Eşim'den Beklenmeyen hareket ...

kesinlikle sen hatalısın adam napsın aramıosa sorunun muhatabı adam değil ki o da muhatabına yonlendirmiş soruyu cok ısrar edince sen

gelince sorarız demiş
bi daha soruosun
ne istiodun cevap olarak annesine saydırmasını mı

kadın belki kafasını dinlemek istiyordur
belki işi vardır
saçma geldi ksra bakmayın

Bunu nasıl beceriyorsunuz takmamayı varsa bir sırrınız bana da söylermisiniz :)
Yooo takmamayı becerebilen bir insan değilim :) ama şöyle söyleyeyim kayınvalidem oğlumu neden aramıyor diye de düşünüp durmam haaa düşünüp dursam bile böyle sürekli eşime söylemem.
Senin hatan şurada : ilk söylediğinde eşin gelince sorarız demiş, sen eve gelince tekrar üstelemişsin.

Çocuğunuz istiyor mu babaanneyle görüsmeyi yoksa siz mi dert ettiniz bunu bu kadar? ha yok çocuk özledi ille de babaannem de babaannem diye tutturuyorsa esinizi sık boğaz edeceğinize siz arasaydınız babaannesi özledik sesini duymak istedik deseydiniz böyle hengame çıkmazdı...Bu arada aramayan kaynana en iyi kaynanadır...tecrübeyle sabit:)

Bi mesajinizda dediginiz gibi bosvermeyi ve kimseden beklenti icine girmemeyi ogrenmeniz lazim.benim de 2 gorumcem beni aramazlar.ama inanin hic takmiyorum aklima bile gelmiyolar:)) dusunup taksaydim esime de yansitirdim simdi huzurluyum.o zaman huzurum da kacardi.

Hem altlı üstlü oturup hem arayı açmaya çalışmak, hem de kızımı niye aramıyor diye dertlenmek ; birbirine çok ters hareketler olmuş..
Zaten dip dibe oturup da niye aramamasını dert edersin be canım?
Bırak, yokluğunun keyfini çıkar işte..
Dertsiz başa dert aramak bu olsa gerek..

Sizin yerinizde olsam aramasa kayinvalidem eşime bunu söylemek yerinde ben arar laf arasinda soylerim. Ama hesap sorar tarzda degil samimi olarak. Bence hatalısınız

Bazen boyle oluyor esinizde olsa koz verince kullaniyorlar. Yani esiniz evet sizi kucukdusuren bi hareket yapmis ama sizde konuyu usteleyerek bu kucukdusmeye zemin hazirlamissiniz.

Haksızsın,saçmalamışsın.. Kavga etmek için sebep aramışsın. Kocamı doldurayım demişsin ama ters tepmiş..

Dertsiz başına dert arayan buna denir. Sanırım içten içe eşine annesini kesmek istedin ama fena toya düşmüşsün. Aramıyorsa aramasın, acayıp sacmalamışsın eşine bu şekilde şikayet etmekle. Valla baya baya komık duruma da dusmussun

Acikcasi arasın ya da aramasin pekte dert degil
Bosu bosuna huzur kacirtmissiniz
Bir kere soylersiniz tamamda
Neden ikinciye gerek duyarsiniz anlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…