- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
benim aklıma ne geldi biliyormusunuz , kızmayın aklıma geleni yazıcam. acaba otobüste falan birini taciz ettide, iç çamaşırına mı boşaldı. ya da bişeyden tahrik olup elini cebine sokupta yapmış olabilir. cinsel birliktelik olsaydı iç çamaşırına boşalmazdı ondan emin olun. e parfüm kokusuda diyince bi temas olmuş olabilir.
iş yerinde kadında yok diyosunuz. biraz kafam karıştı
eşimin taciz ediceğine asla ihtimal vermem bu yapıda birisi dedğil fakat acaba kendini tatmin etti mi diye benimde aklıma geldi fakat işyerinde nasıl olur?eşimin daha önce 2 sene önce çalıştığı işyerine daha çok bayanlar geliyordu hemde açık seçik bayanlar o zamanlar olmadıda şimdi neden olsun?aslında bu tarz leke daha öncede oldu fakat ben hiç şüphelenmedim fakat yakın zamanda da parfüm kokusu hissedince acaba dedim?benim aklıma ne geldi biliyormusunuz , kızmayın aklıma geleni yazıcam. acaba otobüste falan birini taciz ettide, iç çamaşırına mı boşaldı. ya da bişeyden tahrik olup elini cebine sokupta yapmış olabilir. cinsel birliktelik olsaydı iç çamaşırına boşalmazdı ondan emin olun. e parfüm kokusuda diyince bi temas olmuş olabilir.
iş yerinde kadında yok diyosunuz. biraz kafam karıştı
yok bilmediğiniz değil ben aslında eşimden memnunum ama en ufak birşeyde yani ufak derken bu tarz şeylerde şüpheli oluyorum.size basit gelebilir ama benim için önemli bir konuKonu Sahibi Ya Çok Fazla Kuruntulu Yada Eşinin Başka Bizim Bilmediğimiz Durumdan Memnun Değil O Yüzden Ayrılmaya Bahane Arıyor Gibi Geldi
konuştum zaten koku için bilmiyorum demişti,leke içinde idrarım kaçmıştır bazen oluyor dedibana akıl verin ne olur siz olsanız napardınız?belki insan eşinin çamaşırıma bile dikkat etmez ama baya leke yani dikkat edilmicek gibi değil nerde oldu o zaman bu leke uykuda oldu desem sorunca ben hiç boşalmam dicek sadece ilişkiye girince dicek bilmiyorum dicek[/QU
o parfüm kokusu dışarda markette dolmuşta vs. bi yerden sinmiş olabilir ayrıca şuan için ciddi şüpheleriniz yok eşinize bi sorun bi konuşun tatlı dille eğer şüphelendiğiniz gibiyse konuşurken acık verecektir gözlerini kaçırarak ters tepki vererek belki de ortada bambaşka bi durum vardır...
cnm bence sen doktora git ya fazla kuruntulusun. hiç bi sorun yokken sırf bu nedenden boşanılır mı?
hiç bir sorun yok mu?bu yazdıklarım ne peki?
ben 27 yaşında 5 senelik evliyim.eşimin aldatmayla hiç bir şüpheli davranışı yok yani sadece işten eve gelir,tlfununu saklamaz,hafta sonları evdedir bu kadar.ama iç çamaşırında koyu lekeler gördüm ve bir kere yani yakın bir zamanda tişörtünde parfüm kokusuna benzer bir koku hissettim sordum bilmiyorum dedi.benim içime kurt düştü sürekli kıyafetlerini kokluyorum.ayrılmayı düşünmeye başladım elimde net bir kanıtta yok sadece olan bir koku.napıcam bilmiyorum.
hiç bir sorun yok mu?bu yazdıklarım ne peki?
işte tam net kanıtım yok ortada aldatmak sadece tlfnunu ortada bırakmamak mı yada işten tam saatinde gelmemek mi?ben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?