Eşim'den Beklenmeyen hareket ...

aramasin sormasin ne olcakki zaten altli ustu oturuyonusunuz surekli goruyodur tatilde de firsat olmamistir

Aman siz de benim gibi ortalığı karıştırmayın başınıza iş almayın şekil a da görüldüğü üzere :)

Sizin başka derdiniz var sanırım kizimi neden aramiyor diye bahane etmişsiniz.

Rabbime şükürler olsun öyle aman aman derdim yok.
Rabbim kimseye de dermansız dert vermesin.
Demekki benim hormonlar o gün bi uçuşa geçti ilk önüme gelene giydirdim buda eşim oldu :)

15 gun cokta uzun bir sure degil bence ama esinin de yaptigi hos degil ki bu benimde basima geldi farkli bir konuda dert yanarken pat diye kaynanami cagirip yuzune soyledi şok olmustum ve cok kizmistim bu konuda cok haklisin bnce.

15 gun cokta uzun bir sure degil bence ama esinin de yaptigi hos degil ki bu benimde basima geldi farkli bir konuda dert yanarken pat diye kaynanami cagirip yuzune soyledi şok olmustum ve cok kizmistim bu konuda cok haklisin bnce.

Neredeyse aynı durum sayılır.
Asıl sormak istediğim sonrası eşinize tavrınız nasıl oldu.
Ben bir anda canım cicim yapamayan insanım kırıldıktan sonra.
Hele ki böyle bir durumda.

Cok mu gerekli kayinvalidenin seni surekli aramasi ? Cok mu meraklisin hergun telefonda cocugunla konusmasina, ben sahsen memnun olurum aramamasina ohh kv desiz sesini bile duymadan rahat gecirecegin bir tatil hem ona hem sana..
Sen hak etmissin kocandan yokdan dert cikartmanin faturasini kesmis sana.. Sen sabah aksam baska derdin yok gibi adamin basinin etinin yersen sonuc bu olur cidden ilgincsin yani. Bide kv ile altli ustlu oturuyormussun yani uzakta degilsinki hani torununu senede 1 hafta falan goren biri degilmis oyle bile olsa bunu dert edip hesabini kocana soramazsinda neyse..
Ayrica cocuk eger babannem nerde veya babannemle konusalim falan dediyse arayip konustursaydin bu kadar uzatacagina..

Canım sen dertlesmemıssın malesef durdır etmıssın keske ıkıncı defa demeseydın esının sabrı tasmıs bence buyutme trıp de yapma esıne dıyecegıbe kaynanaı arayıp şaka yollu gıttınde kızımı unuttun babanesı deseydın

Neredeyse aynı durum sayılır.
Asıl sormak istediğim sonrası eşinize tavrınız nasıl oldu.
Ben bir anda canım cicim yapamayan insanım kırıldıktan sonra.
Hele ki böyle bir durumda.
Tabi ozman cok kizdim konusmadim daha sonra sakinlesince yaptiginin yanlis oldugunu anlattim o da ozur diledi.konu kapandi.

Özür dilerim ama ben sabah akşam bunu dert etmiyorum etmedim de bir gün oldu oda kafama takıldı bir anda aklıma geldi.
Kkayınvalideme küfür etmedim terbiyesizlikte bulunmadım ki eski paylaşımlarıma bakarsanız ben çok çektim kayınvalidemden;
iftira atmadım normal bir soru sordum okadar.

Bunun karşılığı bu olmamalıydı diye düşünüyorum.

Koskoca kadın 4 yaşındaki çocuğu niye arasın?
Arayıp sorması gereken sizsiniz bence. Çocuğunuz da bu vesileyle babannesiyle görüşmüş olurdu

Bakmayın kayınvalidemle şaka yolluda olsa ciddi de osla çok güzel konuşur anlaşırız.Eski senelerde ki gibi değiliz.

Basiretim mi bağlandı ne oldu anlamadım dün bir hışımla ona sorasım geldi işte.

Koskoca kadın 4 yaşındaki çocuğu niye arasın?
Arayıp sorması gereken sizsiniz bence. Çocuğunuz da bu vesileyle babannesiyle görüşmüş olurdu

Neden aramasın peki? Birde öyle düşünelim.
Canın kanın o senin.Hergün altlı üstlüsün ha kadının altlı üstlüde olsa pek aşağı inip gelip sevdiğide görülmemiştir ya neyse.

Ben arattırıyorum dememe bile gerek yok çünkü anneannesinin telefonundan kendisi arıyor kuzum :)
Ama 4 yaşında ki çocuk hergün soruyor gittiler beni almadılar çocuk aklı :) birşey tabiki diyemezsin kızıma kalsa ohooo ne senaryolar
ama görümcem aradığı zaman gözlerinin içi parlayarak anlatıyor çocuk bir sevinçle
babaannesi aradığı zaman neden böyle olmasın.

Ozur dilemeniz sacma olur.

Madem herkes cok guzel bir hareket olarak gormus, esiniz annen neden kendi kendine konusuyor diye basinizin etini yediginde annenize gidin, anne kocam neden kendine kendine konustugunu soruyor, sinir oluyormus diyin siz de.

Zaten evin yukunu ceken kadin hem mahcup olsun, hem uzulsun.

Oldu mu, bence olmadi.

Ck dert edip gereksiz tartısma yaramaya bahane aramışsınız siz özlerse isterse arar ki 15 gün ayol kız da 4 yaşında ztn farkında deil bşyin boşuna eşinle aranı açmışsın hem de kaynana yuzunden

Tamam iste asil bana kv desinden bu derece cekmis onu sevmeyen bir kadinin kv desinin surekli dip dipe yasamasina ragmen senede 1 hafta veya 1 kac gun gittigi tatilde onu aramamasindan asil memnun olmasi gerekirken sen kocana neden anan aramiyor diye tutturmussun. Birak aramasin cok mu lazim ?

Ben kocanin yerinde olsam sunu dusunurum : yahu bu kadinda annemle hem gecinemiyor hem sevmiyor hem kavga ediyorlar hemde aramiyor diye ariza cikariyor simdi ... derdim

Sana tavsiyem kv orda yokmus onsuz hayatin tadini cikar...

Sen böyle bie tavrı haketmişsin .. Eşin çok yerinde davranmış .. Hiç bozulma gücenme kocana .. Eşin nazik kibar diye senin her gereksiz tavrını çekmek zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…