamaşır koklama yapacaksın:26:

Ben Böyle Şey Duymadım Adamın Donunu Kirletmesi de Suç Olmuş

Koku Çok Kolay Bulaşabilir Naptınız Siz Yok Siz Bence Ayrılmak İçin Bahane Arıyorsunuz

Ben önceki konularınızı da okudum. Bence kocanız sizi seviyor evine ve size bağlı bir insan. Sizi ailesine karşı koruyan evden işe işten eve giden isteklerinize değer veren bir kocanız var. Ama bunlar size yetmiyor sanki hep küçük şeyleri problem edip kafanızda kurup büyütmüşsünüz. Ayrıca herşey kontrolümde olsun istiyorsunuz adamın çok üstüne gidiyorsunuz. Ben eşinize üzüldüm adamın donundaki lekeye kadar kontrol ediyorsunuz. Adam hasta olduğu için akıntısı olmuştur yazık değil mi böyle bir sebepten yuva yıkmaya. Bence sizin evliliğinizde sorun yok sorun sizin düşüncelerinizde. Adama parfüm kokusunu sormuşsunuz bilmiyorum demiş bunun altında neden birşey arıyorsunuz illaki belki gerçekten de bilmiyordur. Neden bu ihtimali düşünmüyorsunuz da bana bilmiyorum dedi insan hatırlamaz mı gibi şeylerle kendi kafanızda büyütüyorsunuz. Hayır daha önce birşeyini yakalamış olsanız haklısınız bu kadar kuruntulu olmakta diycem ama adamın teli face herşeyi temiz

Konu Sahibi Ya Çok Fazla Kuruntulu Yada Eşinin Başka Bizim Bilmediğimiz Durumdan Memnun Değil O Yüzden Ayrılmaya Bahane Arıyor Gibi Geldi

eşimin iş yerinde samimi olduğu ablalar var. arada onlar kolonyalarından verir. oda baya parfüm kokar bazende fısst diye üstüne sıkarlar. nadir olan şeyler bunlar tabi sürekli değil ama benim ozaman hepten boşamam gerek adamı.

Benimde aklima geldi ama bu cok kucuk bir olasilik. Bence sokmayalim konusahibinin kafasina boyle bir seyi

kadında olsa erkekte olsa bu konular tehlikeli yani iftiraya kadar varabilir elinizde kesin kanıt olmadan kimseyi böyle suçlayamazsınız sadece bi koku yüzünden ne olduğu belli olmayan bi leke:44: yüzünden ayrılmayı düşünmek biraz fazla değil mi?

Sizin ayrılmaya niyetiniz var bence havadan nem kapıyorsunuz o yüzden.

Evli değilim ama şunu düşünebiliyorum ; sizi aldatıp biriyle beraber olsa boxerına niye leke kalsın.

Sonuçta çıplak olmaları gerekiyor :)

Kendi kendine rahatlamış olabilir, üzerine bir şey dökülmüş ve boxerına geçmiş olabilir.

Ya da idrarı da olabilir..

sizin düşündüğünüz olasılık bunların yanında çok mantıksız kalıyor.

Eşinizi sevdiğinize emin misiniz?

Bu arada boşanmak bir maharet değildir. Gerektiği takdirde gerçekleştirilir.

eşimin taciz ediceğine asla ihtimal vermem bu yapıda birisi dedğil fakat acaba kendini tatmin etti mi diye benimde aklıma geldi fakat işyerinde nasıl olur?eşimin daha önce 2 sene önce çalıştığı işyerine daha çok bayanlar geliyordu hemde açık seçik bayanlar o zamanlar olmadıda şimdi neden olsun?aslında bu tarz leke daha öncede oldu fakat ben hiç şüphelenmedim fakat yakın zamanda da parfüm kokusu hissedince acaba dedim?

Konu Sahibi Ya Çok Fazla Kuruntulu Yada Eşinin Başka Bizim Bilmediğimiz Durumdan Memnun Değil O Yüzden Ayrılmaya Bahane Arıyor Gibi Geldi
yok bilmediğiniz değil ben aslında eşimden memnunum ama en ufak birşeyde yani ufak derken bu tarz şeylerde şüpheli oluyorum.size basit gelebilir ama benim için önemli bir konu

cnm bence sen doktora git ya fazla kuruntulusun. hiç bi sorun yokken sırf bu nedenden boşanılır mı?

hiç bir sorun yok mu?bu yazdıklarım ne peki?

Arkadaşım yazdıkların donda bir leke ki eşinin hemeroidi varmış.
Leke olması olağan, idrar lekesi olabilir, rüyalanmış olabilir

Parfüm kokusu oda spreyi bile olabilir.
Var mı başka şüphelendiğiniz bir şey.
Yok diyorsunuz. Ama bir türlü ikna olmama çabasındasınız sanki.
Ki bizim sizi ikna etme gibi bir misyonumuz da yok.
Fikir sordunuz herkes aynı kanıda

O zaman ayrılın gitsin.
Zaten bu şüpheler paranoya haline gelecek kadar büyümüş içinizde.
Zamanla sizi kemirip evliliğinizi yaralayacaktır zaten.
Kendinize yapmayın bunu , ya da yapın siz bilirsiniz

Son düzenleme:

ne kolay ayrılma kararı buı çocuk yokmu ve eşinizi sevmiyormusunuz...

Allah eşine sabırlar versin
İki gündür bu kadar kişi bi sorun yok diye ikna edemiyo
Adam tek başına nasıl ikna etsin

hiç bir sorun yok mu?bu yazdıklarım ne peki?

Arkadaşım senin duymak istedigin şu mu ?
Evet sevgili konu sahibi eşin seni aldatıyor git hemen boşan dememizi bekliyorsun değil mi ama istedigin cevabı alamayınca üyelere sert çıkışıyorsun dünden beri yazılan yorumlarda yazılıyor eşinin sağlık problemi varmış iç çamaşırında leke ve ıslaklık olması çok normal bu sağlık başka birşeye benzemez ayrıca kadınlarda nasıl idrar yolları iltihabı olup iç çamaşırlarına leke çıkıyorsa erkeklerde de oluyor aynı hastalık bu kadar büyütmeyin bence çünkü ortada bir sağlık problemi var.

işte tam net kanıtım yok ortada aldatmak sadece tlfnunu ortada bırakmamak mı yada işten tam saatinde gelmemek mi?ben anlamadım

hayır tabikide ama konuş yada belli bir süre takip et şüphelendiğini belli et sürekli soruştur bu koku farklı falan mesela iç çamaşırında leke gördüm diosun göster hayırdır bi skıntımı var bu ne falan ki rahatsızlığı varmış zaten oladabilir eğer olmuyosa bunu düşün bence evliliği yıkmak kolay değil biraz eşine güven bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…