Eşimden bahaneli şiddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bunu sormayı kendi de farketti fakat bütün bu olaylar olduktan sonra söyledi anladığını empati kurabilecegini zaten düşünmüyorum iyi bir kurumda devlet memuru ben dışında herkese çok konuşan güzel konuşan biri lakin bana bunu yapmasını kaldıramıyorum dediğiniz gibi belki de bu başlangıçtı devamı gelecek bir şey...
Cocukta yokken kendinizi kurtarin bu adamdan uyguladigi siddetin derecesi korkunc!!

Memur ya sen acır gidip rapor falan almazsın zaten muhtemelen derdin pişman olmasi ayrılmak gibi bir düşüncen olduğunu sanmiyorum öyle olsa buraya konu açmaz hastaneye giderdi
Beni döven işsiz kalsın beş kuruşsuz ortada dolansın demesi gerekirken bu tür büyük konularda insanlar duygusal düşünüp karar mı veremiyorlar anlamıyorum

sakın darp raporu almayın olur mu
emin olun pişman olur
işi de iyidir şimdi yazık olur değil mi
allah akıl fikir versin

ben de çok insanı boğazlamak alıp duvara çarpmak istiyorum
yapıyor muyum hayır
çünkü bir kontrol mekanizmam var
mesela bu erkekler de size yaptığını dışarda başkasına yapar mı hayır
neden çünkü kontrol mekanizması var
evde size gücü yetiyor
Ama iyiyken çok iyiyix

Merhaba arkadaşlar çok uzakmış gibi görünen şeyler bir saat önce benim de başıma geldi. İnsan bazen hiç tahmin edemeyeceği şeylerle karşı karşıya kalabiliyormuş ne yazıkki.. Uzatmadan konuya gireceğim sadece konuyu buraya açacağım biz bir senedir evliyiz çocuk düşünüyorduk güzel bir evlilik denebilirdi fakat yine de ufak tefek sorunlar illaki oluyordu artık cok fazla konuşmamaya başladık benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu ama iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu ama bunları da cok takmamaya çalışıyordum telefon sifresini de vermiyordu sürekli yanından ayırmıyordu; aldattığını, sevgisinin bittiğini düşünmüyordum fakat ister istemez bu bende stres oluyordu ve bu strese atanamamış olmam da ekleniyordu. son zamanlarda sigaraya başladım onun haberi yoktu bugün dışarıdan geldiğinde anladı bütün makyaj malzemelerimi parçaladı telefonumu herseyi fırlattı ve bana 3 4defa vurdu yere attı sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı daha sonra dışarı çıkardım kapıyı kilitledim sonra pişman olduğunu kendini öldüreceğini falan yazmış olay böyle gelişti lütfen anlayışlı bir şekilde yorum ve tavsiyelerinizi söyleyin sigara içiyorum diye bana bunları yapması normal mi sizce?
Böyle şiddetin bahanesi mi olur?

Eğer evliliğe devam ederseniz şiddeti kabul etmiş olacaksınız. Kocanız bir daha yapacak emin olun.
Size acıdı mı?
İyiliğinin Allah belasını versin onun.
Boşayın bu adamı. İnsan canı bu kadar kıymetsiz değil. Bunun affı olmaz. Barışmayı düşünüyorsanız diye yazanlar ne düşünüyor ben anlamıyorum.
Ne barışması? Ne affı?
Kadesi arayın, gidin darp raporu alın.
Ele güne rezil olsun. İş yerinde yüzüne bakan kalmasın.

Manipülasyon yapan erkek tipi 1 yılda neyi tüketmiş acaba ? Sevgi sözcüğü yok iletişim yok bir yılda neyi az gelmişte ? Neyi eksik kalmışta ? Sigara içtiğiniz için sizi karşınıza alıp canım sen şöyle otur bir konuşalım denir yerden yere fırlatıp sonra da ama şöyle ama böyle .
Darp raporu alın ve duygusal düşünmeyin
Allah herkesi böyle insanlardan korusun
Kesinlikle manipülasyonda 1 numara diyebiliriz ben her zaman haklıyken bile haksız oldum öyle inandırıldım linçleyeceksiniz belki ama birçok kişinin yaptığı hatayı bende yaptım üniversiteden mezun olur olmaz elime mesleğimi almadan evlendim eşimle aramda 6 yaş var tanışarak görüşerek evlendik ailem yaşlı ve küçük bir yerde yaşıyor illaki hak verirler fakat uzun vadede bu hic mantıklı bir seçim olmaz benim için atanmadan boşanmakta ne yazıkki aynı şekilde sonu karanlık olan bir seçim de olabilir yine de hiç bir şeyden emin değilim süreç gösterecek şimdi size o şahısın attığı mesajları atacağım manipulasyonculukta ödül alır resmen

bana 3 4defa vurdu yere attı sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı
Sırtınız değil de başınız gelseydi o köşeye? Belki de şu anda bunlari yazamıyor olurdunuz.
Bugün başınız gelmedi ama bunu yapan bir adamla yarin için garantiniz yok

Kesinlikle manipülasyonda 1 numara diyebiliriz ben her zaman haklıyken bile haksız oldum öyle inandırıldım linçleyeceksiniz belki ama birçok kişinin yaptığı hatayı bende yaptım üniversiteden mezun olur olmaz elime mesleğimi almadan evlendim eşimle aramda 6 yaş var tanışarak görüşerek evlendik ailem yaşlı ve küçük bir yerde yaşıyor illaki hak verirler fakat uzun vadede bu hic mantıklı bir seçim olmaz benim için atanmadan boşanmakta ne yazıkki aynı şekilde sonu karanlık olan bir seçim de olabilir yine de hiç bir şeyden emin değilim süreç gösterecek şimdi size o şahısın attığı mesajları atacağım manipulasyonculukta ödül alır resmen
12 yıllık evliyim, kocamla çok kavga da etmişizdir bırak vurmayı elini bile kaldırmamıştır çünkü normal olan bu. Sen o anadan babadan doğdun. Gidip dertsiz tasasız orda hazırlansan daha çok başarırsın. Kendine maalesef bahane arıyorsun.
Madem atanmadan boşanmak akıl işi değil nasıl oluyor da atanmadan hemen hamile kalmak istiyorsunuz? Bence en akılsız iş bu..

Ayy ne öldürmesi ya sen evde çamaşır yıkamaya yemek yapmaya devam et o çok değer verdiği kadın arkadaşlarının yanına yakası ütülü ve karnı tok gidebilsin diye boşanma diye yapıyor bunu. Bildiğin zevk almış sana vurmaktan defalarca?
Öfke patlaması, sinir bozulması kaynaklı değil adam senle evli olduğu için senden nefret ediyor gibi duruyor.
Şu an boşanmayacağın yüzde yüz belli, en azından darp raporu al 1-2 kişiye anlat da 5-10 yıl sonra 100.dayakta boşanırken dımdızlak kalmazsın elinde yazılı ispat olur mahkemede şahidin olur.

Memur ya sen acır gidip rapor falan almazsın zaten muhtemelen derdin pişman olmasi ayrılmak gibi bir düşüncen olduğunu sanmiyorum öyle olsa buraya konu açmaz hastaneye giderdin
Memur olmasıyla durumu bağdaştırmanı anlayamadım afaki bir zenginlik söz konusu değil ev kira araba orta halli ha memur olmuş ha normal bir yerde çalışan onu geç o yüzden hic kimseye açmadım bu konuyu ne arkadaşlarıma ne ailelere sadece yabancı kişilerin fikrini almak istedim bu kadar acımasız yorum yapmak yerine hiç yapmamayı tercih edebilirsin🙏🏻

Sırtınız değil de başınız gelseydi o köşeye? Belki de şu anda bunlari yazamıyor olurdunuz.
Bugün başınız gelmedi ama bunu yapan bir adamla yarin için garantiniz yok
daha geçen gün adam karısına SADECE BİR yumruk attı
kadın kafasını mutfak tezgahına çarpıp öldü
kavga sebebi de adamın aldatması
ne kadar haklı adamceğiz

Merhaba arkadaşlar çok uzakmış gibi görünen şeyler bir saat önce benim de başıma geldi. İnsan bazen hiç tahmin edemeyeceği şeylerle karşı karşıya kalabiliyormuş ne yazıkki.. Uzatmadan konuya gireceğim sadece konuyu buraya açacağım biz bir senedir evliyiz çocuk düşünüyorduk güzel bir evlilik denebilirdi fakat yine de ufak tefek sorunlar illaki oluyordu artık cok fazla konuşmamaya başladık benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu ama iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu ama bunları da cok takmamaya çalışıyordum telefon sifresini de vermiyordu sürekli yanından ayırmıyordu; aldattığını, sevgisinin bittiğini düşünmüyordum fakat ister istemez bu bende stres oluyordu ve bu strese atanamamış olmam da ekleniyordu. son zamanlarda sigaraya başladım onun haberi yoktu bugün dışarıdan geldiğinde anladı bütün makyaj malzemelerimi parçaladı telefonumu herseyi fırlattı ve bana 3 4defa vurdu yere attı sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı daha sonra dışarı çıkardım kapıyı kilitledim sonra pişman olduğunu kendini öldüreceğini falan yazmış olay böyle gelişti lütfen anlayışlı bir şekilde yorum ve tavsiyelerinizi söyleyin sigara içiyorum diye bana bunları yapması normal mi sizce?
Rapor al boşan.Normal ola bilirmi sence? Ne kadar çocuk yok ayrıl piskopatdan.

Ayy ne öldürmesi ya sen evde çamaşır yıkamaya yemek yapmaya devam et o çok değer verdiği kadın arkadaşlarının yanına yakası ütülü ve karnı tok gidebilsin diye boşanma diye yapıyor bunu. Bildiğin zevk almış sana vurmaktan defalarca?
Öfke patlaması, sinir bozulması kaynaklı değil adam senle evli olduğu için senden nefret ediyor gibi duruyor.
Şu an boşanmayacağın yüzde yüz belli, en azından darp raporu al 1-2 kişiye anlat da 5-10 yıl sonra 100.dayakta boşanırken dımdızlak kalmazsın elinde yazılı ispat olur mahkemede şahidin olur.
İnanılmaz kırıcısınız. Tavsiye ve fikir istedim sadece aşağılamak ve ezikleyerek yorum yapmanızı istemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X