eşimden ayrılmayı düşünüyorum...

Tshirtteki koku hadi bir yana da çamaşırdaki koyu leke nasıl birşey..Hakket ben hiç leke var mı yok mu diye bakmadım :))

Adamın donlarını elime alıp incelemek aklıma gelmedi şahsen..Diyelim leke var yani bu aldattıgına mı işaret şimdi ?

Belki birşey oldu sıvı geldi olamaz mı yani ?

Paranoyanın dibine vurmak diye buna derim ben

nasıl koyu bir leke? neye benziyor?
yani kadınla ne alakası olabilir bu lekenin?
leke de belli bir şeyse neden eşine sormadın " bu ne " diye..
sordum zaten az önce.boşalma değil aferdesinizde küçük abdesttir dedi yani tam yazamadım afedersiniz anlamışınızdır.

Ya kadınlar neden paranoyak bu kadar. Yani adam işten eve, evden işe gelip gidiyormuş, zaman desen ayırıyor, telefonunu saklamıyor yani leke olmuş ee sorsaydın neden oldu diye. 5 senelik evlilik kolay mı bitirmek insanlar alenen yakaladığından bile inanmak istemiyor çocuk var diye sürdürmek istiyor tabii ki o da yanlış ama bu da yanlış. Böyle hayat sürmez çok kıskançsınız. Hakime ne diyeceksiniz çamaşırında koyu leke gördüm, bir de tam değil ama parfüm kokusu gibi koku vardı mı diyeceksiniz hakim ne der acaba merak içindeyim boşanmak bunu dile getirmek kadar kolay değil hanımefendi bir anlık gafletin bir ömür pişmanlığını çekersiniz sonra çok gördüm arkadaşlarımda evi terkedip gidip çözülebilecek sorunları büyütüp ayrılan sonra da af dileyen eşini mumla arayan ana baba evi çok mu rahat oradan şimdi öyle gözüküyor size. Tek olayda tamam bitsin ayrılalım demek ne kolay olmuş o yüzden mahkemelerde boşanma davalarından geçilmiyor.

sağlık sorunu olabilir eşinin, akıntısı olmuş olabilir.belki sizden bir şey bulaşmıştır

dorun o zaman. bu leke ve parfümün nedeni ne. kendi kendinizi yiyeceğinize sorun gitsin.

Bunun tam tersi olsa
Senin çamaşırında leke olsa
Eşin sana böyle şüpheci yaklaşsa naparsın ?
Alnını karışlarsın dimi, eşin sakinmiş yine..

Hakim bey ic camasirinda koyu lekeler gordum ahanda bunlar.bu adam bi kizin kizligini bozmus bosanmak istiyorum

sordum zaten az önce.boşalma değil aferdesinizde küçük abdesttir dedi yani tam yazamadım afedersiniz anlamışınızdır.

Yok artık diyorum başka bir şey demiyorum. Sen ikisini ayırt edemiyor musun? Yani o işi yapacak adam da hem de gizleyecek kişi de iç çamaşırını kirli bırakır hem de sana yıkatır.. olacak şey değil..
Bir de ikisi arasındaki fark çok basit anlaşılır.. nasıl kararsızsın böyle anlam veremedim.

peki aldatma olursa ne gibi belirtiler olabilir acaba

Telefonun saklar, sosyal ağlarının şifresini size vermez.
Eve geç gelir. Şuraya gidiyorum der başka yerde çıkar.
Çok ilgili yada tam tersi çok ilgisiz olabilir.
Örnekleri çoğaltabiliriz.
Ama mutlaka bu saydığınız sebeplerden daha ikna edici durumlar olur en azından..

Kusura bakmayın ama abartıyorsunuz.

Bu kadar da olmaz ama
adamın çamaşırına kadar herşeyi paylaşmıssınız.
insan bunu buraya yazmaya bile çekinir.
ben okurken utandım

ayrılmak için yeterli değil ama şüphelenmek için yeterli bence tlfonu almamasına zamanında gelmesine bakma takip et ettir ya da

şu dalga geçer gibi cevap verenlerde sizin komik sandığınız şey insanların derdi olabilir saçmaysa bile daha nazikçe cevaplar verilebilir dimii

Bu kadar da olmaz ama
adamın çamaşırına kadar herşeyi paylaşmıssınız.
insan bunu buraya yazmaya bile çekinir.
ben okurken utandım
utanıcak ne var herkes buraya neler neler yazıyor sonuçta burda kimseyi tanımıyorum bu konuyu komşuma mı anlatayım

Madem sperm lekesi değil,eşiniz belkide o anda ishaldi tutamadı çamaşırına kaçırdı bunu..
Sizede söylemek istemeyip direk çamaşır sepetine atmışta olabilir..

bu tür konuları okurken bazen "acaba ben mi ARIZALIYIM" diye düşünüyorum.
ben bu tür şeylere asla şüpheyle yaklaşmam. olsa bilee..
aman Allah'ım yoksa kocam beni aldatıyor da ruhum mu duymuyor acaba

şu dalga geçer gibi cevap verenlerde sizin komik sandığınız şey insanların derdi olabilir saçmaysa bile daha nazikçe cevaplar verilebilir dimii
çoook teşekkür ederim duygularımı net şekilde açıkladınız sanki herkes evlilğinde dört dörtlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…