- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.185
- 1.123
sordum zaten az önce.boşalma değil aferdesinizde küçük abdesttir dedi yani tam yazamadım afedersiniz anlamışınızdır.nasıl koyu bir leke? neye benziyor?
yani kadınla ne alakası olabilir bu lekenin?
leke de belli bir şeyse neden eşine sormadın " bu ne " diye..
dorun o zaman. bu leke ve parfümün nedeni ne. kendi kendinizi yiyeceğinize sorun gitsin.bana akıl verin ne olur siz olsanız napardınız?belki insan eşinin çamaşırıma bile dikkat etmez ama baya leke yani dikkat edilmicek gibi değil nerde oldu o zaman bu leke uykuda oldu desem sorunca ben hiç boşalmam dicek sadece ilişkiye girince dicek bilmiyorum dicek
ilahi. adamıda utandırdınız..sordum zaten az önce.boşalma değil aferdesinizde küçük abdesttir dedi yani tam yazamadım afedersiniz anlamışınızdır.
ben 27 yaşında 5 senelik evliyim.eşimin aldatmayla hiç bir şüpheli davranışı yok yani sadece işten eve gelir,tlfununu saklamaz,hafta sonları evdedir bu kadar.ama iç çamaşırında koyu lekeler gördüm ve bir kere yani yakın bir zamanda tişörtünde parfüm kokusuna benzer bir koku hissettim sordum bilmiyorum dedi.benim içime kurt düştü sürekli kıyafetlerini kokluyorum.ayrılmayı düşünmeye başladım elimde net bir kanıtta yok sadece olan bir koku.napıcam bilmiyorum.
Hakim bey ic camasirinda koyu lekeler gordum ahanda bunlar.bu adam bi kizin kizligini bozmus bosanmak istiyorum
sordum zaten az önce.boşalma değil aferdesinizde küçük abdesttir dedi yani tam yazamadım afedersiniz anlamışınızdır.
sordum zaten az önce.boşalma değil aferdesinizde küçük abdesttir dedi yani tam yazamadım afedersiniz anlamışınızdır.
peki aldatma olursa ne gibi belirtiler olabilir acaba
ben 27 yaşında 5 senelik evliyim.eşimin aldatmayla hiç bir şüpheli davranışı yok yani sadece işten eve gelir,tlfununu saklamaz,hafta sonları evdedir bu kadar.ama iç çamaşırında koyu lekeler gördüm ve bir kere yani yakın bir zamanda tişörtünde parfüm kokusuna benzer bir koku hissettim sordum bilmiyorum dedi.benim içime kurt düştü sürekli kıyafetlerini kokluyorum.ayrılmayı düşünmeye başladım elimde net bir kanıtta yok sadece olan bir koku.napıcam bilmiyorum.
utanıcak ne var herkes buraya neler neler yazıyor sonuçta burda kimseyi tanımıyorum bu konuyu komşuma mı anlatayımBu kadar da olmaz ama
adamın çamaşırına kadar herşeyi paylaşmıssınız.
insan bunu buraya yazmaya bile çekinir.
ben okurken utandım
sanki kız adamınkini bozmuş
çoook teşekkür ederim duygularımı net şekilde açıkladınız sanki herkes evlilğinde dört dörtlükşu dalga geçer gibi cevap verenlerde sizin komik sandığınız şey insanların derdi olabilir saçmaysa bile daha nazikçe cevaplar verilebilir dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?